• BIST 9524.59
  • Altın 2489.898
  • Dolar 32.5054
  • Euro 34.714
  • Lefkoşa 17 °C
  • Mağusa 18 °C
  • Girne 19 °C
  • Güzelyurt 15 °C
  • İskele 18 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Şampiyon yine Limasol

Limasol üst üste dördüncü kez şampiyon
Şampiyon yine Limasol

Türk Bankası tarafından Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’’nın 12. şampiyonu, son üç tunuvada da şampiyonluğa adını yazdıran Limasol Türk Kooperatif Bankası oldu.

Sekiz hafta boyunca büyük mücadelelere sahne olan turnuvada ikinciliği Capital Bank, üçüncülüğü ise Asbank kazandı. Turnuvanın en centilmen takımı Kıbrıs İktisat Bankası olurken, gol kralı ünvanını ise Asbank’tan Salih Vurulmaz elde etti.

Türk Bankası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 12.’si gerçekleşen “Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”, 18 Ekim Salı akşamı oynanan üçüncülük ve final maçları ile sona erdi. Turnuvada, arka arkaya dördüncü şampiyonluğunu kazanan Limasol Türk Kooperatif Bankası’nın ardından ikinciliği Capital Bank, üçüncülüğü Asbank kazandı.

Limasol üst üste dördüncü kez şampiyon

Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda oynanan turnuvanın final maçında Limasol Türk Kooperatif Bankası ile Capital Bank karşılaştı. Her iki banka personelinin yoğun bir katılım gösterdiği ve renkli görüntüler oluşturduğu final maçının ilk devresi Limasol’un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci devrede de bir gol bulan Limasol Türk Kooperatif Bankası maçı 3-0 kazanarak turnuvada üst üste dördüncü kez şampiyonluğunu ilan etti. Final maçı öncesinde ise üçüncülük karşılaşması oynandı. Asbank ile Nova Bank’ın karşılaştığı maçtan galibiyetle ayrılan Asbank, turnuvayı üçüncü tamamlarken Nova Bank dördüncülük ünvanını elde etti.

Ödüller törenle takdim edildi

Maçların tamamlanmasının ardından dereceye giren takımlara ödülleri törenle takdim edildi. Törende kısa bir konuşma yapan Türk Bankası Genel Müdürü M. A. Yunus Rahmioğlu, turnuvaya katılarak destek veren tüm bankaları ve tüm futbolcuları tebrik ederek, yıllardır geleneksel olarak düzenlenen bu turnuvanın bu yıl da başarıyla tamamlanmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

bankalar-sampiyonu-limasol-(2).jpg

Turnuvada son dört yılın değişmeyen şampiyonu Limasol Türk Kooperatif Bankası’na kupasını KKTC Merkez Bankası Başkanı Dr. Bilal San, turnuva ikincisi Capital Bank’a ise kupasını merhum Aykut Zeki Müderrisoğlu’nun eşi Ayla Müderrisoğlu takdim etti. Turnuvada üçüncü olan Asbank ise kupasını Türk Bankası Genel Müdürü M. A. Yunus Rahmioğlu’ndan aldı. Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda en centilmen takım ve gol kralı ödülleri de sahiplerini buldu. Kıbrıs İktisat Bankası, turnuvayı hiç kart görmeden tamamlayarak, en centilmen takım ünvanını kazandı. İktisat Bankası’na plaketini Asbank Yönetim Kurulu Başkanı Taştan Altuner takdim etti. Turnuvada “Gol Kralı” ünvanını ise 7 maçta attığı 18 golle Asbank takımından 2 numaralı formanın sahibi Salih Vurulmaz elde etti. Vurulmaz plaketini Göçmenköy Spor Kulübü Fahri Başkanı Arslan Bıçaklı’nın elinden aldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler