Çangar Yanan BMW Arabalara İşaret Etti

Üç gün içerisinde BMW marka üç ayrı aracım alev alması kafalarda soru işareti yarattı. Konuyla ilgili açıklama yapan Çangar Motors, sadece Gönyeli çemberinde yanan BMW aracın kendilerinden alındığını belirtti. Dğer iki aracın servislerinin kendilerinde yapılmadığını duyurdu.

İşte o açıklama:

Öncelikle belirtmeliyiz ki BMW markasının tek ithalatçısı olan Çangar Motors tüm "araçlarına 2 sene kilometre garantisi olmaksızın tam garanti, sonraki 2 sene boyuncada iyi niyet garantisi vermektedir. Servis bölümünde çalışan profosyonel elektrik ve mekanik ustaları ile en iyi şekilde hizmet vermeye devam etmektedir. Bugün ki yanan araçla- plakadan dolayı- tam bilgimiz olmamakla beraber, sadece Gönyeli çemberinde yanan araç Çangar Motors çıkışlıdır. Ama ne konu olan BMW 7 serisi ne de park halinde yanan aracın servisi şirketimizde yapılmamaktadır. Hak verirsiniz ki ehil ellerde yapılmayan veya  herhangi bir eğitim almadan yapılan servisler tehlike doğurmaktadır. Polis tahkikatı devam ederken araçlarda kundaklama veya sabotaj ihtimal dahilindedir.

BMW markası müşteri memnuniyeti odaklı çalışan premium bir marka olup kullanıcılarına layık olduğu şekilde hizmet etmektedir. Herhangi bir parçada kusur yada gelişme gösterilmesi durumunda ise anında sadece gerek görülen parçalarda değişim yapmaktadır. Konu olan araçlardan hiçbiri dünya genelinde geri çağrılmamış olup hala güvenli bir şekilde yollardadır.

Tüm BMW kullanıcılarının tek yapması gereken, BMW tarafından eğitilmiş Çangar Motors mekanikerlere araçlarını teslim etmektir aksi taktirde sonuç ortadadır.

Saygılarımla.

BMW Group

Fatih Zülkadiroğlu"