• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Lefkoşa 25 °C
  • Mağusa 26 °C
  • Girne 23 °C
  • Güzelyurt 23 °C
  • İskele 26 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

Survivor Birleşme Partisi'nde neler oldu neler!

Survivor birleşme partisinde eğlenceli anlar yaşandı
Survivor Birleşme Partisi'nde neler oldu neler!

Haftalar öncesinden heyecan içerisinde beklenmeye başlanan Survivor 2016 birleşme partisi sonunda gerçekleşti. Ünlüler ve Gönüllüler adasının birleştirildiği Birleşme partisinde her sezon olduğu gibi bu sezon da sürprizler vardı. Birleşme Partisinde ilk olarak Söyle Bakalım isimli ses Yarışması ekranlara geldi. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarında yer alan yarışmacıların Tarık Sezer orkestrası eşliğinde söylediği şarkılar, izleyicileri hem güldürdü hem sevindirdi.

NAGİHAN’IN SÖYLEDİĞİ ŞARKI GÜLDÜRDÜ!

Özellikle Nagihan herkesi gülme krizine soktu. Nagihan söylediği şarkıyla hem izleyenleri, hem Acun Ilıcalı’yı, hem de jüri ve yarışmacıları gülme krizine soktu. Nagihan’ın şarkı söyleme videosu internette Gizem Kerimoğlu Oğuzhan Koç’tan 3, Seda Bakan’dan 7, Esat’tan 3 puan alarak 13 puan topladı. İbrahim de 13 puan toplayan yarışmacı oldu. Survivor Birleşme Partisi şarkı yarışmasında Nagihan sonuncu oldu ve ilk 3’e giren yarışmacı da iki performans sergileyecekti. Survivor söyle bakalım şarkı yarışmasında Gizem Memiç 27 puan ile lider oldu, ardından Serkay 25 puanla ikinci, Yunus Günçe ise 24 puan ile üçüncü oldu. İşte bu üç isim bir kez daha performanslarını gösterdi. Peki, Survivor 1 Mayıs 2016 birleşme partisinde şarkı yarışmasını kim kazandı, birleşme partisi ödülünü kim kazandı?

İKİNCİ PERFORMANSLARDAN SONRA KAZANAN İSİM BELLİ OLDU

Survivor 2016 şarkı yarışmasında ilk 3’e kalan isimler ikinci performanslarını sergiledi. İlk olarak sahneye çıkan Gizem Memiç söylediği şarkıyla Oğuzhan’dan 8, Seda’dan 9 ve Esat Yontuç’tan 9 puan alarak 26 puan’a ulaştı. Daha sonra Yunus Günçe çıktı sahneye ve Yunus da jüriden 20 puan topladı ve elenen isim oldu. Serkay sahneye çıktı ve şarkı sözlerini unuttu, Halil Sezai’nin ‘İsyan’ şarkısını söyleyen Serkay ikinci performansta düşüklük yaşadı. Peki, Survivor şarkı yarışmasını Serkay mı kazandı Gizem Memiç mi?

GİZEM MEMİÇ VE SERKAY FİNALDE!

1 Mayıs 2016 şarkı yarışmasını kazanan isim jürilerin verdiği puanlarla belirlendi. Finale kalan Gizem Memiçoğlu ve Serkay arasındaki oylama merakla bekleniyordu. Serkay jüriden toplamda 24 puan topladı ve şarkı yarışmasında ikinci oldu. Gizem Memiç jüriden en çok puan toplayan isim oldu ve Birleşme Partisindeki şarkı yarışmasında birinci oldu ve ödülü kaptı. Gizem Memiç önümüzdeki sezon Survivor Birleşme Partisine bir arkadaşıyla beraber katılacak.

Survivor'da Oyun sırasında Ödül oyunu sırasında Efecan ile yarışan Semih, isabetli atışlarıyla iki topunu attıktan sonra bir top daha sokarak 'Bu da üç' şeklinde Gönüllülere bakarak bağırdı. İşte Survivor'da dün akşam yaşananlar ve Semih'in geçen hafta yaşadığı SMS şoku...

 

Survivor’da birleşme öncesi son eleme yapıldı. Survivor’da merak edilen oylama sonucunda adaya veda eden isim belli oldu. Nefeslerin tutulduğu eleme gecesinde Survivor adasına veda eden isim şok etkisi yarattı. Dört adayın çıktığı konseyde elenen isim Tuğba Özay oldu. Survivor 2016’da birleşme partisi öncesi bir ödül oyunu daha oynandı. Oldukça ilginç ve zevkli olan ödül oyununu kazanmak için Gönüllüler ve Ünlüler birbirleriyle kıyasıya mücadeleye girişti

Dominik’te yine ilginç bir ödül oyunu oynandı. Yarışmacılar gözleri kapalı bir şekilde birbirlerinin sırtındaki flamaları çekmeye çalıştı ve flamayı ilk kaldıran sayı alıyordu, iki sayıyı alan takımına sayıyı kazandırıyordu. Ünlüler takımı 28 Nisan Survivor ödül oyununda öne geçmeyi başardı ve skoru 3-1’e getirdi . Ancak daha sonra Gönüllüler de Gizem Memiç, Efecan ve İbrahim sayıları alarak 4-3 öne geçmeyi başardı. Skor 4-3 iken Gizem Memiç ve Ezgi Avcı karşı karşıya geldi ve 2 sayıyı da kazanan isim Gizem Memiç olunca Gönüllüler 5-3 öne geçti.

Survivor 2016‘da 26 Nisan Salı sms oylama sonuçları nasıl oldu? İşte son oylamanın şaşırtan sonuçları

Survivor‘da Birleşme Partisi öncesi son eleme yaşanmış ve Semih Öztürk, Gizem Kerimoğlu, Serkay Tütüncü ve Tuğba Özay elemeye kalmıştı. Yapılan SMS oylaması sonucunda Tuğba Özay adaya veda etmişti. SMS oylaması sonucu birinci çıkan yarışmacı herkesi şaşırttı!

Survivor’da SMS oylaması sonucu Serkay Tütüncü birinci çıktı. Haftalardır birinci çıkan Semih Öztürk’ün Gizem Kerimoğlu ile birlikte eleme oylamasına girmesi oylarını da etkiledi. Semih’in fanlarının Gizem Kerimoğlu’nun da adada kalması için ona da oy attığı ve Semih’in oylarının bu sebeple Serkay’ın gerisinde kaldığı iddia edildi.

Semih’in gerçek oy potansiyeli gelecek haftalarda gün yüzüne çıkacak. Semih Öztürkün Gizem Kerimoğlu olmadan gireceği ilk SMS oylaması merakla bekleniyor.

İşte Survivor’ın yayınlanan noter onaylı 26 Nisan 2016 tarihli SMS sıralaması sonuçları;

 

1. Serkay Tütüncü

2. Semih Öztürk

3. Gizem Kerimoğlu

4. Tuğba Özay

Survivor’da merak edilen oylama sonucunda adaya veda eden isim belli oldu. Elemeye kalan isimler Gizem Kerimoğlu, Serkay, Tuğba Özay ve Semih arasında yapılan oylama sonucu, en az oyu alarak adaya veda eden isim Tuğba Özay oldu. Birleşme partisine günler kala elenen Tuğba Özay gözyaşlarını tutamadı. Adada önce dost oldukları ardından ise Nagihan’ın Atakan’a yakınlaşmasıyla aralarına soğukluk giren Nagihan Karadere ise Tuğba’ya sarılarak hüngür hüngür ağladı.

 

'Bir bakmışsın Semih Öztürk, elenecek'

Semih Öztürk bu akşam eleniyor mu? TV8'de izlenme rekorları kıran Survivor'ın bu akşam yayınlanacak bölümünde, ünlüler takımında Semih Öztürk'ün hedef tahtasına konduğu görülüyor. Adanın başarılı yarışmacılarından Nagihan, "Semih ödül oyunklarında müthiş bi,r şekilde kendini ortaya koyuyor, parçalıyor kendini. Dokunulmazlık oyununa geldiği zaman bambaşka bir Semih oluyor. Konseyde devamlı 'Ben Kıbrıs'ı garantiledim' diyor. Performansta, istatistikte birinci olduğum halde ben bunu garanti olarak teleffuz etmi,yoprsam, onun da bunu teleffuz etmemesi gerekiyor" sözleriyle dikkati çekiyor.

Tuğba Özay'ın sürpriz bir şekilde elenmesine vurgu yapan Nagihan, "En son Tuğba Özay oylamada birinci çıkmıştı. Şu an Tuğba Özay aramızda yok. Bir bakmışsın belki Semih de aramızda olmayacak" diyor.

Son SMS oylamasında Serkay Tütüncü'nün gerisinde kalan Semih ise "Önümüzde dokunulmazlık oyunu olacak. Orada da yapacağım şovlar olacaktır" şeklinde kendini saunuyor.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler