• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Lefkoşa 18 °C
  • Mağusa 16 °C
  • Girne 19 °C
  • Güzelyurt 20 °C
  • İskele 16 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

Engelsiz Yüreklere’ Kuzey Kıbrıs Turkcell motivasyonu

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı bu hafta sonunda Lefkoşa’da yapacağı ikinci maç öncesinde yeni bir motivasyon daha yaşadı.
Engelsiz Yüreklere’ Kuzey Kıbrıs Turkcell motivasyonu

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’ndeki ilk maçını deplasmanda galibiyetle kapatarak yurda mutlu dönen Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı bu hafta sonunda Lefkoşa’da yapacağı ikinci maç öncesinde yeni bir motivasyon daha yaşadı.

KKTC’ni yıllardır Türkiye ve Avrupa’da başarıyla temsil eden Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncuları, yöneticileri ve spor basının onuruna Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından moral gecesi düzenlendi.

Lefkoşa’daki bir restoranda dün akşam düzenlenen geceye Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı, Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış, Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Mete Topçu, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Bülent Kılıçoğlu, sporcular, ESF yöneticileri ve spor basınının temsilcileri katıldı.

Gecenin ilk konuşmasını yapan Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı, yüreklerindeki sevgi ve heyecanı spor aşkıyla yoğurarak yıllardır övgüye değer uğraşlar yapan sporcuları “aslan yürekliler” tanımlamasıyla kutladı. Yazıcı, sporcu ve yöneticilere hitaben “Camia olarak sizlerle tek yürek olmaktan büyük keyif alıyoruz. Bu yıl da “Destek Varsa Engel Yok” sloganıyla yüreklerimiz sizinle atmaya devam edecek” şeklinde sözlerini tamamladı.

Gecede konuşan ESF Başkanı Mete Topçu, federasyona bağlı tekerlekli sandalye basketbol takımına 9 yıldır ismini veren, maddi ve manevi her türlü desteği camia olarak sağlayan Kuzey Kıbrıs Turkcell yönetimi ve ailesine camia adına içtenlikle teşekkür etti. Topçu, “Destek Varsa Engel Yok” sloganıyla yıllardır sağlanan tribün desteğini bu yıl da devam ettiren Kuzey Kıbrıs Turkcell ve her koşulda yanlarında olan spor basınının değerli temsilcileri sayesinde geçtiğimiz hafta başlayan Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde başarılı sonuçlar alacaklarına inandığını vurguladı.

Gecede söz alan KTSYD Başkanı Bülent Kılıçoğlu, tekerlekli sandalye sporunu ülkeye sevdiren, yurt dışında başarılarla sporseverleri gururlandıran sporculara ve onlara yıllardır koşulsuz destek sağlayan Kuzey Kıbrıs Turkcell yönetimi ile federasyon yönetimine KTSYD adına içtenlikle teşekkür etti. Gecede söz alan takım sporcuları da tek yürekle başladıkları Ligi başarıyla tamamlayarak Süper Lig’e terfi edecekleri inancında olduklarını ifade ettiler.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncularına birer adet Turkcell T70 akıllı telefon armağan ettiği motivasyon gecesi, sporcular, yöneticiler ve spor basının keyifli sohbetleriyle noktalandı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Lig’deki ikinci maçını12 Kasım Cumartesi saat 13.00’de Lefkoşa Necati Taşkın Spor Salonu’nda yapacak. Lha

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler