• BIST 12433.5
  • Altın 6811.86
  • Dolar 44.5989
  • Euro 52.3513
  • Lefkoşa 18 °C
  • Mağusa 17 °C
  • Girne 17 °C
  • Güzelyurt 15 °C
  • İskele 17 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Girne sokaklarında kadın temizlik görevlisi

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile yurt dışında çok fazla örneği görülen kadın temizlik görevlisi pozisyonu için adım attıklarını duyurdu.
Girne sokaklarında kadın temizlik görevlisi

Murat Şenkul, “Yurt dışında çok fazla örneğini gördüğümüz kadın temizlik görevlisi pozisyonunda İlknur arkadaşımızı geçici işçi olarak istihdam ettik. 3 ay boyunca o işi, biz de onun performansını değerlendirip ülkemizde sadece erkeklerin görev aldığı bu işkolunda kadının da ekmeğini kazanabilmesini umut ediyor ve istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Şenkul, “Tıpkı göreve ilk geldiğimizde yaptığımız engelli istihdamları gibi bu girişimimizin de farkındalık yaratma anlamında inşallah olumlu etkisi olacaktır. Her zaman dediğimiz gibi “biz birlikte Girne’yiz” sloganımız değil, yönetim anlayışımızdır…” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler