Eroğlu: Polis Halk içindir

Polis Genel Müdürü Ahmet Zaim ve yardımcıları Pervin Gürler ile Süleyman Manavoğlu, Polis Örgütü’nün 49. kuruluş yıldönümü nedeniyle Devlet ve Hükümet yetkililerine ziyaretler yaptı.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, heyeti kabulünde Polis Örgütü’nün 49. yıldönümünü ve yeni imajını kutladı.

Polisin halkla bütünleşerek görev yaptığını vurgulayan Cumhurbaşkanı, “Polis halk içindir” dedi ve polisin halkın güvenliği ve huzuru için çalıştığını söyledi.

Kadro eksikliği konusundaki sıkıntıların aşılması temennisinde de bulunan Eroğlu, ayrıca artan trafik suçları ve kazalarına dikkati çekerek, alınacak tedbirlerle bunları engelleme konusunda polise büyük görev düştüğünü ve halkın da buna destek vermesi gerektiğini belirtti.

Ahmet Zaim konuşmasında yeni üniformalarına kavuşan polis örgütünün halkın huzuru ve güveni için çalıştığını belirterek, halkın her zaman yanlarında olmasını beklediklerini söyledi. Personel ve araç sıkıntıları olduğunu dile getiren Zaim, devlet büyüklerinin de yardımıyla bu sıkıntıların aşılmasını istediklerini belirterek, güzel hizmetleri topluma servis edeceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından Polis Genel Müdürü Zaim, Cumhurbaşkanı Eroğlu’na üzerinde polis örgütünün yeni rozeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin sembolünün bulunduğu bir plaket ile yeni polis amblemini taşıyan bir kravat iğnesi takdim etti