• BIST 8708.17
  • Altın 2242.45
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1585
  • Lefkoşa 12 °C
  • Mağusa 12 °C
  • Girne 15 °C
  • Güzelyurt 12 °C
  • İskele 12 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

25 Mayıs Perşembe Günü Günlük Burç Yorumları

25 Mayıs Perşembe günü, günlük burç yorumlarını sizler için derledik...
25 Mayıs Perşembe Günü Günlük Burç Yorumları

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hayatınızda karmaşık bir dönem başlıyor. Hayatınızın tüm sorumluluklarını üstlenerek, kararlarınızı kendiniz vermek istediğiniz bir devredesiniz. Koruyucu, otoriter, kural koyan yapınız, insanlarla problem yaşamanıza neden olabilir. Herkesin bir şansa daha sahip olması gerektiğini unutmamalısınız.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Zor bir yaşantınız var.. Aklınızı bir ayna gibi kullanarak hareket etmelisiniz. İhtiyacınız olan tüm bilgiye ve bilgeliğe, içinizde sahipsiniz.

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bir takım konularda isteksiz olabilirsiniz. Duygusallığa pek yer vermediğiniz ve enerji harcamak istemediğiniz bu devrede, mantık daha fazla iş başında olmalı.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Etrafınızdaki insanlarla ilişkileriniz farklı bir boyuta taşınabilir. Yaşantınızda devam etmekte olan ilişkilerinizde, daha derin ve yoğun paylaşımların yaşanabileceği yeni bir dönemin arifesindesiniz.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugünlerde kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Sezgilerinizin, içsesinizin ve psişik yanınızın günlük yaşantınızda daha fazla fonsiyonel olduğunu göreceksiniz.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Ciddi kararlar alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Hareket geçmeniz, daha iyi şartlara kavuşmanıza ve layık olduğunuza erişmenize yardımcı olacak.

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Diğer insanlarla ortak amaçlara odaklanmanın, kaynakları ortak kullanıma sokarak, sonuca ulaşmanın yarattığı keyfi ve tatmini deneyimleyeceksiniz. 

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Geleceğiniz açısından hareketlerinizi kontrol etmek zorundasınız. İrade, yumuşak ve süregelen bir kontrol ilkel ya da gölge yanınızı kontrol etmenizde size yardım edecektir. Kendinize gösterdiğiniz toleransı ve esnekliği etrafınızdaki insanlara da göstermelisiniz.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kimi ilişkileriniz bu dönem sizler için sıkıntı yaratabilir. Duygusal yoğunluğunuzun yüksek olduğu bu dönemde, kendi eksiklerinizi tamamlayacak, bütünleşebileceğiniz birisiyle karşılaşacaksınız.

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bir  süre bulunduğunuz yerden uzaklaşmanız size fayda sağlayabilir. Huzur ve barış aramaya yöneldiğiniz, vücüdunuzu ve kafanızı dinlendirmek istediğiniz bir devredesiniz. Kendinizle huzur içerisindeki karşı karşıya gelişiniz, kaynaklarınızı açık şekilde görmenize ve yapabileceklerinize karar vermenize yardımcı olacak.

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hayatınızda önemli değişiklikler yapacak biri ile tanışabilirsiniz. Açık olmanız sizin toplumdaki yerinizi sağlamlaştırmanıza ve gelişmenize yardım edecektir. Gerekenleri öğrenir ve hayata geçirirseniz, amaçlarınıza ulaşmanız çok daha kolay ve çabuk olacaktır.

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kendinizi rahat bırakmanız gereken bir dönemdesiniz. İçsesinizin rehberliğinden vazgeçmeyin. Sabrınızın ve güveninizin denendiği bir devredesiniz. Evrensel kurallar ve ihtiyaçlar iş başında.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler