• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • Lefkoşa 15 °C
  • Mağusa 17 °C
  • Girne 18 °C
  • Güzelyurt 16 °C
  • İskele 17 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C

Kuzey Kıbrıs Turkcell: ‘Müşteri memnuniyeti bizim farkımız’

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Müşteri Deneyimi Yönetimi Ekibi liderliğinde eğitimlerini sürdürüyor
Kuzey Kıbrıs Turkcell: ‘Müşteri memnuniyeti bizim farkımız’
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca: İşimiz teknoloji ama asıl işimiz insandır, insanımızın mutluluğudur, memnuniyetidir. Müşterilerimiz en önemli odağımızdır. Müşterimiz de bilir ki, bir sorunları varsa sahiplenir çözüm üretiriz.”
Kuzey Kıbrıs Turkcell’de müşteriyle bire bir iletişim kuran 100’ün üzerinde çalışan, Turkcell Akademi’de oluşturulan, 2 tam günü kapsayan ve odağında müşteri memnuniyeti olan eğitim aldı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, müşteri memnuniyetinde yakaladığı başarıyı, eğitim çalışmaları ile hep zirvede tutmak için bir kez daha deneyimlerini paylaştı, bilgilerini güncelledi.Kamuoyu araştırmalarında yüksek hizmet kalitesi ile öne çıkan, adanın en beğenilen kurumu Kuzey Kıbrıs Turkcell, “ihtiyacım olduğunda sorunlarımı sahiplenir ve çözüm üretir” diyen müşterilerinin memnuniyetinde çıtayı daha da yukarıya çekmek için 2 tam günü kapsayan eğitim aldı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, müşterilerinin en önemli odakları olduğunu belirterek, özellikle iletişim noktalarımızda sunulan hizmetin, en az sundukları ürün ve yeni teknolojiler kadar önemli olduğunu söyledi.

Karaatmaca, “Bu konuda başarılıyız. Yükselen başarı kriterlerimiz doğru yolda olduğumuzun göstergesidir, bu başarının sürdürülebilir olması için eğitime ve insana yatırıma devam edeceğiz” diyerek, hedeflerinin, hep daha iyiye ulaşmak olduğunu söyledi.

Müşterim Aşkına Davranış Modeli Eğitimleri fotolar (1)

Turkcell Akademi desteği

Kuzey Kıbrıs Turkcell Müşteri Deneyimi Yönetimi Ekibi’nin liderliğindeki eğitimler Kuzey Kıbrıs Turkcell İnsan Kaynakları, Kuzey Kıbrıs Turkcell Eğitim Birimi ve Turkcell Akademi desteğiyle gerçekleşti.

Müşteri ile iletişim kuran tüm çalışanlar ve ekip yöneticilerinin yer aldığı eğitimlerde, dünyadaki değişimler, başarılı deneyimlerin paylaşılması ve Kuzey Kıbrıs Turkcell’in müşteri odağındaki ilerleme ele alındı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in müşterilerine verdiği önem çerçevesinde yer alan eğitimlere, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca da katıldı.

İkişer gün süren eğitimler

Turkcell Akademi’den eğitmen Nihal Gözde Subaşı’nın sunumuyla, 6 seansta ikişer günlük eğitimler planlandı, 100’ün üzerinde çalışan ve ekip yöneticisi eğitim aldı.

Müşteri Deneyim Yönetimi Ekibi, müşteri odaklı bu yılki eğitim çalışmalarının temasını “aşk” olarak belirledi.

Karaatmaca: Müşterilerimiz en önemli odağımızdır

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, eğitim seansları öncesinde yaptığı konuşmada, “Müşterimiz bizim olmazsa olmazımız ve en önemli odağımızdır” dedi.

Özellikle hizmet noktalarında müşterilerle kurulan sıcak, yoğun, samimi ilişkilerin, onların kalbine giden yolda en az ürün ve hizmetler kadar önemli olduğunu belirten Karaatmaca, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Adanın en beğenilen kurumu olarak hem ülkemize, hem de müşterilerimize yönelik sorumluluğumuz büyüktür. Bu konuda başarılıyız. Yükselen başarı kriterlerimiz doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. Müşterilerimiz de bilir ki, bir sorun varsa sahiplenir ve çözüm üretiriz. Kamuoyu araştırmalarımızda bu geri dönüşleri müşterilerimizden alıyor olmak, bizleri mutlu ederken, her yeni günde sorumluluklarımızı da yeniden anımsatıyor. Bu başarının sürdürülebilir olması için eğitime ve insana yatırıma devam edeceğiz. İşimiz teknoloji ama asıl işimiz insandır, insanımızın mutluluğudur, memnuniyetidir. Bu anlamda ekibime güveniyorum. Eğitimin ne kadar önemli olduğunu, Turkcell’in başarısındaki en önemli etkenler arasında yer aldığını da özellikle belirtmek istiyorum. ”

Subaşı: Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak istiyoruz

Turkcell Akademi Eğitmeni Nihal Gözde Subaşı, Kuzey Kıbrıs Turkcell çalışanlarının tüm iletişim kanallarında başarıyla görev yaptığını belirterek, her yıl tekrarlanan eğitimlerin istikrar ve titizlikle sürdürülmesinin, önemli bir geri dönüş sağladığını belirtti.

Subaşı, eğitimin amacının müşterilerle çalışanlar arasındaki iletişimi daha da ileriye taşımak olduğunu söyleyerek, “Kuzey Kıbrıs Turkcell her zaman müşterisine önem verme ve onların istekleri doğrultusunda en iyiyi üretip sunma çabasında olmuştur. Bu eğitimde de bilgi birikimleri paylaşıldı, tecrübeler aktarıldı” şeklinde konuştu.

Eğitime Katılanlar Neler Söylediler:

İsmail Kurt- Bölge Satış Yöneticisi

“Müşterilerimiz ile aramızdaki ilişkiye yeniden heyecan katmak için mükemmel bir eğitim aldık. Kuzey Kıbrıs Turkcell olarak her zaman tüm müşterilerimiz bizler için değerli olmuştur. Onları her zaman dinler ve önem veririz. Her bir müşterimiz bizim için özeldir ve her fırsatta bunu onlara hissettirmek için çalışırız. Yıllardır kaliteli hizmetimizle oluşturduğumuz bağı hep güçlü tutuyoruz.”

Burcu Eyyüboğlu- Müşteri Deneyim Uzmanı

“Aldığımız eğitimde her zaman güler yüzlü ve pozitif olmanın en büyük zenginlik olduğunu bir kez daha gördük. Müşterilerimize bilgi birikimimizi ve almak istedikleri hizmeti sunarken aslında ne dediğimizin değil nasıl dediğimizin de önemli olduğunu görüyoruz. Sevgiyle yaklaştığımız her şeyin bize sevgiyle döneceği bir gerçektir. Müşterilerimiz için ekip olarak sürekli çalışıyoruz ve çalışmaya, en iyiyi sunmaya devam edeceğiz.”

Berkant Terkan- KÇM (Kurumsal Çözüm Merkezi) Yöneticisi

“Müşterilerimizle her zaman güler yüzlü ve samimi ilişkiler kuruyoruz. Bu da müşterilerimize verdiğimiz değerdendir. Bu yaklaşımımızla müşterilerimizden memnuniyet adına geri bildirimler alıyoruz. Tüm bunların eğitim kapsamında pekiştirilmesinin faydalı olduğuna inanıyorum.”

Meliha Kişi-Mobil Satış ve Ticari Pazarlama Uzmanı

“Müşteri odaklı bu çalışmanın birçok konuda farklı bakış açısı sağlayan, farkındalık uyandıran bir eğitim olduğunu düşünmekteyim. Eğitim, bizlere, Kuzey Kıbrıs Turkcell çalışanları olarak değerli müşterilerimizle bir bütün olduğumuz duygusunu tekrar hatırlattı.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler