• BIST 8977
  • Altın 2299.033
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0707
  • Lefkoşa 23 °C
  • Mağusa 23 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 24 °C
  • İskele 23 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

lifecell’e Türkiye’de de yoğun ilgi

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in dünyada ilk kez tüm iletişim çözümlerini dataya taşıyan dijital markası lifecell, Türkiye’de de yoğun ilgi gördü.
lifecell’e Türkiye’de de yoğun ilgi

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu: “Tüm iletişim ihtiyaçlarının data ile tek çatı altında toplandığı lifecell, mobil iletişimde bir devrimdir. Bu uygulamayı 2017’de Türkiye’de de başlatmayı hedefliyoruz”
 

“Hem uluslararası operasyonlarımızın markası hem de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki dijital markamız olan lifecell teknoloji yolculuğunda attığımız en önemli adımlardan biri”

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı: “Adada yeni markamıza olan yoğun ilgi bizi memnun ediyor. Bir hafta gibi kısa bir zaman i
çerisinde bin beş yüzün üzerinde aboneye ulaştık”

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in dünyada ilk kez tüm iletişim çözümlerini dataya taşıyan dijital markası lifecell, Türkiye’de de yoğun ilgi gördü. Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, “Tüm iletişim ihtiyaçlarının data ile tek çatı altında toplandığı lifecell, mobil iletişimde bir devrimdir. Bu uygulamayı 2017’de Türkiye’de de başlatmayı hedefliyoruz” dedi. lifecell, Girne’de düzenlenen basın toplantısı ile Türkiye medyasına da tanıtıldı.

Dünyaya örnek olacak
Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Kuzey Kıbrıs’taki tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Turkcell mühendisleri tarafından geliştirilen çözümün dünyadaki diğer telekomünikasyon şirketlerine örnek oluşturacağını söyledi. BiP ile Türkiye’den ilk kez küresel bir uygulamayı dünyanın hizmetine sunduklarını belirten Terzioğlu, “Yeni dijital markamız lifecell ile yine bir ilke imza atıyoruz. lifecell sadece data üzerine kurulu, deneyimi ön plana çıkaran bir markadır. Hedefimiz 100 milyon aboneye sahip bölgesel bir oyuncu olarak liderliğimizi netleştirmek. Bu yolculuğun en önemli amaçlarından bir tanesi de teknoloji odaklı şebeke operatörü olmaktan hizmet odaklı bir deneyim sağlayıcısı olmaya geçiş. Hem uluslararası operasyonlarımızın markası hem de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki dijital markamız olan lifecell de bu yolculukta attığımız en önemli adımlardan biri’ diye konuştu.

Kuzey Kıbrıs’tan dünyaya yayılacak

Turkcell Genel Müdürü Terzioğlu, Turkcell’in yurt dışındaki iştiraklerini marka bütünleşmesi stratejisi çerçevesinde tek marka altında toplamaya başladıklarını ifade ederek, “Önce Ukrayna’daki iştirakimiz life’ı, lifecell markasına dönüştürdük. Şimdi de lifecell’i Kuzey Kıbrıs Turkcell’in dijital markası olarak konumlandırdık. lifecell Kuzey Kıbrıs’ta sadece data (internet) ile hizmet verecek. Diğer yurt dışı iştiraklerimizde de lifecell’i aynı şekilde konumlamayı hedefliyoruz. Sadece data (internet) paketi ile tüm iletişim ihtiyacını karşılayan bu yeniliği lifecell markası ile önümüzdeki yıl Türkiye’de devreye almayı hedefliyoruz. Kıbrıs’ta başlattığımız bu yeniliği iştiraklerimizle dünyaya yayacağız” diye konuştu.

Türkiye medyasından yoğun ilgi

“Mavi Atak”

Türkiye medyası, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in dijital markası lifecell’e yoğun ilgi gösterdi. lifecell’le ilgili haberler Hürriyet, Habertürk, Sabah ve Milliyet gibi yaygın medyanın yanı sıra toplam 12 ulusal ve 7 yerel gazetede ve şu ana kadar 148 internet sitesinde yer aldı.

Gazeteler bu önemli gelişmeyi “Mavi Atak”, “Bu işin içinde bir DATA var”, “Turkcell’den 100 milyon hedefi”, “Turkcell, mobil iletişimi lifecell ile dataya taşıdı” gibi başlıklarla duyururken, ekonomi yazarları da gelişmeyi tüm detayları ile yorumladı.

İlk haftada 1500 abone

Sadece mobil internet üzerinden tüm haberleşme ihtiyaçlarını karşılayan bu çözümün mobil haberleşmede yeni bir çığır açtığına dikkat çeken Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı “Değişim başlıyor ve yeni bir dünya doğuyor diyerek Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde dijital markamız lifecell’i bir hafta önce hayata geçirdik. Adada yeni markamıza olan yoğun ilgi bizi memnun ediyor. Bir hafta gibi kısa bir zaman içerisinde bin beş yüzün üzerinde aboneye ulaştık” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler