• BIST 9071.02
  • Altın 2324.965
  • Dolar 32.3657
  • Euro 34.9347
  • Lefkoşa 22 °C
  • Mağusa 24 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 22 °C
  • İskele 24 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

İskele Belediyesi’nden 15 yeni proje!

İskele Belediyesi’nin, belediyeye bağlı tüm yerleşim birimlerine daha iyi hizmet için sürdürdüğü projelerden bazıları tamamlanırken, 15 yeni proje de hazırlandığı belirtildi.
İskele Belediyesi’nden 15 yeni proje!

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Aygün’de çok amaçlı salon, Tapu ve Kadastro Dairesi ve Altınova’da kaldırım ve drenaj çalışmalarını tamamlayan belediye, “Turnalar Çok Amaçlı Salon Çevre Düzenlemesi, Kalecik Çocuk Oyun Parkı Rekreasyon Alanı Düzenleme, Güzelyalı Mahallesi Yeşil Alan Rekreasyon Alanı Projesi ve Boğaz Balıkçı Barınağı İyileştirme Çalışmaları” projelerine ise devam ediyor.

YAPIMINA BAŞLANACAK 15 YENİ PROJE

İskele Belediyesi’nin yapımına başlayacağı 15 yeni proje ise şöyle açıklandı:
“1.İskele Ecevit Meydanı ile Kent Merkezi Renovasyon ve Altyapı Geliştirme Projesi, 2.Yarköy Köy Meydanı Eğlen Dinlen Alanı Düzenleme ve Cas Projesi, 3.Ardahan Eski İlkokul Binasının Restorasyonu, 4.Ardahan Köyü Halı Saha ve Rekreasyon Alanı Projesi, 5. Saat Kulesi, 6. Yarköy Asfaltlama İşlemi, 7.Bahçeler (Civisil) Kaldırım ve Drenaj Çalışması, 8.Ağıllar Çok Amaçlı Salon, 9.Sınırüstü Kaldırım, Asfalt ve Drenaj Çalışmaları, 10.Ötüken Asfalt, 11. Kuzucuk Asfalt, 12.Aygün Asfalt ve Kaldırım, Çalışmaları, 13.Boğaziçi Köyü Çok Amaçlı Saha Projesi, 14.Boğaztepe Park Projesi, 15.Ergazi Muhtarlık ve Sağlık Ocağı Projesi.”

1479470857.jpg

Öte yandan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun beraberindeki ekiple, İskele ve beldelerinde devam eden projeleri incelediği, yapımına başlanacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduğu belirtildi.

POLİGON

Sadıkoğlu ve beraberindekilerin ilk durağı BRTK tesisleri arkasında bulunan 17,5 dönümlük arazide ağustos ayında başlayan ve yapımı devan eden atış poligonu oldu. İskele Avcılık Atıcılık Kulübü Başkanı ve yönetiminin destekleriyle İskele Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla yapımı devam eden poligonun bitiminde tabanca atış poligonu, skeet & sporting atış poligonu, lokal binası, avcılık ve atıcılık eğitim parkuru ve geniş araç park alanı ile yeşil alanlar olacak.

Ardından, yapımına başlanacak olan Güzelyalı Mahallesi Yeşil Alan Rekreasyon Alanı Projesi ile ilgili İskele Belediyesi İnşaat Birimi’nden bilgi alan Başkan Sadıkoğlu, projenin en kısa sürede yapımına başlanıp bitirilmesi konusunda talimat verdi.

1479470856.jpg

TURNALAR’DA SONA YAKLAŞILDI

Çok amaçlı salonu biten ve bugünlerde çevre düzenlemesine başlanacak olan Turnalar köyüne de giden Sadıkoğlu, bu projenin de 2016 sonunda tamamlanarak halkın hizmetine açılması gerektiğine vurgu yaptı.

YARKÖY-PAMUKKALE SPOR KULÜBÜ YENİLENİYOR

İskele’ye bağlı Yarköy’de bulunan Yarköy-Pamukkale Spor Kulübü’nün yenilenmesi için de çalışmalar başladı. Harabeye dönen yapının tamirat işlemine başlanmadan önce burayı da ziyaret eden Başkan Sadıkoğlu, yenileme işleminden sonra binanın Yarköy halkına çok amaçlı hizmet vereceğini söyledi.

1479470858.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler