• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Lefkoşa 29 °C
  • Mağusa 28 °C
  • Girne 29 °C
  • Güzelyurt 29 °C
  • İskele 28 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C

“Bisikletli Gönyeli” kurslarının üçüncüsü 6 Haziran’da başlıyor

“Bisikletli Gönyeli” kurslarının üçüncüsü 6 Haziran Salı, 18.00-19.30 saatleri arasında Taçam Gökbörü eğitmenliğinde Gönyeli Sosyal Aktivite Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
“Bisikletli Gönyeli” kurslarının üçüncüsü 6 Haziran’da başlıyor

Gönyeli Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Gönyeli Belediyesi, bisiklet kültürünü geliştirmek ve sağlıklı yaşam alışkanlığını ileriye taşımak için kente 500 yeni bisiklet kazandırırken, “Bisikletli Gönyeli” kampanyasının gördüğü yoğun ilgi sonrasında bisiklet kurslarının üçüncüsünü düzenleniyor.

Kurslar, çocuklar ve yetişkinlere yönelik olacak. 12 yaş altı ve kurslarını başarıyla tamamlayan çocuklara bisikletleri hediye olarak verilecek.

Geçtiğimiz yıl “Bisiklet her çocuğun en büyük, her büyüğün en çocuk hayalidir” denerek başlatılan kampanyaya Gönyeli halkı yoğun ilgi göstermişti.

AVANTAJLI FİYATLARLA BİSİKLETLER

Gönyeli Belediyesi’nin ilk taksitini kendisi ödeyerek, 5 taksitte yurttaşlara sunduğu bisikletlerin de yoğun ilgi gördüğü ve belediye tarafından kente kazandırılan 500 bisikletin dağıtımının da başladığı belirtildi.

Yetişkin bisikletleri, 375 TL’den satışa sunuluyor. Bu bisikletlere ilgi duyanlar, Gönyeli Belediyesi’ndeki ‘Başvuru Formu’nu doldurduktan sonra su faturası borcu bulunmadığına dair belge alacak.

Yetişkin bisikletlerinin 75 TL’lik ilk taksitini Gönyeli Belediyesi karşılarken, yurttaşlar geriye kalan 300 TL’yi dört taksitte ödeyebilecek.

Çocuk bisikletleri ise 200 TL’den satışa sunuluyor ve ilk taksit olan 40 TL yine Gönyeli Belediyesi tarafından karşılanıyor. Çocuk bisikletleri için yurttaşlar geriye kalan 160 TL’yi 4 taksitte ödeyebilecek.

500 Bisiklet Kampanyası’ndan yararlanmak isteyenler Gönyeli Belediyesi’ne başvurabilecek.

BENLİ: “BİSİKLET KÜLTÜRÜ GELİŞİYOR”

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, bisikleti Gönyeli’de bir yaşam kültürü haline getirmek hedefiyle çok yönlü olarak çalışmalarını sürdürdüklerin söyledi.

“Belediyemiz, titiz bir ihale sonrasında çocuklar ve yetişkinler için olabilecek en avantajlı fiyatlarla 500 bisikleti kentimize kazandırmıştır” diyen Benli, bugüne kadar Gönyeli’ye sundukları hizmeti çok daha ileri taşımaya kararlı olduklarını vurguladı.

Benli şöyle devam etti:

“Pek çok hayali gerçeğe dönüştürdüğümüz kentimizde, ne hizmet veriyorsak çok daha iyisini vermeye, insan odaklı projelerle yaşam kalitesini yükseltmeye odaklandık. Belediyemizi ülkemizin en güçlü yerel yönetimi yaptık. Kıbrıs’ın bu en güzel kentini, cazibe merkezi haline getirdik. Ancak, hedeflerimiz de enerjimiz de bitmedi. Daha çok çalışacak, üretecek, halkımızın yüzünü güldürdükçe, bizler de yarınlarla umutla gülümseyeceğiz.”

Sosyal yaşamdan çevreye, altyapıdan trafiğe kadar Gönyeli’ye yeni değerler kazandırmaktan heyecan duyduklarını belirten Benli, bisiklet kurslarının, Engelsiz Kent hedeflerinin önemli bir unsuru olduğunu da sözlerine ekledi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler