Open 2014’de finallere doğru

  • Merit Lefkoşa Open 2014 Tenis Turnuvası’nda heyecan dorukta
  • Lefkoşa Şehir Kulübü’nün düzenlediği Merit Lefkoşa Open 2014 Tenis Turnuvası’nda bugün 7 çeyrek final ve iki yarı final karşılaşması oynanacak

Lefkoşa Şehir Kulübü’nün düzenlediği Merit Lefkoşa Open 2014 Tenis Turnuvası’nda heyecan her gün biraz daha artıyor. Bugün (21 Ekim 2014, Salı) oynanacak 15 karşılaşmanın yedisi çeyrek final, ikisi yarı final karşılaşması olacak.

Sponsorluğunu Merit Lefkoşa Hotel’in üstlendiği Merit Lefkoşa Open 2014 Tenis Turnuvası’nda bugünkü karşılaşmalar yine saat 17:00’de başlayacak.

İlter Sami Şanel Kortları’nda dört kortta birden devam edecek olan Merit Lefkoşa Open 2014 Tenis Turnuvası’nda, saat 17:00’de Tek Erkekler Kategorisi’nde iki ve Çift Kadınlar Kategorisi’nde bir çeyrek final mücadelesi olacak.

1’inci Kort’ta oynanacak Ayberk Bilir – Barış Örek karşılaşması, izlenmesi gereken günün önemli karşılaşmalarından biri olacak.

Çift Erkekler Kategorisi’nde bugün Aydın Kayol/Sait Erkmen çifti ile Tuncel Turker/Enis Irgara çifti; Yenal Esenel/Rasim Ülker çifti ile Özkan Atmaca/Florin Sorodoc çifti çeyrek finalde mücadele edip, Çift Erkekler Kategorisi’nin iki yarı finalistini belirleyecekler. İki karşılaşmanın da final havasında geçmesi bekleniyor.