• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9437
  • Lefkoşa 13 °C
  • Mağusa 16 °C
  • Girne 15 °C
  • Güzelyurt 13 °C
  • İskele 16 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Dürüst, İskele bölgesinde incelemelerde bulundu…

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, İskele ilçesini ziyaret ederek, bölgenin ihtiyaçlarını, alt yapı eksikliklerini ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Dürüst, İskele bölgesinde incelemelerde bulundu…

Bakanlık Müsteşarı Bumin Paşa, Karayolları Dairesi Müdürü Ahmet Aydın, Planlama İnşaat Dairesi Müdürü Fuat Çelebi ve Plan Proje Müdürü Şifa Soğukpınar’ın da Bakan Dürüst’e eşlik ettikleri İskele ziyareti çerçevesinde Bakan Dürüst, Ulusal Birlik Partisi İskele İlçesi binasında, partililerle de bir araya gelerek, bölgenin ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı.

Ulusal Birlik Partisi İskele İlçe Başkanı Osman Kırşan ve birçok İskeleli tarafından karşılanan Bakan Dürüst, İskele Boğazı, Çayırova yolunda devam eden yol yapım çalışmalarını inceledi, Karayolları Dairesi İşçileri ile devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bakan Dürüst, yol yapım çalışmalarını sürdüren Karayolları Dairesi çalışanlarının da bayramlarını kutladı.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, İskele- Çayırova arasındaki yol yapım çalışmalarını incelemesinin ardından beraberindeki heyet ile birlikte, Boğaziçi Gazimağusa stabilize bağlantı yolunda incelemelerde bulunarak, stabilize yolun asfaltlanması ile ilgili olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

d2-001.jpg

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, burada yaptığı incelemelerin ardından Ardahan köy yolunda incelemelerde bulunarak, yolun bazı yerlerinin korkuluk ihtiyacı bulunduğunu saptayarak, kısa süre içerisinde yol korkuluklarının tamamlanması için gerekenin yapılması yönünde talimat verdi.

Boğaziçi ağıllar bölgesine de giden Bakan Dürüst, Boğaziçi Ağıllar Bölgesi yol düzenlemeleri çalışmalarının başlatılması için talimat verdi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamalarında, İskele Bölgesi’nin, KKTC’nin en hızlı gelişen ve büyüyen bölgelerinin başında geldiğini belirterek, bu gelişme ve büyümeye paralel olarak alt yapısının da geliştirilmesinin zorunlu olduğunu, bu nedenle bölgeye Bakanlık yetkilileri ile birlikte bir inceleme gezisi düzenlediklerini belirtti.

Bakan Dürüst, İskele ve bölge yerleşim yerlerini bir birine bağlayan yolların, Karayolları Dairesi’nce yenilenmesi veya yapımı için gerekli talimatları verdiğinin altını çizerek, bazı yolların stabilize olması, bazı kavşakların yeniden düzenlenmesi gerektiğini, yaptığı incelemeler sonucunda gördüğünü, bunların en kısa süre içerisinde giderilmesi için çalışmaların başlatılacağını belirtti.

d3.jpg

Bakan Dürüst, KKTC’nin her noktasında var olan ihtiyaçların ve eksikliklerin, kısa süre içerisinde giderilmesi için, yerinde incelemelerinin devam edeceğini de sözlerine ekleyerek, “Hükümetimiz, Başbakanımız Hüseyin Özgürgün başkanlığında, KKTC’nin her noktasına yatırımların ve hizmetlerin götürülmesi parolası ile çalışmalarını sürdürmektedir, sürdürecektir” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler