• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Lefkoşa 16 °C
  • Mağusa 16 °C
  • Girne 17 °C
  • Güzelyurt 15 °C
  • İskele 16 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

“Hep birlikte birçok başarı öyküsü yazdık"

“Hep birlikte birçok başarı öyküsü yazdık"
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca 9 Kasım 2015 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere görevinden ayrılma kararı aldı, takım arkadaşlarına veda etti:
• Turkcell Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi İlter Terzioğlu: "Kuzey Kıbrıs Turkcell’in Turkcell Grup içerisindeki yeri son derece müstesnadır. Sayın Aybars Karaatmaca’nın önemli katkıları da her zaman saygıyla hatırlanacaktır. Kendisine katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki iş yaşamında başarılar diliyorum."
• Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi Çerkez: “Birlikte çok başarılı bir dönem geçirdik.”
• Karaatmaca: "Turkcell Grup’ta geçirdiğim yaklaşık 16 yılı hep gururla anımsayacağım"

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, görev süresini tamamlayarak kuruma veda etti, "Tüm takım arkadaşlarımla birlikte birçok başarı öyküsü yazdık, Turkcell Grup’ta geçirdiğim 16 yılı hep gururla anımsayacağım" dedi.

9 Kasım 2015 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere görevinden ayrılma kararı alan Karaatmaca, mesleki kariyerinde en önemli deneyimini Kuzey Kıbrıs Turkcell bünyesinde yaşadığını da belirterek, "Bu güzel ülkeye toplumsal projeler ürettik, teknoloji ve insana yatırım yaptık, Kuzey Kıbrıs Turkcell'in başarısını aldığımız noktadan daha ileriye taşımanın sorumluluğu ile hareket ettik. Şimdi bu önemli bayrağı gönül rahatlığı ile devretmenin mutluluğu içindeyim" şeklinde konuştu.

turkcell (9)

Duygulu bir veda

Kuzey Kıbrıs Turkcell'deki görev süresini tamamlayarak, kendi isteğiyle Genel Müdürlük görevinden ayrıldığını açıklayan Aybars Karaatmaca, çalışma arkadaşlarına veda etti.Turkcell Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi İlter Terzioğlu, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürlük görevinden ayrılan Aybars Karaatmaca'ya katkılarından dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki iş yaşamında başarılar diledi.

İlter Terzioğlu, Günay Çerkez, Genel Müdür Yardımcıları ve Kuzey Kıbrıs Turkcell çalışanlarının katıldığı veda buluşmasında duygulu anlar yaşandı. Turkcell Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi İlter Terzioğlu şunları söyledi:

"Kuzey Kıbrıs Turkcell’in 16 yıllık başarılarla dolu serüveninde, burada görev yapan tüm değerli yöneticilerimiz hem Kuzey Kıbrıs’a hem de kuruma önemli katkılar yapmıştır. Kuzey Kıbrıs Turkcell’in Turkcell Grup içerisindeki yeri son derece müstesnadır. Kuzey Kıbrıs Turkcell’in dünyanın en ileri teknolojilerini adaya taşıma misyonu ve yatırımları artarak devam edecektir. Sayın Aybars Karaatmaca’nın önemli katkıları da her zaman saygıyla hatırlanacaktır. Kendisine katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki iş yaşamında başarılar diliyorum”

Çerkez: Uyum içinde çalıştık

Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi Günay Çerkez 3,5 seneyi aşkın süre Aybars Karaatmaca ile son derece başarılı bir dönem geçirdiklerini ve ilk günden itibaren uyum içinde çalıştıklarını belirtti. Çerkez, Kuzey Kıbrıs Turkcell’e katkılarından ötürü Karaatmaca’ya teşekkür etti.

Karaatmaca teşekkür etti

Karaatmaca da kendisini her zaman Turkcell ailesinin bir parçası olarak hissedeceğini belirtti, "Kuzey Kıbrıs Turkcell'de 3,5 aşkın süredir her biri çok değerli çalışma arkadaşlarımla önemli deneyimler yaşadık. Tüm takım arkadaşlarıma, görevde bulunduğum süre boyunca ilgileri nedeniyle devlet ve hükümet yetkililerimize, medyadaki dostlarımıza ve tüm Turkcell ailesine içtenlikle teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yeni atama yapılana kadar Genel Müdürlük görevini Turkcell Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi İlter Terzioğlu’nun yürüteceği açıklandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler