• BIST 9079.97
  • Altın 2309.701
  • Dolar 32.3391
  • Euro 35.0977
  • Lefkoşa 19 °C
  • Mağusa 18 °C
  • Girne 19 °C
  • Güzelyurt 19 °C
  • İskele 18 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Fenerbahçe'nin bombası yetişecek.. Son dakika Fenerbahçe'den transfer haberleri 1 Ağustos 2018

Fenerbahçe, Cagliari maçı sonrasında, Benfica maçı öncesinde 2 bomba transfere imza attırmayı planlıyor. Sarı-lacivertliler stoper için Kurt Zouma ya da Diego Reyes'i imza için getirecek
Fenerbahçe'nin bombası yetişecek.. Son dakika Fenerbahçe'den transfer haberleri 1 Ağustos 2018

Fenerbahçe, Cagliari maçı sonrasında, Benfica maçı öncesinde 2 bomba transfere imza attırmayı planlıyor. Sarı-lacivertliler stoper için Kurt Zouma ya da Diego Reyes'i imza için getirecek. Forvet için ise Slimani, Batshuayi ya da Janssen Türkiye'ye gelip imza atacak. Fenerbahçe'nin bu futbolculara 2 Ağustos'a kadar imza attırması gerekiyor. Öte yandan Kameni'nin gönderilebileceği konuşuluyor. Yeni iddialar ise Emre Akbaba ve Yussuf Poulsen. İşte son dakikaFenerbahçe transfer haberleri...

Fenerbahçe'de UEFA ile yapılan Finansal Fair Play görüşmelerinden yola çıkan Başkan Ali Koç, Sportif Direktör Damien Comolli ile beraber transferde kulübün bütçesini riske etmeyecek isimlere yöneliyor. Peki Fenerbahçe kimleri transfer edecek, hangi transferleri yapacak? İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri....

Üç forvet adayı

Transfer çalışmalarına hız veren Femerbahçe'de Damien Comolli'nin forvet listesine giren son isim Batshuayi oldu. Kanarya'nın son hedefi ise Chelsea'deki fazla forma şansı bulamayan Michy Batshuayi... Geçen sezon Dortmund'da kiralık oynayan oyuncunun yine aynı şekilde kadroya katılabilir.

Fransız futbol adamı, ilk olarak geçen sezon da kiralık oynayan Vincent Janssen'i Tottenham'dan yine aynı şekilde isteyecek. Hollandalı futbolcunun da bu transfer için istekli olması, Janssen'i en büyük aday konumuna getiriyor. Ancak kiralama ücreti konusunda geçtiğimiz sezon 5 milyon Euro alan Tottenham'ın bu sezon indirime gidip gitmeyeceği ise merak konusu.

Galatasaray’a transferi bir türlü gerçekleşmeyen Emre Akbaba için Fenerbahçe, Alanyaspor’a cazip bir teklifle gitti. 2 milyon Euro ile bir yerli futbolcu önerildi. Bu sezon 3 büyük kulüpten birinde oynamayı arzulayan 25 yaşındaki Emre Akbaba için yerli futbolcu önerisi kabul edilmezse Aatıf'ın teklif edileceği de öğrenildi.

"Almanya'da ırkçılığı hissettim" açıklamasını yapan Yussuf Poulsen için F.Bahçe'nin bir süredir kulübü Leipzig'le görüşme halinde olduğu iddia edildi.

Comolli'nin Janssen olmazsa alternatifi ise bonservisi Leicester City'de bulunan İslam Slimani... Geçen sezonu Newcastle'da geçiren Cezayirli forvet için eski takımı Sporting Lizbon'un da son dakikada devreye girmesi işleri biraz karmaşık hale getiriyor. Ancak Comolli'nin buna rağmen Fenerbahçe'de yapmak istediği projelerle Slimani'yi ikna etmesi bekleniyor.

Diego Reyes'e come to Fenerbahçe çalışması

Finansal Fair-Play’da şu anda ekside olan Fenerbahçe, stoperde önceliği boştaki Diego Reyes’e verdi. Taraftarlar da sosyal medyada Meksikalı savunmacıyı ‘Come to Fenerbahçe (Fenerbahçe’ye gel) mesajlarına boğdu.

Kurt Zouma için Fenerbahçe 1.5 milyon Euro kiralama bedeli teklif ederken, Chelsea 3.5 milyon Euro istemişti. Ancak iki kulübün orta yolu bulmasının yüksek olasılık olduğu ifade ediliyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu'nun takımda görmek istediği, Feyenoord'da forma giyen 24 yaşındaki stoper Van Beek için Hollandalı gazeteci Martijn Krabbendam çarpıcı bir açıklama yaptı. Martijn Krabbendam, "Sven van Beek için Türkiye'den teklif var. Bu bir sır değil. Ancak sadece Türkiye'den teklif yok. İtalya ve Almanya'dan da onu isteyen kulüpler var." ifadelerini kullandı.

Kameni gönderilebilir

Fenerbahçe'de Phillip Cocu, yeni transfer Berke Özer’in performansı sonrası Comolli’ye, “Kameni gönderilebilir” raporu verdi. 3 transfer yapması beklenen Fenerbahçe’nin yabancı kontenjanında 2 oyunculuk yer var. Bu nedenle de Kameni’nin yollanma ihtimali yüksek görünüyor.

Transferde büyük paralar kazanan Gremio, Brezilyalı yıldız Giuliano'yu geri istiyor. Fenerbahçe’ye teklif yapıldı. Sambacı, ülkesine dönmeye sıcak bakıyor. İddiada Brezilya’da transfer tahtasının Salı günü kapanacağı, Gremio’nun, Teknik Direktör Renato Gaucho’nun isteğiyle Fenerbahçe’ye teklif yaptığını duyurdu. Zenit’e gitmeden önce Gremio’da forma giyen Giuliano’nun da Brezilya Milli Takımı’na seçilebilmek için ülkesine dönmeye sıcak baktığını belirtti. Sambacı, 2018 Dünya Kupası için kadroya çağrılmamıştı. Bu transfer gelişmesinde teklif edilen bonservis bedeliyle ilgili ayrıntı verilmedi. Ancak 10 milyon euro olduğu konuşuluyor.

Josef'e teklif var 

Fenerbahçe'de geçen sezon İngiltere'den teklifler gelen Josef de Souza'ya yine bir Premier Lig ekibi Watford'tan teklif geldi. Geçen sezon West Bromwich'in kapısından dönen Josef de Souza'ya, transfer dönemi açıldığından bu yana bir başka İngiliz ekibi Watford talip olmuştu. Hem teknik direktör Cocu'nun hem de sportif direktör Comolli'nin satmaya yanaşmadığı Brezilyalı yıldız için Watford'un yeni bir teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi. 29 yaşındaki futbolcunun kontratı 30 Haziran 2019'da sona erecek. 

Sarı-Lacivertliler, özellikle teknik direktör Phillip Cocu’nun kadrosunda görmeyi çok istediği Porto’nın Meksikalı savunmacısı Diego Reyes için de görüşmelerini sürdürüyor.

 

Pjaca soruşturuluyor

Ayew transferiyle hücum bölgesini güçlendiren Fenerbahçe'de gündemde yine bir kanat oyuncusu var. Sarı lacivertli yönetim Juventus'un 23 yaşındaki Hırvat oyuncusu Marko Pjaca'yı 2 yıllığına kiralamak istiyor..

Fenerbahçe Andre Ayew İstanbul'a geldi. Yıldız futbolcu  sağlık kontrollerini geçmesinin ardından resmi sözleşmeyi imzaladı. Oyuncu 1 yıllığına kiralanırken, satın alma opsiyonunun ne kadar olduğu açıklanmadı. Andre Ayew transferi sonrası sarı-lacivertliler rotasını stoper bölgesine çevirdi. Andre Ayew transferi sonrası sarı-lacivertliler rotasını stoper bölgesine çevirdi. Skrtel, Neustadter, Yiğithan dışında stoperi olmayan Teknik Direktör Cocu bu bölgede Souza ve Mehmet Topal'ı deniyordu.

F.Bahçe, bir Senegalli'nin daha peşinde: Mame Diouf! FutbolArena'nın haberine göre; ileri uçta elinde sadece Roberto Soldado kalan Kanarya, Premier Lig'den düşen Stoke City'nin 30 yaşındaki forvetini yakın takibe aldı. Formül ise yine kiralama.

Slimani sesleri

Sarı-Lacivertliler, Leicester City formasını giyen Islam Slimani için girişimlere başladı.Sportif direktör Damien Comolli, İngiliz kulübüne kiralama teklifinde bulundu. Geçtiğimiz sezon devre arasında Beşiktaş'ın da gündemine gelen Cezayirli forvet, Newcastle United'a kiralanmıştı. Geçtiğimiz sezon ligde 16 maçta 1 gol atabilen 30 yaşındaki futbolcu, Leicester yönetimi tarafından gözden çıkarıldı.

Yaz transfer döneminde Galatasaray'ın gündemine gelen Senegalli stoper Kara Mbodji'yle Fenerbahçe ve Bursaspor'un ilgilendiği iddia edildi. Ülkede yayım yapan Anderlecht-Online adlı internet sitesi, 1,92'lik Mbodji için şu anda yalnızca iki takımın devrede olduğunu yazarken bunların da Fenerbahçe ve Bursa olduğunu kaydetti.

Philip Cocu'yla başlayan gençlik operasyonu sürüyor. Sarı-lacivertli ekip Sparta Rotterdam formasını giyen 18 yaşındaki Halil İbrahim Dervişoğlu transferini de bitirmek üzer. Transferin 1 milyon euro bonservis bedeliyle gerçekleşeceği öğrenildi.

Salih Uçan'a İtalya'dan talip var

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Empoli'de teknik direktör Aurelio Andreazzoli'nin Salih Uçan'ı istediği belirtildi. Empoli'nin de Fenerbahçe ile önümüzdeki günlerde görüşmelere başlayacağı ifade edildi. Geçtiğimiz sezon Sion'da kiralık olarak forma giyen Salih Uçan'ı izlediği belirtilen teknik direktör Andreazzoli'nin, bu transferde ısrarcı olduğu vurgulandı.

Beşiktaş'a ikinci çalım

Fenerbahçe, önce Beşiktaş’ın anlaştığı Ferdi Kadıoğlu’nu transfer etti. Ardından Kartal’ın listesindeki Orkun Kökçü ile de söz kesti. Teknik Direktör Cocu'yu 3 gün önce araya sokan yönetim 17 yaşındaki Orkun'u imza aşamasına getirerek Beşiktaş'a ikinci çalımı attı.

Fenerbahçe'ni stoper arayışlarında ise gözler Martins Indi'ye çevrildi. Stoke City'den ayrılmak isteyen futbol Sarı-lacivertli ekibe yeşil ışık yaktı.

Fenerbahçe Kulübü, altyapı takımlarında forma giyen Burak Albayrak, Mahsun Çapkan ve Muhammet Albayrak ile profesonel sözleşme imzalandığını duyurdu. Böylece Sarı-lacivertli ekip bu sezonki 6. transferini yapmış oldu. 

Fenerbahçe, Tottenham'a Vincent Janssen için kiralama teklifinde bulundu. Tottenham'ın ABD Kampı kadrosuna alınmayan Janssen için Pochettino takım bulunmasını talep etmişti. Görüşmelerde Tottenham'ın zorunlu satın alma bedeli talep ettiği ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

İddiaya göre Finlandiya'da düzenlenen Euro U19 turnuvasında Oğuz Kaan'ı takip eden Fulham oyuncu izleme ekibi, henüz resmi bir adım atmasa da transfer teklifine hazırlanıyor. 3 milyon sterlin (yaklaşık 3.5 milyon euro) civarındaki bir teklifin ise onu transfer etmek için yeterli olacağının altı çizildi.

La Liga ekibi Girona, Ozan Tufan için Fenerbahçe'ye 5 milyon euro teklif etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler