• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Lefkoşa 27 °C
  • Mağusa 22 °C
  • Girne 27 °C
  • Güzelyurt 27 °C
  • İskele 22 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

“SOR’UN” varsa tek tuşla iletişim

Dünyada dijital dönüşümle yenilenen hizmet yaklaşımı, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “SOR’UN” uygulaması ile tüm şirketlere önemli bir yenilik ve fırsat sunuyor.
“SOR’UN” varsa tek tuşla iletişim

Kuzey Kıbrıs Turkcell, kurumların dijital dönüşümü için önemli bir adım daha attı.
Dünyada dijital dönüşümle yenilenen hizmet anlayışı, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “SOR’UN” uygulaması ile tüm şirketlere önemli bir yenilik ve fırsat sunuyor.
Ülkemizdeki büyükten küçüğe tüm işletmeler “SOR’UN” platformu ile hiçbir yatırım yapmadan kendilerine yeni bir hizmet kanalı açacak, dijital değişim yakalayacak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell, müşterilerin şirketlerle ilgili soru, şikayet, bilgi talebi ya da işlemleri için müşteri temsilcileriyle gerçek zamanlı mesajlaşarak hizmet almalarını sağlayacak “SOR’UN” platformunu ülkemize taşıdı.
Kuzey Kıbrıs’ın ilk “Kurumlarla İletişim Platformu” olduğu belirtilen SOR’UN, kullanıcılarına tek tuş ile pek çok kuruma erişim imkanı sağlıyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış, bu yeni platform ile ülkemizdeki tüm şirketlerin dijital değişimi yakalama ayrıcalığı yaşayacağını belirterek, şöyle konuştu:
“Bu yeni dijital iletişim platformunun uygulamasını indirerek, kayıt olduktan sonra herkes, bilgi almak istediği veya işlem talep ettiği kurumların müşteri temsilcileriyle anında iletişim kurarak yazışmaya başlayabilecek. Kurumlar bu sayede dijital kanalda anında hizmet sunabilmenin ayrıcalığını yaşayacak. Böylece müşterilerine kolay, hızlı ve erişebilir bir hizmet sunacak.”
Barış, “SOR’UN la birlikte, tek tuşla iletişim devri başlıyor” dedi.
SOR’UN ile dijital hizmet verecek kurumlar, müşterilerine birebir çözüm sağlayacak, günlük hayatta her an yanımızda olan akıllı telefonlarla çözüm süreçlerine ortak olacak.
Platformu satın alan kurumlar, tek bir müşteri temsilcisi ile aynı anda birden fazla kişiyle yazışarak hizmet verebilecek.
SOR’UN platformu aynı zamanda kurumların raporlama ihtiyaçlarına da katkı sağlayacak.
Kurumların hizmet verimliliğindeki problemleri belirlenecek; “kaç kişiye ne zaman, ne kadar zamanda hizmet verilmiş” gibi detaylar platform üzerinden takip edilebilecek.
 

Katılmak için ne gerekiyor?


“SOR’UN”a dahil olmak isteyen kurumlar 533’ü arayarak Kuzey Kıbrıs Turkcell müşteri temsilcisiyle iletişime geçecek. Kurumlar kayıt yaptırdıktan sonra ürün ve hizmeti satın alarak hizmet vermeye başlayabiliyor. Ürün satın alındıktan sonra uygulama içerisine girerek iletişim kuran müşteri, karşısındaki kurum müşteri temsilcileri ile anında iletişime geçebiliyor.

“SOR’UN” uygulamasını indirerek aktif eden faturalı ya da faturasız hat kullanan tüm müşteriler veya SOR’UN içerisine dahil olan tüm kurumlar platformlardan yararlanabilecek.

SOR’UN platformu için uygulama Google Play Store veya App Store’dan indirilebilecek.


Önemli avantajlar


Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış, bu yeni platforma katılanların sahip olacakları avantajlar hakkında şu bilgileri verdi:

“SOR’UN kullanan şirketler telefon üzerinden verecekleri hizmete göre % 17 ile % 30 oranında bir maliyet avantajı sağlıyor. Bu platformu kullanan firmalar mobil ara yüzü ile satış yapabiliyor, potansiyel müşterilerden başvuru talebi alabiliyorlar. SOR’UN kullanan firmaların müşterileri tek tuşla isteklerini iletebiliyorlar ve hızlı geri dönüş alabiliyorlar. Platform, online chat (çevirim içi yazışma) ile kullanıcı ve marka arasında kapalı bir diyalog imkanı veriyor, diğer kanallara kıyasla daha kontrol edilebilir bir ortam sağlıyor.”
Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, SOR’UN uygulamasının nasıl çalıştığı hakkında da şu detaylar paylaşıldı:
“App Store ya da Google Play Store’dan SOR’UN uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. İndirdikten ve bir kereye mahsus telefon numaranızı girdikten sonra telefonunuza gelen SMS onay kodunu girerek SOR’UN içerisinde yer alan firmalarla mesajlaşmaya başlayabilirsiniz.”
“SOR’UN”a dahil olan kurumlar 1 müşteri temsilcisi ile hizmet vermek için ayda 99 TL, 3 müşteri temsilcisi ile hizmet vermek için ayda 250 TL ve sınırsınız müşteri temsilcisi ve Webchat ile hizmet vermek için de ayda 750 TL ödeyerek hizmet alabiliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler