• BIST 9135.11
  • Altın 2324.136
  • Dolar 32.3652
  • Euro 34.9554
  • Lefkoşa 19 °C
  • Mağusa 20 °C
  • Girne 20 °C
  • Güzelyurt 19 °C
  • İskele 20 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

İdo Tatlıses ile Hilal Altınbilek’ten emojili ve kedili aşk pozu

İdo Tatlıses sevgilisi oyuncu Hilal Altınbilek ile olan samimi bir pozunu paylaştı.
İdo Tatlıses ile Hilal Altınbilek’ten emojili ve kedili aşk pozu

İdo Tatlıses’ten aşk paylaşımı! İdo Tatlıses, kedisi ve sevgilisi Hilal Altınbilek’in bulunduğu samimi bir fotoğraf paylaştı. Sevgilisi, oyuncu Hilal Altınbilek’le geride bıraktığımız günlerde görüntülenen İdo Tatlıses, birlikteliklerinin güzel gittiğini söylemiş ve gazetecilerin sorularını “Mutluyuz ne denilebilir ki!” şeklinde yanıtlamıştı. Tatlıses, sosyal medya hesabından da bu aşkla ilgili paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Kucağında kedisi ve omzunda sevgilisi uyurken çekilmiş bir kareyi kalp emojisi ile paylaşan İdo Tatlıses’in bu fotoğrafı çok sayıda beğeni aldı. Hilal Altınbilek

ido-tatlises-ic.jpg

 

İdo Tatlıses veya asıl adıyla İbrahim Tatlıses (d. 15 Şubat 1992; İstanbul), Türk şarkıcı ve DJ. “İbrahim ve Derya’nın oğlu” kısaltmasından, İdo adını almıştır. Berklee College of Music’in Arrange and Producer bölümünde sertifika eğitimi almıştır.

İDO TATLISES KİMDİR?

15 Şubat 1992; İstanbul doğumlu olan İdo Tatlıses veya asıl adıyla İbrahim Tatlıses, adını “İbrahim ve Derya’nın oğlu” kısaltmasından almıştır. Berklee College of Music’in Arrange and Producer bölümünde sertifika eğitimi almıştır.

İdo Tatlıses, Tatlıses TV’de çeşitli görevlerde bulunmuştur. 2013 yılında DJ’lik ve Tatlıses Kebap’ın işletmesini yapmaya başlamıştır.[1] 2014 yılının Haziran ayında “Sonsuz Teşekkürler” adlı ilk teklisini çıkarmıştır. Teklisinden “Sonsuz Teşekkürler” adlı şarkısına klip çekmiştir. 2014 yılının Kasım ayında “Satır Satır” adlı ikinci teklisini çıkarmıştır. Teklisinden “Satır Satır” adlı şarkısına klip çekmiştir. 2015 yılının Mart ayında “Kaç Kere” adlı üçünü teklisini çıkarmıştır. Teklisinden “Kaç Kere” ve “Aşk Bunun Adı” şarkılarına klip çekmiştir. 2014 yılından 2015 yılına kadar çıkardığı teklilerinin plak şirketi Deriko Müzik’tir.[2]

“Sonsuz Teşekkürler” adlı şarkısının klibi YouTube’da 17 milyon üzerinde izlenmeye ulaşmıştır. Instagram’da 310 bin, Twitter’da 140 bin üzerinde takipçiye sahiptir.

Beyaz Show’da Beyazıt Öztürk ile birlikte oynadıkları kaş skecinde kendi kaşlarını tiye almıştır. Alanya 13. Uluslararası Turizm ve Sanat Şenliği’nde Hadise’nin hemen öncesinde sahne aldıktan sonra “Beni kimse sahneden indiremez, Hadise beni ilgilendirmez. Orada Hadise çıkar, kim takar Hadise'yi!” sözleriyle Twitter üzerinden gönderme de bulunmuştur. Dövmeleri 2014 yılının Mart ayında genel seçim çalışmalarında olan dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dikkatini çekmiştir. Recep Tayyip Erdoğan’a dövmelerinin ne anlama geldiğini anlatırken çekildiği bir fotoğrafı Instagram’da “Başbakanıma dövmelerimi açıklarken” açıklamasıyla paylaşmıştır.

HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR?

21 Ocak 1991 İzmir doğumlu olan Hilal Altınbilek, İlkokul hayatından itibaren tiyatro oyunculuğuna başlayan Altınbilek, İzmir'de Çağdaş Drama Topluluğu'nda Ali Haydar Elçığ'dan eğitim almıştır. Aldığı bu oyunculuk eğitimin ardından, 2009 ve 2010 yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio'da oyunculuk eğitimi aldı. Televizyon dizisi oyuncusu olarak ilk defa Fox televizyon kanalında yayınlanan “Derin Sular” isimli dizide İrem rolünü canlandırmıştır. Canlandırdığı bu rol ile tanınır olan Altınbilek, daha sonra 2013 yılında Fox televizyon kanalında gösterime giren “Karagül” isimli televizyon dizisinde Özlem Şanverdi rolünü oynadı.

 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler