• BIST 8718.11
  • Altın 2240.86
  • Dolar 32.3271
  • Euro 35.1407
  • Lefkoşa 12 °C
  • Mağusa 12 °C
  • Girne 15 °C
  • Güzelyurt 12 °C
  • İskele 12 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Taner Ulutaş'tan mesajınız var!

29.05.2017 tarihli mesajlar şöyle;
Taner Ulutaş'tan mesajınız var!

Sayın Tufan Erhürman,CTP’nin Genel Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra partinize bayağı mesafe aldırdığınızı görmekteyiz. Partinizin Oy oranı seninle birlikte yukarılara doğru tırmanma gösterirken,rant ayarlarından, fabrika ayarlarına dönüş yapma kararın, birçoklarını tedirgin etmiş durumda. Fabrika ayarlarına dönmek istemeyenler gemiyi terk etmeye başladı. Cevizi kırıp özüne inemeyenler,partiye en büyük darbeyi vurdum diye düşünürken,pembe düşlerinin kara, dostluklarının para, sevmelerinin aslında palavra olduğunun anlaşıldığının öğrenildiğini anlayacaklar.

**

Sn. Harun Maden, Türkcell’in yeni genel müdürü olaraköncelikle KKTC’ye hoş geldiniz. Yeni Dünya 2020 isimli basın toplantısında yaptığınız işlerden bahsederken maşallah ‘Altın Madeni ‘ gibi olduğunuzu gördük. Ancak altın madeninin rezervlerinin tükenip tükenmediğini ileride görmüş olacağız. Bazı açıklamalarınızın derinlik yerine yüzeysel olduğuna tanık olduk. Küçük gazetelere az büyüklere çok mantaliteniz sanırım bazı arkadaşlarda rahatsızlık yarattı. Kar tanelerinin bir birine zarar vermeden yol alabildiği örneğini her halde unutmuş olacaksınız. Şeker, un ve irmik olan yerde siz herhangi birisini eksik koyarak helva yapmaya çalışırsanız sanırım o helva tam kıvamında pişmez ve cıvık olur. Yiyenin midesi ağrırken, yapan da eleştiri oklarının hedefi olur. Bilmem anlatabildim mi?

**

Sn. Cafer Gürcafer,hayrola senin villalar satışa çıkartılıyormuş. Bir taraftan Koop. Merkez Bankası bir diğer taraftan senin ortak Ömer Gültekin, paramızı istiyoruz diyormuş.Tabi gabak da sanırım Yeniboğaziçi’nde bulunan site içerisindeki villaların başında patlayacak.Bizim Neriman Teyze ayyovlum bu dünya etme bulma dünyasıdır. Yapanın yanına kalmaz diyor. Ve galiba yanında çalışırken maaşını ödemediğin Süleyman ahı seni buluyor. Eee, bu dünya etme bulmasıdır diyor bizim Şerife aba. Sn. Gürcafer, bizim Adil Amca da alma garibin ahını çıkar böyle ahestediyor .

 

**

Sn. Salih Tavukçu ve Celal Barut, brinizin ürettiği nektarinde diğerinizin ürettiği zerdalide limit üstü kalıntıya raslanmış. Herhalde ilaç koyarken kantarın topuzu biraz fazla kaçtı. Aman dikkat edin, istemeyerek de bu kalıntılar insana zarar veriyor. Birde insanın ismini Stratosfere çıkartırken güvenini de dünyanın çekirdeğine kadar indiriyor. Ve unutmayın ağaçtan düşen yaprak nasıl ki kurumaya mahkumsa, güvensizlik nedeniyle gözden düşen de unutulmaya mahkumdur.

**

Sn. HasanSadıkoğlu, İskele Belediyesinde para bitti bu nedenle de yol inşaatları durdu diyorlar. İskele’de çarşı düzenlemesinde çalışmalar İskele Belediyesinin, Uçanok şirketine 500 bin TL’lik ödeme yapmadığı gerekçesi ile durduğu ve şirketin Meydan Projesi olarak nitelendirilen asfaltlama işlerini askıya aldığı öne sürülüyor. Haberi öğrenince şoklarımızı yaşadık. Paralı belediyeler arasında gördüğümüz İskele Belediyesinde akan suda nasıl tortu bulunmazsa ve göl dibinde suyun eksik olamayacağı gibi paranın bitmeyeceği inancı içerisindeydik. Galiba oralarda da deniz bitti.Sayın başkan, yapılacak işler, buğulu Camlardaki sözler gibidir. Para olmadan koltuk bir hiçtir.

**

Sn. Pınar Denktaş, Bakanlar Kurulu kararı ile Başbakan Yardımcılığı ve Maliye Bakanlığında hukuk ile ilgili konularda görevlendirildiğinizi öğrendik. Öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun. 23 Mayıs’tan itibaren kayınpederin kanatları altında olmak sanırım iş yapma konusunda özgüveninizi de artıracak. Herhalde Rauf kardeşime verilen 200 dönümlük arazi üzerinde kurulacak olan Rauf Denktaş Üniversitesine de hukuk konusunda destek verirsin. Sevgili Pınar, kızlar beyaz atılı prenslerini beklerken bakıyorum sen beyaz yatlı prensinin bahşettiği, beyaz boyalı maliye ile beyaz rengin hakim olacağı üniversiteye kavuşmuşsun.  Hayırlısı diyelim.

**

Sn. Faiz Sucuoğlu, bakıyorum son zamanlarda gülünce gözlerinin içinin gülümsemesinin yanısıra, yanaklarında da tomurcuklar açılıyor. Bir ay evvel SOS verirken kırmızı ışığı yanan ve ‘’Empty’ veren kan bankasına hızır gibi yetiştiniz. Kırmızı ışık yerine hep yeşil ışıkta geçerek kan rezervlerini full ettiniz. Bu girişimleriniz sonrasında kan stoku beklenenin de biraz üstünde seyretmeye başlamış. Son olarak da Çukurovalılar Derneğindeki kan bağışı sizde büyük memnuniyet yaratmış. Sn. Sucuoğlu, sağlıkta hizmet, gülü dikeniyle avuçlamak demektir. Bakıyorum siz gülü bıraktık, sağlık için kaktüsü avuçlamaktan çekinmiyorsunuz.

**

Sn. Suphi Coşkun, Türkiye’de bir gazetenin, her koyun kendi bacağından asılır sözlerine itibar etmeyerek, kardeşine atıfta bulunarak senin hakkında yazdığı PKK’ya yardım ediyor haberine münasip yerimiz ile güldük.  CTP-BG’ninDipkarpaz belediye başkan olarak bu ülkeye ve bölge insanına nasıl çalıştığını da gördük. Allah akıl ve izan dağıtırken birileri yatak altına saklanmış olacak ki, bu nimetten faydalanamadılar. Dolayısıyle sana çamur atmayı da marifet bildiler. Sn. Coşkun çamur atanın elinde bir miktar çamur kalacağını ve elinin de kirleneceğini unutmaması gerekir. Değil mi?

**

Sn Haşim Baykur, sizin Yenierenköy Belediyesi yine SOS verdi. Meclis üyesi olarak, eskiden bölgenin daha iyiye gitmesi için çalışmalarınız sürerken “Acınacak halimize gülüyoruz” demiştiniz. Geldiğimiz noktada evine ekmek götüremeyen belediye çalışanlarına bakarken acınacak halimize gülmek yerine hıçkıra hıçkıra ağlamamız gerekiyor. Belediyeyi bu duruma getirenlere sanırım BES, Hanya’nın Girit’te Konya’nın da Türkiye’de olduğunu gösterecek.

**

Sn. Mustafa Naimoğluları son günlerde kılıcı paslı kınından çekmeye hazırlandığınızı görüyoruz. Allah Allah diyerek cenk etmeye hazır bir vaziyet aldınız. Hakkımızı söke söke alırız derken kılıcı kınına sokmak için bir işaret beklediğinize tanık olduk. Sanırım Kılıç kınından çıkarsa dağlar Mehmetali yerine sokaklar ile birlikte Serdar ile Nazım diye inleyecek. Sn. Naimoğlu, size verilen sözler var. Ve söz ağızdan çıkarana sizin esirinizdir., Ancak çıktıktan sonra ise siz onun esirisiniz. Bilmem anlatabildim mi?

**

Sn. Okyay Sadıkoğlu, en mübarek ay Ramazan ayı ile birlikte oruç da başladı. Sosyal Medyadaki paylaşımında, Hacı Emine Adil camisinde iftar soframız hazır. ,Haydi buyurun Allah rızası için iftar edelim diyorsun. Ve bildiğim kadarı ile her yıl bunu yapıyorsun. Sevgili Okyay, birisinin yatmadan önce ettiği duada yer almak duaların en hayırlısında yer almak demektir. Şeyh Şadi efendi hayatında ekmeği yenmeyen kimsenin adı, ölümünden sonra anılmaz demişti. Bakıyorum senin adın dua nehirlerinde akıp giderken hayırlı dualar okyanusunda da sonsuza kadar gezinecek..

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler