• BIST 9084.61
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • Lefkoşa 27 °C
  • Mağusa 26 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 27 °C
  • İskele 26 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

ISO 20000’e sahip ilk haberleşme sağlayıcı: Telsim!

Telsim’in ISO 20000 başarısı VODAFONE Türkiye’de de kutlandı...
ISO 20000’e sahip ilk haberleşme sağlayıcı: Telsim!

Müşteri memnuniyetini temel ilkeleri arasında tutan Telsim, “Elektronik Haberleşme Yasası” kapsamında tüm haberleşme sağlayıcılarının uymakla yükümlü olduğu ISO 20000 Bilgi Teknolojileri Hizmet Yönetimi Standardı’nı almayı başaran Kuzey Kıbrıs’taki ilk haberleşme sağlayacı Telsim oldu.

ISO 20000 standardı, insanları, süreçleri ve teknolojiyi entegre ederek teknoloji hizmetlerinin müşterilere istikrarlı seviyelerde sunulmasını sağlamakla birlikte, sürekli gelişimi teşvik eden yönetim sistemiyle Telsim’in hizmetlerini sistematik bir şekilde ölçüyor ve muhtemel tehditlere karşı koruyor.

tel2.jpg

ISO 20000 BAŞARISI TAÇLANDIRILDI

Dünyada Bilgi Teknolojileri yönetiminde en önemli ve en çok kullanılan ilkeleri teşvik eden ISO 20000 sertifikasıyla taçlandırılan Telsim’in bu başarısı Vodafone Türkiye Maslak Plaza’da pasta kesilerek kutlandı.

Kutlamaya Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ ve Teknlojiden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Mallik Rao’nun yanı sıra Telsim’den Genel Müdür Hakan Gülümser ile Teknoloji Bölüm Başkanı Ayhan Aliusta katıldı. Bu kutlamaya Telsim Genel Merkezi’ndeki çalışanlar da canlı yayın bağlantısıyla katıldı.

tel3.jpg

 

KIZILDAĞ: MÜŞTERİ MENUNİYETİNE GİDEN YOLDA ÖNCÜ TELSİM

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ, ISO 20000 ile Telsim’in müşterilerine sunduğu hizmetlerin altyapısının güçlendirildiğini ve müşteri memnuniyetine giden yolda her zaman öncülük yaptığını belirtti.

MALLİK: TELSİM’İN İMZA ATACAĞI BAŞARILARIN SADECE BİRİ

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Mallik Rao, ISO 20000 çalışmalarının Vodafone Türkiye ve Telsim operasyon ekipleri tarafından etkili ve başarılı bir şekilde koordine edildiğini ve bu tür işbirliğiyle daha bir çok başarılara imza atılacağının altını çizdi.

HAKAN GÜLÜMSER: MÜŞTERİLERİMİZ HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZ

Telsim Genel Müdürü Hakan Gülümser, ISO 20000 ile kurdukları altyapıyla müşterilere sunulan hizmetlerin her zamankinden daha kaliteli olduğunu vurguladı. Hem Vodafone Türkiye, hem de Telsim ekiplerinin kısa bir zamanda böylesine bir başarıyı elde etmenin zorluğunu belirten Gülümser, “Telsim’in müşteri memnuniyetini sağlamak her zaman önceliğimiz. Bu nedenle de iş sürekliliği ve kalite standartlarına verdiğimiz önemi bu belge ile de bir kez daha ortaya koymuş olduk” dedi. 

AYHAN ALİUSTA: BU BAŞARI ÇOK SIKI BİR ÇALIŞMA DİSİPLİNİYLE ELDE EDİLDİ

Telsim Teknoloji Bölüm Başkanı Ayhan Aliusta, Vodafone Türkiye’ye ISO 20000 projesinde Telsim’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Bu başarının göründüğünden çok daha sıkı bir çalışma disipliniyle elde edildiğini belirten Aliusta, rakiplerinden her zaman bir adım önde olacaklarının altını çizdi.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler