• BIST 9079.97
  • Altın 2325.099
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9469
  • Lefkoşa 13 °C
  • Mağusa 17 °C
  • Girne 16 °C
  • Güzelyurt 14 °C
  • İskele 17 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler yurt dışında şimdiden 4G hızında

Karaatmaca: “Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler yalnız yurt içinde değil yurt dışında da en hızlı internete erişebilecek.”
Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler yurt dışında şimdiden 4G hızında
Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler ülkemizde kullanmaya alıştıkları yüksek hızda mobil internet hizmetini yurt dışı seyahatlerinde artık 4G (LTE) hızı ile taçlandıracak. Pek çok ülkede operatörlerle yapılan anlaşmalar sayesinde Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri yurt dışında 4G hızında iletişim kuracak.
Aybars Karaatmaca: “Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler yalnız yurt içinde değil yurt dışında da en hızlı internete erişebilecek.”
“4G uyumlu mobil cihazları ve sim kartları bulunan tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri, 4G’nin kullanılabildiği 33 ülkede, yeni teknolojinin hız ve kalitesinden yararlanacak.”

Kuzey Kıbrıs’ın iletişim ve teknolojide lider şirketi Kuzey Kıbrıs Turkcell bir ‘ilk’e daha imza atarak, müşterilerine yurt dışı seyahatlerinde 4G hızında hizmet sunuyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler ülkemizde kullanmaya alıştıkları yüksek hızda mobil internet hizmetini 30 Temmuz’dan itibaren yurt dışı seyahatlerinde artık Long Term Evolution (LTE) teknolojisine uyumlu, 4G hızı ile taçlandıracak.

İş ya da tatil amaçlı olarak gittikleri yurt dışı seyahatlerinde, 4G teknolojisi ile iletişim avantajına kavuşan Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, Avrupa’nın pek çok ülkesinde bu önemli hizmeti ücret farkı ödemeden alabilecek.

“Ülkemizde sunduğumuz mobil internet hızı ve kalitesi, Avrupa ve ABD standartlarındadır” diyen Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, 4G uyumlu mobil cihazları ve sim kartları bulunan tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerinin 4G’nin kullanılabildiği 33 ülkede, yeni teknolojinin hız ve kalitesinden de yararlanacaklarını söyledi.

Çalışmalar tamamlandı

Kuzey Kıbrıs Turkcell, yurt dışına giden müşterilerinin, 4G destekli Kuzey Kıbrıs Turkcell sim kart ve mobil cihazları ile 4G hızını yaşayabilmeleri için gerekli çalışmaları tamamladı. Böylece hem bireysel hem de kurumsal Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri yurt dışında daha hızlı ve kesintisiz iletişim kuracak, e-postalarına hızla erişebilecek ve büyük boyutlu dosyalarını çok daha kısa sürede gönderebilecek.

Yıllar önce yine bir ‘ilk’e imza atarak Türkiye’den de önce 3G altyapısını oluşturan Kuzey Kıbrıs Turkcell, yakın bir gelecekte ülkeye sunulacak 4G teknolojisini de şimdiden yurt dışında müşterilerinin hizmetine sunuyor.

Aybars Karaatmaca: “Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler yalnız yurt içinde değil yurt dışında da en hızlı internete erişebilecek.”

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, müşterilerine kaliteli iletişim ve en iyi hizmeti verebilmek için sürekli çalıştıklarını ve ülkeye yenilikler sunduklarını belirtti.

Karaatmaca, “Kuzey Kıbrıs’ta yine bir ilki gerçekleştirdik” diyerek, yurt dışına giden müşterilerini 4G hızıyla tanıştırmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Karaatmaca şu açıklamayı yaptı:

“Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler yalnız yurt içinde değil yurt dışında da en hızlı internete erişebilecek. Kuzey Kıbrıs Turkcell’i kullanan tüm müşterilerimizin 4G altyapısını destekleyen ülkelere seyahat ettikleri zaman bu yeni teknolojiden yararlanmaları için çalışmalarımızı tamamladık. Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ülkemizde sunduğu mobil internet hızı ve kalitesi, Avrupa ve ABD standartlarındadır. Dünyada iletişim ve teknoloji sürekli ilerlerken, bizler de bu gelişmeleri müşterilerimize sunmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Turkcell olarak dördüncü nesil telekomünikasyon hizmetleri (4G) vizyonunu 2014’ün ilk aylarında Kıbrıs’ta tanıtmış, 4G Beta testleriyle bu önemli deneyimi müşterilerimize yaşatmıştık. 4G ve sonrası için de çalışmalarımızı tamamladık, teknik altyapımız ve insan kaynağımız ile 4G’ye hazırız.  Bu yeni teknolojiye ülkemizde henüz geçilmese de, 4G’nin kullanıldığı 33 ülkeye giden müşterilerimizin bu önemli hızı ve rahatlığı yaşamalarını, özgür iletişim keyiflerini çok daha ileriye taşımalarını istedik. Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler eğer 4G uyumlu bir mobil cihazları ve sim kartları varsa yurt dışında artık 4G hızı ile en hızlı internete erişebilecek.”

Turkcell T60’la bu keyfi yaşayın

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, yurt dışında 4G hızında iletişim için kullanılan akıllı cihazların yeni nesil teknolojileri desteklemesi gerektiği belirtilerek, “Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezleri’nde farklı fiyat seçenekleri ile akıllı telefonlar bulunmakta, bu cihazlarla birlikte 4G uyumlu sim kartlar verilmektedir. Turkcell’in satış rekorları kıran ve teknik açıdan T serisinin en gelişmiş üyesi olan Turkcell T60 da 4G destekli cihazlar içerisinde yer almaktadır ” denildi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell açıklamasında ayrıca yurt dışında 4G teknolojisi ile daha hızlı veri paylaşımı ve veri yüklemesi yapılabileceğine dikkat çekilerek, “4G teknolojisi ile dosya göndermek ya da video yüklemek 10 kat daha hızlı, video izleme kalitesi de çok daha yüksektir. 4G ile daha yüksek kapasite ve çok daha kaliteli iletişim kurabilirsiniz” görüşlerine yer verildi.

Hangi ülkelerde geçerli?

Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler 4G hızını şu anda ABD, Almanya , Avusturya , Belçika, Çek Cumhuriyeti , Çin, Danimarka , Estonya , Fransa , Filipinler , Finlandiya , Güney Kore , Hırvatistan , Hollanda , İspanya , İsveç, İsviçre , İtalya, Japonya, Kanada , Lihtenştayn, Macaristan, Norveç , Polonya , Romanya , Rusya , Singapur , Slovenya , Sri Lanka, Suudi Arabistan , Tayland , Tayvan, Yeni Zelanda’da kullanabiliyor.

111 ülkede ‘Akıllı Yurt Dışı’ avantajıKuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada “Akıllı Yurt Dışı” paketinin avantajları da hatırlatıldı. Kurumsal, Bireysel Gold ve Platinum paketlerinden yararlanan müşterilerin yurt dışı deneyimlerinde “Akıllı Yurt Dışı” paketi ile günlük 19 TL’ye rahatça konuşup, mesajlaşıp, internete girebildiği belirtilen açıklamada, “Türkiye dahil 111 ülkede ‘Roaming’ten etkilenmeden avantajlı iletişim şansı yakalayan Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, günlük 19 TL’ye 30 dakika, 30 SMS (kısa mesaj) ve 250 MB internet faydasından yararlanabiliyor” dendi.

“Akıllı Yurt Dışı” paketinden yararlanmak için YURTDISI yazarak 6767'ye SMS (kısa mesaj) gönderen Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, tatil keyfini iletişim özgürlüğü ile birleştiriyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler