• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • Lefkoşa 15 °C
  • Mağusa 17 °C
  • Girne 18 °C
  • Güzelyurt 16 °C
  • İskele 17 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C

Aklından ne geçirdiğine dikkat et!

Bir gezegenin Güneş’in kalbinde olması, Güneş ile bir gezegenin aynı burçta, aynı derecede, aynı dakikada yer alması demektir. Merkür’ün Güneş’in kalbinde olacağı zaman aralığı ise 4 Eylül 03:22’de başlar 04:00’a kadar devam eder.
Aklından ne geçirdiğine dikkat et!

Bir gezegenin Güneş’in kalbinde olması, Güneş ile bir gezegenin aynı burçta, aynı derecede, aynı dakikada yer alması demektir. Merkür’ün Güneş’in kalbinde olacağı zaman aralığı ise 4 Eylül 03:22’de başlar 04:00’a kadar devam eder. Bu zaman aralığına dikkat! Arzu ettiğiniz düşünceler gerçekleşebilir.

Merhaba Hepinize;
Bir gezegenin Güneş'in kalbinde olması, Güneş ile bir gezegenin aynı burçta, aynı derecede, aynı dakikada yer alması demektir. Güneş yaşam veren olduğu için, eğer bir gezegen Güneş'in kalbinde olursa, evren bir süreliğine o gezegenin dinamiği etkin oluyor demektir.

Kısacası Güneş'i Kral gibi düşünürsek, Kral tahtını kısa bir süreliğine Merkür'e bırakıyor diyebiliriz. Merkür, Güneş'in kalbinde olacağı için, Merküryen her türlü konuda bir şeyler yapmak için evrenin en doğru zamanı olduğunu gösterir.

NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜZE DİKKAT EDİN!

Merkür'ün Güneş'in kalbinde olması demek, evrenle olan iletişim bağının eksiksiz, tam bir şekilde gerçekleşeceğini gösterir. Evrenin sizin isteklerinizi net bir şekilde duyacağına işarettir. Bu saatler arasında ağzınızdan çıkana, ne düşündüğünüze dikkat! Gerçekleşebilir. Bu saatler arasında, zihninizi boşaltıp isteklerinizi, dileklerinizi, ihtiyacınız olan şeylere odaklanın, tam, eksiksiz ve net bir şekilde! Evrenin bu açık kapılarını her zaman bulamazsınız. böyle zamanları iyi değerlendirmek lazım. Bu etkileşim Başak burcunda olacak. Her türlü anlaşma, sözleşme, eğitim, konuşma, ifade, düşünceler Merkür ile ifade edilir ve en güçlü olduğu bu pozisyonda, düşünce gücünü de arttıran ve güçlendiren bir etki yaratacaktır.

Yapabiliyorsanız meditasyon yapmak, dua etmek, belki de isteklerinizi not almak yada size özel bağlantı kurma şekliniz nasılsa onu yapın. Veya belki de yazarsınız ve bir yerlere asarsınız. Artık orası size kalmış, evrenle direkt bağlantıda olacaksınız. Bu şansı, bu saatler arası bence çok iyi değerlendirin. Ben genelde böyle zamanlar yakaladığımda, yalnız kalmaya ve düşüncelerimi, isteklerimi, dileklerimizi öncelikle kendime odaklanarak en katıksız, en saf, en kalbimden geçtiği şekilde kağıda notlar almayı ve onu bir yere asmayı tercih ederim. Pek tabii herkesin yöntemi farklı olabilir bu konuda! Merkür'ün Güneş'in kalbinde olacağı zaman aralığı ise bu 4 Eylül 03:22'de başlar 04:00'a kadar devam edecek. Bu zaman aralığı bu ikilinin tam olarak beraber olma zamanıdır. En değerli zamandır! Aynı dakikada yer almasa bile en azından Merkür ile Güneş öğlen 12:56'ya kadar aynı derede yer alacaklar. Ama siz yine de aynı derece ve de dakikanın olduğu 03:22 ile 04:00 arasını kullanmanızı tavsiye ederim.

Bu etki bu sefer Başak burcunda olduğu için, Başak sembolizmine uygun niyetlerimizin daha hızlı etki alacağına işarettir. Hem de Merkür Başak burcunda yönetici pozisyonda olduğu için etki çok daha güçlü olacaktır. Bu zaman aralığında Başak burcunun sembolize ettiği konulara odaklanmak, bir şeyler yapmak için oldukça uygundur. Peki nedir Başak burcunun sembolize ettiği konular? Sağlık, düzen, iş ve çalışma koşulları, yapılması gereken işler, ödevler, sorumluluklar, ruhsal, bedensel ve fiziksel sağlık… Özellikle bu saatler ve dakikalar arası bu konulara odaklanabilirsiniz. Bu saatler arasında bu tarz konulara odaklanmak ve bu temalarla ilgili bir şeyler dilemek, arzu etmek gerekmektedir. Bu saatler arasına önemli anlaşma, toplantı, imza gerektiren işleri organize etmek, eğitim başlatmak, gelecek planları yapmak, hedefler koymak, karar almak, sizin için önem arz eden sohbetleri organize etmek, kardeşlerle ilgili bir şeylere başlamak, internet sitesi açmak, sosyal medya hesaplarınızda çabuk yayılmasını arzu ettiğiniz paylaşımlar yapmak, ticari girişimlerde bulunmak, fikirlerinizi satmak, önemli mailleri göndermek, seyahatler organize etmek, yeni iletişim gereçleri satın almak gibi eylemler yapabilirsiniz. Gerçi bu seferki saatler pek bir gece yarısı ama :) Ne yazık ki her zaman kolay zamanlar olamayabiliyor.

Ve unutmayın ki bu saatler arası zihninizden geçen ne varsa gerçekleşebilir. Bu yüzden de zihninizden ve aklınızdan neleri geçireceğinize ekstra dikkat etmenizde fayda var! Zira gerçekleşebilirler! Gerçekleşmesini arzu ettiğiniz düşüncelere odaklanın!Yurt dışında yaşayanlar, aradaki saat farkını hesaplamanız gerekmektedir. Bu da ufak bir dipnot!

Evrenin arada bir olan açık kapılarını iyi yakalamak ve değerlendirmek gerek ;)
Hadi bakalım hepinize kolay gelsin!
Dinçer Güner

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler