• BIST 9667.71
  • Altın 2497.402
  • Dolar 32.5841
  • Euro 34.8312
  • Lefkoşa 24 °C
  • Mağusa 25 °C
  • Girne 23 °C
  • Güzelyurt 22 °C
  • İskele 25 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

DAÜ öğrencileri, Yaşlılar Haftası’nda yaşlıları eğlendirmek için yola çıktılar

Etkinlik sonunda, yaşlılarla birlikte hatıra fotoğrafı çeken duyarlı iletişimciler, onları tekrar ziyaret edeceklerine dair yaşlılara söz verdiler.
DAÜ öğrencileri, Yaşlılar Haftası’nda yaşlıları eğlendirmek için yola çıktılar

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü bünyesinde faaliyet gösteren ve koordinatörlüğünü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya’nın ve İletişim Fakültesi Araştırma Görevlisi Mürüde Özen’in üstlendiği Genesis IMC Ajansı, çok anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imzasını attı.
Proje kapsamında, 18 – 24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle, İskele’de bulunan, Halk Vakfı Yaşlılar Sitesi’ne ziyaret gerçekleştirildi. Genesis IMC Ajansı’nda gönüllü olarak faaliyet gösteren İletişim Fakültesi öğrencileri, gerçekleştirdikleri ziyarette, yaşlıları eğlendirmek ve onlara kendilerini değerli hissettirmek için birçok etkinlik düzenlediler. Yaşlılara kendi elleriyle yemek pişiren duyarlı gençler, hep birlikte yemek yiyerek, onlarla sohbet ettiler. Yaşlılara farklı bir gün yaşatıp, onları mutlu etmek için tasarlanan bu anlamlı etkinlik kapsamında, Halk Vakfı Yaşlılar Sitesi Başkanı Melek Doğan, yaşlıların hatırlanmalarının onları çok mutlu ettiğini, Genesis IMC Ajansı’nın gerçekleştirdiği bu etkinlikten çok memnun kaldıklarını ve duyarlı gençlerin böylesine anlamlı projeleri hayata geçirmelerinden duydukları mutluluğu dile getirdi. Doğan ayrıca böyle etkinliklerin belirli günlerde değil, sürekli olarak gerçekleştirilmesi halinde, yaşlıların mutluluklarını olumlu olarak etkileyebileceklerini de söyleyerek, gençlere teşekkürlerini dile getirdi. Genesis IMC Ajans Koordinatörü Doç. Dr. Kaya ise, böylesine anlamlı bir hafta içerisinde, bu kadar güzel bir etkinliğe, öğrencileri ile birlikte imza atmaktan gurur duyduklarını, yaşlılarla senede bir gün değil sürekli vakit geçiriz gerektiğini ve özellikle de gençlerin bu konuda farkındalıklarının artması için çaba göstereceklerini dile getirdi. Toplumun daha iyi yerlere gelebilmesine katkı sağlayacak sosyal sorumluluk projelerini sürekli yapacaklarını da belirten Doç. Dr. Kaya, öğrencilere bu bilincin aşılanması için çaba gösterdiklerini de dile getirdi. Doç. Dr. Kaya, konuşmasının sonunda, öğrencilerin ulaşımını sağlayan, ulaşım sponsoru Solmaz’a ve yiyecek sponsoru olan Kırnı Piliçleri’ne desteklerinden dolayı teşekkür etti. Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencisi ve Genesis IMC Ajans Başkanı Erem Kızıltan ise, hocalarının destekleri ve öğrenci arkadaşlarının katkılarıyla, duyarlı davranışlar sergileyeceklerini ve başkalarını mutlu ettikleri zaman tarifsiz duygular hissettiklerini dile getirdi. Kızıltan ayrıca, projeye katkı sağlayan ve yaşlıları eğlendirmek için çaba gösteren Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm ve Genesis IMC Ajans öğrencilerinden Ahmet İyici, Ayşe Çetinkaya, Aysun Köse, Aysun Zabitler, Ebru Yılmaz, Firdevs Zorali, Gözde Ateş, İbrahim Uludağ, Mert İçyüz, Muhammed Ağar, Mustafa Gözlüklü, Selin Çorbacı, Zelfi Gül Yıldırım, Vahab Dadaşlı, Ceyhun Özkan ve Koray Kunaç’a teşekkürlerini dile getirdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler