"İdo'yla görüşmeme engel olmasın"

İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu iddia edilen Dilan Çıtak ilk kez konuştu: "İbrahim Bey'den tek isteğim kardeşim İdo'yla görüşmeme engel olmasın."

İbrahim Tatlıses'in Işıl Çıtak'la ilişkisinden dünyaya geldiği iddia edilen şarkıcı Dilan(24) uzun süren sessizliğini ilk kez VATAN'a bozdu. Kardeşi İdo'yla Bodrum'daki buluşmasını ve İbrahim Tatlıses hakkındaki düşüncelerini şu sözlerle anlattı:

- İdo'yla bir araya gelmemiz tamamen tesadüf oldu. Bir arkadaşımı telefonla aradım, yanında İdo'nun olduğunu söyledi. Ben de onları konserime davet ettim. O da kırmadı geldi. İdo'ya beraber büyüdüğüm diğer kardeşime beslediğim duyguları besleyebilirim. Çünkü onda gerçek bir sevgi ve sahiplenme duygusu var. Beni arkadaşlarıyla "Ablam" diye tanıştırdı. İbrahim Bey'in benimle görüştüğü için İdo'ya kızdığı yazıldı. Bunu okuyunca ağladım.

- Bu olaylar konuşulduğunda İbrahim Bey'in arkamda durmasını isterdim. Ama o yapmak istemedi. Eyvallah! Asla kapısına dayanmadım, ondan sadece sevgi istedim. Şimdi ise tek isteğim kardeşimle görüşmeme engel olmasın. Çünkü İdo'da büyük bir sevgi buldum.

'Taciz mesajı aldım'

- İdo beni yıllardır biliyordu. Ortak tanıdıklarımıza 'Dilan nasıl bir kız' diye soruyordu. Zaten daha önce bir kez bir araya geldik. İdo hastalanmıştı ve onu hastanede ziyaret ettim.

- Bazı insanlar twitter'dan taciz mesajları atıyor. Tatlıses ailesine girmek kolay mı, onun soyadını kullanmak kolay mı diye yazıyorlar. En takıntılı olduğum şey birinin adını kullanarak gündeme gelmek. Bu yüzden albümümü erteledim.