KİŞİSEL DÖNÜŞÜM UZMANI VE YAZAR ARET VARTANYAN GAÜ’DE OKURLARIYLA BULUŞTU

Kişisel Dönüşüm Uzmanı ve Yazar Aret Vartanyan, Girne Amerikan Üniversitesi’nde (GAÜ) düzenlenen söyleşide okurlarıyla buluştu.

GAÜ’den yapılan açıklamaya göre, 2013-2014 Akademik yılı sosyal etkinlikleri kapsamında,  GAÜ Beşeri  Bilimler Fakültesi öncülüğünde  düzenlenen söyleşi, GAÜ Spectrum Kongre merkezinde  yer aldı.

Söyleşiye, GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Asım Vehbi, GAÜ Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Öner, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sadık Ülker ve Prof. Dr. Olgun Çiçek, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Sualp Davut yanı sıra akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Aret Vartanyan,  “Gerçekten Yaşıyor musun?” isimli kitabı üzerinden gerçekleştirdiği söyleşiyi, kişisel dönüşüm yönteminden ve başarı yöntemleri üzerine, Türkiye’de ilk kez kendisi tarafından kurulan “Kişisel Değişim Platformu” hakkında bilgiler verdi.

Kendini bilen ve kendi değerlerini koruyarak, kendi olmayı başarıp, paylaşarak, bireyin önce kendi içinde ve yakın çevresinde birçok şeyi değiştireceğini ifade eden Vartanyan, kendimizde ve yakın çevremizde başlayan değişimin kelebek etkisiyle tüm insanlığa yayılacağına inandığını belirtti.

Vartanyan, “Ben gerçekleştiğini fiziksel ömrümde göremeyeceğim bir ütopyaya yürüyorum. Tek bir kişiyi bile dışarıda bırakmadan insanın hak ettiği yaşamı ve hayallerinin gerçekliğini sunan, sevgi üzerine kurulmuş, bireyin kendi olarak, kendini ifade ederek yaşadığı ve paylaştığı bir dünyayı yaratmak için paylaşıyorum” dedi.

Öğrencilik yıllarındaki yazarlık deneyimlerinden ve bugünlere nasıl geldiğinden bahseden Vartanyan, öğrencilerin kişisel gelişim ve başarıya giden yollarla ilgili sorularını yanıtladı.

Söyleşinin sonunda GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi, katılımlarından dolayı Aret Vartanyan’a teşekkür plaketi takdim etti.