• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Lefkoşa 14 °C
  • Mağusa 16 °C
  • Girne 17 °C
  • Güzelyurt 13 °C
  • İskele 16 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Gece kulübü cinayeti ilk duruşması başladı…

Alayköy’de faaliyet gösteren Harem Gece Kulübü'nde Eylül ayı 2014 yılı içerisinde sevgilisi olan konsomatris Siham Benchargui’ye ve gece kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalışan Hüseyin Demiri’yi silahla vurarak öldüren sanık Kubilay Güler dün PI duruş
Gece kulübü cinayeti ilk duruşması başladı…

Evrim Kamalı

Alayköy’de faaliyet gösteren Harem Gece Kulübü'nde Eylül ayı 2014 yılı içerisinde sevgilisi olan konsomatris Siham Benchargui’ye ve gece kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalışan Hüseyin Demiri’yi silahla vurarak öldüren sanık Kubilay Güler dün PI duruşması için Lefkoşa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı. Duruşmada sanık avukatı ile birlikte hazır bulundu.

Mahkemede iddia makamı, dava ile ilgili olayın tek görgü tanığı olan Harem Gece Kulübü çalışanı Ali Bahçeci’yi tanık olarak dinletti. Davada ilk tanık olarak dinletin Bahçeci, Siham Benchargui’nin Nadya ismini kullandığını belirterek olay gününü anlattı.

Bahçeci, olay günü kulüpte çalışan kızları hastaneye kontrole götüreceklerini, her Perşembe günü bu kontrollerin yapıldığını, saat 08.00 sıralarında kızların odasının kapısını çaldığını söyledi.

Olay sabahına  kadar sanığı görmediğini, kızların kulübün otoparkında toplandığını, Nadya’nın da geldiğini ancak kıyafeti düzgün olmadığı için üstünü değiştirmesini istediğini belirten Bahçeci, sanığın da otoparka geldiğini, kısa bir süre sohbet ettiklerini, Nadya üstünü değiştirmeye gittiğinde ortadan kaybolduğunu söyledi.

Bahçeci, bir süre bekledikten sonra güvenlik görevlisi olan Hüseyin Demiri’ye Nadya’yı çağırmasını söylediğini tam o esnada silah sesi duyduklarını, Demiri’nin sesin geldiği yöne doğru gittiğini, kendisinin de arkasından takip ettiğini belirtti.

Bahçeci, sanığın Demiri’ye bir el ateş ettiğini,ardından Demiri’nin sanığın üzerinde düştüğünü,sanığın daha sonra Demiri’yi duvara yapıştırıp bir el daha ateş ettikten sonra yere bıraktığını, ardından kendisine bir el ateş ettiğini ifade etti.

CINAYET-1

Bahçeci, sanığın kendisine attığı kurşunun tabelaya isabet ettiğini, kendisinin de başka bir tabelanın arkasında saklandığını, sanığın daha sonra kaçtığını söyledi. Sanık gittikten sonra Demiri’yi yüzüstü çevirdiğini, ardından paravanın arkasında yerde yatan Nadya’yı gördüğünü, Nadya’nın alnından vurulmuş olduğunu ve inlediğini belirten Bahçeci, polis ve ambulansı aradığını da belirtti. Sanığın her hafta sonu kulübe geldiğini, her gelişinde sadece Nadya’yı istediğini kaydeden Bahçeci, daha önce Nadya ile sanığın tartıştığına şahit olmadığını dile getirdi. Bahçeci, sanık ile Hüseyin Demiri’nin de iyi anlaştığını ve sanığın her gelişinde sohbet ettiklerini söyledi.

Tanığın dinlenmesinin ardından Yargıç Meltem Günbay, duruşmayı yeni tanıklar dinlenmesi için 20 Aralık yani bugüne erteledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler