Zehirli mektupları dizi oyuncusu göndermiş!

ABD'de Başkan Barack Obama ve New York Belediye Başkanı Michael Bloomberg'e içinde zehirli risin maddesi bulunan mektupları gönderdiği iddiasıyla dizi oyuncusu kadın tutuklandı.

35 yaşındaki Shannon Richardson adlı dizi oyuncusu hamile kadının, evliliğinde sorun olduğu ve kocasına komplo kurmak için risin maddesi bulunan mektupları Bloomberg'e ardından da Başkan Barack Obama'ya göndererek suçu eşinin üzerine atmaya çalıştığı iddia ediliyor.

"KOCAMDAN ŞÜPHELENİYORUM" DEDİ ANCAK...

Texas'ta yaşayan kadının zehirli mektupların yetkililer tarafından bulunmasının ardından polise giderek mektuplarla ilgili kocasından şüphelendiğini söylediği, polisin ise ifadelerin alınması ve evde yapılan incelemelerin ardından mektupları kadının gönderdiğini tespit ettiği kaydedildi.

10 yıla kadar hapis cezası alabileceği belirtilen kadının, mektupları gönderdiğini kabul ettiğini ancak bunu kocasının zorlamasıyla yaptığını söylediği öğrenildi.

BOŞANMA DAVASI AÇTI

Polis tarafından herhangi bir suçlamada bulunulmayan Nathanial Richardson'ın da olayların ardından eşine boşanma davası açtığı belirtildi.

Nathanial Richardson ile iki yıldan daha az bir süredir evli olan kadının başka ilişkilerinden 5 çocuğu olduğu, "The Walking Dead" ve "The Vampire Diaries" adlı dizilerde küçük roller aldığı kaydedildi.

Obama ve Bloomberg'e gönderilen tehdit içerikli mektuplarda ateşli silahların yasaklanmasıyla ilgili tartışmalara atıfta bulunuluyordu. Mektuplarda az miktarda zehirli risin maddesi bulunmuş ve soruşturma başlatılmıştı.