TDP'den Koordinasyon Toplantısı

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) 50 Milletvekili adayı 28 Temmuz’da gerçekleştirilecek olan erken genel seçimlerine yönelik bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) binasında gerçekleştirilen toplantıya, Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, Genel Sekreter Cemal Özyiğit ile birlikte tüm milletvekili adayları katıldı.

Genel Sekreter Özyiğit ile Genel Başkan Çakıcı’nın birer konuşma yaptığı toplantıda, seçim süresince izlenecek stratejiler ile örgütlenme çalışmaları tartışıldı, görüşler paylaşıldı ve yol haritası üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

TDP Genel Sekreteri Cemal Özyiğit, TDP’nin 28 Temmuz seçimlerinden başarıyla ve güçlenerek çıkacağına olan inançlarının tam olduğunu söyledi. UBP yerine göreve gelen geçiş hükümetinde 3 bakanla yer aldıklarını anımsatan Özyiğit, 28 Temmuz seçimlerinin ardından da TDP’nin hükümeti oluşturan parti olacağını vurguladı.

50 milletvekili adayı olarak ülkedeki değişimin, dönüşümün önünü açmak için yola çıktıklarını söyleyen Özyiğit, başarıya giden yolda, milletvekili adayları başta olmak üzere,  herkese çok önemli görevler düştüğünü söyledi.

TDP Genel Başkanı Mehmet Çakıcı ise gerçekleştirdikleri toplantının yol haritasını belirleme açısından önemli olduğunu belirterek, başarıya giden yolda koordinasyon, ekip ruhu ve çalışmasının önemine dikkat çekti.

28 Temmuz’a giden süreçte çok yoğun bir dönemin kendilerini beklediğini kaydeden Çakıcı, bu süreçte tek hedeflerinin halkın iktidarını kurmak olduğunu vurguladı.

Ülkede özellikle son yıllarda, halkın ezildiği, adam kayırmacılık ve partizanlığın tavan yaptığı, usulsüz ve keyfi uygulamaların arttığı, toplumun mallarının peş keş çekildiği karanlık bir dönem yaşandığını kaydeden Çakıcı, TDP’nin seçimlerden başarıyla çıkmasının aydınlığa giden yolda belirleyici ve etkili bir unsur olacağını vurguladı.