• BIST 9057.89
  • Altın 2291.7
  • Dolar 32.3134
  • Euro 35.1036
  • Lefkoşa 25 °C
  • Mağusa 23 °C
  • Girne 21 °C
  • Güzelyurt 26 °C
  • İskele 23 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Girne Amatör Drama Topluluğu’ndan Anlamlı Bağış

Girne Amatör Drama Topluluğu 25.02.2016 Perşembe gününde SOS Çocuk Köyüne ve Girne Hayvan Kurtarma Derneğine 5,560TL olmak üzere bağışta bulundu.
Girne Amatör Drama Topluluğu’ndan Anlamlı Bağış

Girne Amatör Drama Topluluğu 25.02.2016 Perşembe gününde SOS Çocuk Köyüne ve Girne Hayvan Kurtarma Derneğine 5,560TL olmak üzere bağışta bulundu. Girne Amatör Drama Topluluğu heyeti, Girne’deki SOS Gençlik Evi tesisine gelerek, SOS Gençlik Evi Müdürü Salahi Tözün’e bağışı takdim etti. Ardından Girne hayvan kurtarma derneğinin komite üyesi Ann Bosley’le Müdür Salahi Tözün KADS yetkililerine teşekkür plaketlerini sundu.
Girne Amatör Drama Topluluğu üyeleri, geçtiğimiz Aralık ayında iki kez sergilenen “Turkey & Tinsel”  oyunundan toplanan tüm gelirleri bağışladıklarını ifade ettiler.

Damdelen, Girne Amatör Tiyatro derneğine vefakar desteklerinden ötürü teşekkür etti

SOS Çocuk Köyü Fon Geliştirme & Halkla İlişkiler Asistanı Şirin Damdelen, Girne Amatör Tiyatro derneğine vefakar desteklerinden ötürü teşekkür ederek, SOS Çocuk Köyü 1993’ten buyana aile bakımını kaybetmiş çocuklara aile ortamı sağladığını dile getirdi.

Girne Amatör Drama topluluğu gibi sadık bağışçıların sayesinde programların yürüyebildiğini ve ileri projelerin planını yaparak risk altında olan çocuk ve gençleri topluma kazanılabildiğine dile getiren Damdelen,     

“Girne Amatör Tiyatro Derneği gibi destekçilerimize olduğundan daha fazla güveniyoruz. Uluslararası SOS Kinderdorf olarak, diğer ülkelerdeki krizin üzerinde durmak için 2018’e kadar kısmi yatırımlar duracaktır.” dedi.

Girne Amatör Drama Topluluğu Yaşlanana Kadar Yolda.

KADS yeni projesi için ise kolları sıvadı. Girne Amatör Drama Topluluğu üyesi Phil Lucock’un kaleminden yazılan “Yaşlandıkça” oyununda St. Kads Bakım Evi'nde dört kahraman personelin çok çektiğini ve birçok yanlış anlaşılmadan doğan kavgaların kargaşalara neden olmasını anlatıyor.

“Yemek ve  Eğlence” geceleri olarak dört yapım planlanan etkinlikte, komedi yapımı süresince 3 çeşit yemek verilecektir. Gösteriler Girne’deki Pia Bella Hotel’de 25 ve 26 Mart Cuma ve Cumartesi gecesi saat 19:00’da yerini alacaktır.

İkinci etkinlik için çalışmalar devam ediyor

Bir sonraki etkinlik için ise çalışmalarını sürdüren KADS,  18-19 Mart Karaoğlanoğlu’daki Mountain View Hotel’de gösteri yapmayı planlıyor ancak hazırlıklar zamanında bitememesi durumunda gösterinin Mayıs ayına ertelenebileceği belirtiliyor.

Tarihleri kısa zamanda kesinleşecek olan gösterinin davetiyeleri 60TL’den satışa sunulacak. Bilet satışlarının Lapta, Le Chateau Lambousa’da kurulan Cumartesi günleri kurulan Pazar yerinde yapılacak olan etkinliğin tüm gelirler SOS Çocukköyü Derneği’ne ve Girne Hayvan Kurtarma derneğine bağışlanacaktır.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler