• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Lefkoşa 19 °C
  • Mağusa 18 °C
  • Girne 20 °C
  • Güzelyurt 18 °C
  • İskele 18 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

İşte Miss ve Bay Kuzey Kıbrıs yarışmasının finalistleri

31’inci Miss Kuzey Kıbrıs ve 20’inci Bay Kuzey Kıbrıs Yarışması Finalistleri, dün Girne’de basına tanıtıldı.
İşte Miss ve Bay Kuzey Kıbrıs yarışmasının finalistleri

Miss Kuzey Kıbrıs Yarışması , bu yıl Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu himayesinde, Bay Kuzey Kıbrıs Yarışması da, 20’nci kez, Kanser Hastalarına Yardım Derneği himayelerinde, 28 Temmuz akşamı The Arkın Colony Otel –The Garden’de gerçekleşiyor.

Finalistlerin tanıtıldığı toplantıya, Miss Kuzey Kıbrıs ve Bay Kuzey Kıbrıs Yarışmaları Kurucu Başkanı Bülent Günkut,Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu,Kanser Hastalarına Yardım Derneği Genel Sekreteri Şerif Özhür,The Arkın Colony Otel Satış Pazarlama Müdürü Najan Özkan, Günkut Ajans Direktörü Mehmet Günkut, Girne Ada Lionas Başkanı Zehra Günkut, 2016 Miss Kuzey Kıbrıs Birincisi Esin Terzioğlu ve 2016 Bay Kuzey Kıbrıs Görkem Akdur ve yarışmada daha önceki yıllarda taç giymiş Bay Ve Bayan Kuzey Kıbrıs birincileri de katıldı.

KHYD HİMAYESİNDE GERÇEKLEŞİYOR

Miss Kuzey Kıbrıs ve Bay Kuzey Kıbrıs Yarışmaları Kurucu Başkanı Bülent Günkut,Günkut Ajans Tarafından “Anlamlı ve Amaçlı Güzellik “ misyonuyla bu yıl 31’incisi yapılacak Miss Kuzey Kıbrıs yarışmasının”Güzellikleri yaşa ve yaşat “temasıyla Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu Himayesinde, Bay Kuzey Kıbrıs yarışmasının da 20’inci yılında yine Kanser Hastalarına Yardım Derneği Himayesinde gerçekleşeceğini dile getirdi.

f3-004.jpg

TÜM GELİR KANSER HASTALARINA BAĞIŞLANACAK

Miss Kuzey Kıbrıs yarışmasında, uyuşturucuyla mücadele konusunda toplumsal bilinci arttırmak ve farkındalık yaratmak adına özel kareografi ve şovlar sergileneceğini belirten Günkut, Bay Kuzey Kıbrıs yarışması için, Kanser Hastalarına Yardım Derneği , Girne Ada Lions Kulübü tarafından ve yarışma gecesi kapıda satışı yapılacak biletlerden elde edilecek tüm gelirin, derneğe bırakılacağını söyledi.

İLK 3'E BÜYÜK ÖDÜLLER

Yaşları 18 ile 24 arasında değişen, 12’şer finalistin yarışacacağı yarışmalarda,ilk 3’e girenlere, yüksek öğretim ve eğitim kazanımları yanında toplam 20 Bin Türk Lirası ödül verileceğini dile getiren Bülent Günkut,dereceye girenlerin, KKTC’yi uluslararası yarışmalarda temsil edeceğini söyledi.

Günkut, 28 Temmuz akşamı Tha Arkın Colony Otel-The Garden’de yer alacak yarışmanın BRT’den 21.00’dan itibaren canlı yayınlanacağını da dile getirdi.

Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu,”Güzellikleri Yaşa ve Yaşat” temasıyla gerçekleşecek etkinlikle amaçlarını ,uyuşturucuya mücadele konusunda farkındalık yaratamak olduğunu vurgulayarak, Günkut ajansla bu yöndeki işbirliğinin devamını diledi.

Uyuşturucuyla Mücadele kapsamında, Günkut Ajans’ın katkılarıyla, çekilen 4 kamu spotunun, televizyon kanallarında yayımlanmaya başladığını ve büyük beğeni topladığını kaydeden Karaokçu, komisyonun ,uyuşturucuyla mücadelede toplumsal bilinci arttıracak çalışmalar yapmaya devam edeceğini söyledi.

AMAÇ; TOPLUMLAS FARKINDALIK

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Genel Sekreteri Şerif Özhür,Bay Kuzey Kıbrıs yarışmasının 20’nci kez, dernek himayesinde gerçekleşeceğini belirterek, amaçlarının dernek üyelerine tedaviler için katkı sağlamak yanında,kanser hastalığı konusunda toplumsal bilinç ve farkındalık yaratmak olduğunu anlatı. Özhür, tüm vatandaşları , yarışmaya davet etti.

MİSS KUZEY KIBRIS FİNALİSTLERİ: 

f2-006.jpg

  Emine Uçaner,  Fulya Tilki, Ayhan Gazioğlu, İzabell Yağmur Ayaz, Rale Aydın Güleç, Sıla Yurteri

Zehra İmren, Yağmur Arslan, Semra Köroğlu, Vlada Kıraner, Meliz Deral, Şazmet Aşkın Yüksektepeli.

BAY KUZEY KIBRIS FİNALİSTLERİ:

f4-003.jpg

  Mehmet Rifat Attar, Hasan Emin Osman, Ahmet Gargı, Ekrem İltuş, Mehti Yanaroğlu, Şemsi Yıldırım

Kubilay Akçakaya, Kaan Cingöz, Salih Özada, Mehmet Baykent, Tanca Nedim, Hikmet Tanışman.

Fotoğraf: Kıbrıs Gazetesi/Orhan İsmailoğlu

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler