• BIST 8718.11
  • Altın 2245.763
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1462
  • Lefkoşa 11 °C
  • Mağusa 10 °C
  • Girne 14 °C
  • Güzelyurt 10 °C
  • İskele 10 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Recep Tayyip Erdoğan'a mesaj var

21.07.2017 tarihli mesajlar şöyle;
Recep Tayyip Erdoğan'a mesaj var

Sn. Recep Tayip Erdoğan, vermiş olduğunuz demeçte, artık hiç kimse, Kıbrıs Türk halkının kısıtlamalara maruz bırakılmasına seyirci olmamızı beklemesin dediniz. Vallahi ‘Anamız’ başımızda olduktan sonra bunu yapacak birisinin olacağını tahmin etmiyoruz. Sağolsun Anamız zaten gerekeni yapıyor. Tanıdığı KKTC ile futbol maçını iki günde bir yapıyor. Salon sporları dur durak bilmiyor. Akdeniz Spor Oyunları, Trabzondaki Gençler Olimpiyatlarında tribün sporda oynamanın keyfini yaşatıyor. Eğitmenlerinin verdiği diplomaları tanıyıp, Türkiye’de antrenörlük bile yaptırıyor.. Tanımadığınız Güney’e Fenerbahçe’yi, Trabzonspor’u, Pınar Karşıyaka’ya Güney’e geçip maç yapmalarına  izin vermediğiniz, maç yaptırtmadığınız için size ayıca çok minettarız. Haaa, Sayın Cumhurbaşkanı bu ilgiden inanın çok sıkıldık.Ciğercinin kedisine, biraz sokak kedisinin özgürlüğünü verseniz diyorum.

**

Sn. Özgürgün- Sn. Denktaş-Sn -. Ertuğruloğlu  Cumhurbaşkanı Akıncı’nınvermiş olduğu yemekte yapmış olduğunuz, Federasyonu görüşmeyelim. Birleşik Kıbrıs’tan vazgeçelim ortak öneriniz bizim Növber abaya göre  ısıtılmış,  ekşiz ve tuzsuz çorbaya benzemiş. Beyler bizim komşu Ali dayı da mırıldanırken  boş verin bu Bremen Mızıkacılarını be ahali, Çürük arpa, sağlam ata zarar vermez dedi. Ne demek istediğini düşündüm ama bulamadım.. Neyse dipsiz kiler hoş ambar. Ölç babam ölç. Nasıl olsa. Dilin kemiği yok,

‘**

Sn. Erhan ArıklıAKP'nin yeni kabinesinde Tuğrul Türkeş'in olmamasına ilişkin açıklamanızda  "Türkeş'in başını KKTC hükümetleri yedi" dediniz.Ve AKP’li bir yakınınızdan Türkeş’in KKTC’de başa gelen son iki hükümete “ekonomik protokoller” kapsamında kefil çıktığını, Türkiye tarafınca KKTC’ye para gönderildiğini fakat hükümetlerin protokoldeki şartları yerine getirmediğini, bu nedenle de Türkeş’in bedel ödediğini ifade ettiniz. Sn. Arıklı, Adalet dediler Adalet ablayı sinirden öldürdüler. Hak, hukuk dediler Hakkı dayının kalp krizi geçirmesine ve hocanın karşısına çıkıp rahmetliyi nasıl bilirdiniz sorusu ile karşı karşıya kalmasına neden oldular. Adil bir düzen derken Adil amca yoğun bakımda hakkın rahmetine kavuşmayı bekliyor. Umut dedikleri an Umut bisikleti ile otomobilin altında kaldı. Eeee tüm bunlara karşın Türkeş’mi ellerinden kurtulacaktı? Ucuz etin yahnisi tatsız olur diyen atalarımız ne kadar doğru söylemişler değil mi?

**

Sn. Orhun Karagözlü, 1974 ganimetten birçok insanın zengin olduğu, birçok insanın da göç ettiği Şejhitler acılar günü. Bu acılar bir daha yaşanmaması dileğiyle, özgürlük günümüz olsun. Savaşsız bir dünya olsun diyorsun mesajında.   Yok be yeğenim biz diğer tarafta da zengindik. Bazılarımızın kerpiçten saray gibi evleri, basamakları yıkıldım yıkılıyorum diyen hanaylı villaları vardı. Kuzeye geçince 400 metre karelik küçücük evlerde oturmak zorunda bırakıldılar.. Bazılarımızın ise gerçekten, Güney’de dönümlerce arazileri olmasına karşın kendilerine havassu garayanni bölgesinde, bekle de alacan sokağında villalar verildi. Yeğenim, ensesi kalın, gerdanı sarkıkların bildiği kantar, şuan dönümlerce arazi ile villalarıtartar.

**

Sn. Zeki Çeler,  sosyal medyadaki paylaşımınızda ‘’REZİLSİNİZ YÜZSÜZSÜNÜZ GÖRGÜSÜZSÜNÜZ’’ diyerek  hiç kimse bir yere çekmesin. kimse fakat protokol ağırlama adına giderek GÖRGÜSÜZ bir devlet anlayışına sahip olduğumuz artık gün yüzündedir. Acil bir durum sağlık, yangın, polisiye vakada kamu güvenliği ) dışında trafikte polislerin siren çalarak konvoydaki misafir araçlar için yol açması, trafik ışıklarında kırmızıda geçmesi resmen bir rezillik ve görgüsüzlüktür. Geri kalmışlıktır, insanlığa sığmayan, kuralları ihlal eden yüzsüz ve terbiyesiz bir tavırdır diyorsun. Sevgili Zeki, hayat üç buçuk ile dört arasındadır. Emir erleri, eğreti siyasetçiler bizim bir yerlerimize üç buçuk attırtırken, onlar dört dörtlük yaşam sürmenin sefasını yaşıyor. Bize de biz böyle dört dörtlük yaşar? Sizde ahali olarak böyle bakar? Diyorlar.

**

Sn. Behiye Araz SekmenVaryaaaaaa bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenler allah sizi bildiği gibi yapsın.Biz mecburuyuz yahuu yolumuzda giderken sirenler eşliğinde polisin kenara çek uyarılarına tacizlerine uyalimm. Uymuyorum bu yolların vergisini benden çatır çatır alıyorsan uymuyorum.Hakkımı vermiyorum.Siz keyif yaparken bizler işe yetişmeye çalışıyoruz.Ekmek parası derdindeyiz.Bilmem anlata bildim mi YETERRRR!! Diyorsun. Behiye hanım, kurtulmanın bedelini ödemekle yükümlüyüz.Sn. Sekmen, yarı doktor insanı candan, yarı imam dinden imandan, emir eri siyasetçilerde hayattan eder.

**

Sn. Koral Bozkurt hedef büyüterek., hedef her alanda Şampiyon MTG derken hem sahada şampiyonluklar, hem de saha dışında kurumsallaşma için düğmeye bastık diyorsunuz. .Sn. Bozkurt,, laf ile peynir gemisi yüzseydi okyanus kadar tereyağına ihtiyaç olurdu. Başkan Kartallar etrafta uçarken ‘Gargalar’ sığınacak yer arar.Haaa,Ummadığın taş, baş yarar dersen, taş tamam da tezek çok çok saçları toprak ile beler. Bilmem anlatabildim mi?.

**

Sn. Mustafa PiroAdanademirspor’da Teknik Direktör Giray Bulak’ın yardımcısı olarak anlaşmaya varmasına vardın. Senin adına spor camiası gurur duydu. Oradaki başarıların ile de onur duyacaktık. Ancak bizi tanıyan ama siz daha küçüksünüz, ‘Yavruluktan’ kurtulunca sizin ile maç yapacağım diyen anamız, kendi eğitmenlerinin verdiği diplomayı tanımamanın dayanılmaz hafifliğini yaşadı. Tanımadığı Rum ile futbol, basketbol, hentbol maçları yapan ‘Anamız’ bizi tanımasının nimetlerinden olan ayağıma pranga, gözlerimize de pas çekmeye devam ediyor. Sevgili Mustafa, Yürekten ne Mutlu bizi Tanıyan Anamıza demeyi ne kadar çok isterdim bilirmisin? Atalarımız Ana ölürsa çocuk ovada, buba olursa yuvada galır derdi. Demekki, Anamız tüm haşmetiyle yaşıyor ve ‘YAVRU’nun başına bir bela gelmesin diye üstüne titrerken ambagosunu da tüm haşmeti ile devam ettiriyor. . 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler