GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ’NDE “PROFESYONEL KOÇLUK” EĞİTİMİ

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜ-SEM), “Profesyonel Koçluk” eğitimi verecek.

GAÜ-SEM’in, Türkiye’nin önde gelen koçluk merkezlerinden “Rana Kaplan Koçluk Merkezi” ile “Yaşamsal başarı ve profesyonel kariyer yenileme fırsatı” yaratmak amacıyla “Profesyonel Koçluk” eğitimi  vereceği bildirildi.

GAÜ’den yapılan yazılı açıklamaya göre, “Rana Kaplan Koçluk Merkezi Genel Direktörü, Rana Kaplan ile bir araya gelen GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Olgun Üstün, profesyonel koçluk eğitiminin GAÜ-SEM bünyesinde verilmesi konusunda anlaşmaya vardı.

Görüşme sonrası konuşan Olgun Üstün, “Yeni bir meslek, yeni bir gelecek olan Profesyonel Koçluk eğitimini GAÜ’de sunacak olmamızdan ötürü mutluyuz. Bu alanda KKTC’de ilk olmanın gururunu ayrıca yaşıyoruz” dedi.

Kurs kayıtlarının Mart 2014’te başlanmasının planlandığı belirtilen açıklamada, “Profosyonel Koçluk” kursu hakkında detaylı bilgi ve GAÜSEM kursları hakkında detaylı bilginin www.gau.edu.tr  ve www.gausem.org web adresinden veya 650 20 00 no’lu telefon üzerinden 1619’a ulaşarak alınabileceğini kaydedildi.