• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Lefkoşa 27 °C
  • Mağusa 26 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 27 °C
  • İskele 26 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Taner Ulutaş'tan mesajınız var!

Taner Ulutaş'tan mesajınız var!
Taner Ulutaş'tan mesajınız var!

Sn. Tufan Erhürman, bakanlarınız ile birlikte çıktığınız görücülükte muhalefet gözünüzün üstünde kaşınız var derken, size yakın yoldaşlar da göz altındaki sürme çok yakışmış. Kirpikleri bile boyalı ve can alıcı dedi.Herşeyden bahsettiniz de şu seçimlerden önce üstüne basa basa dile getirdiğiniz ‘Yolsuzluk’ dosyalarına bir gram bile vakit ayırmadığınız dikkatimizi çekti. Hacı amca yahu bunların elinde İsmet Akim gibi yolsuzlukları ortaya dökecek bir uzman var. Ama onu atamak için nazlı gelin gibi yerim dar, yenim dar derken, belli ki, bu konuda niyetleri dar dedi.

**

Sn. Özdil Nami,bizi tepe tepe deliye döndüren ceryan ile ilgili olarak perde önünde çok güzel konuştunuz. Serbest piyasa ekonomisinden yanayım ama elektrikte hacim büyük olmadığı için ben devletin üzerinde kalmasındayım sözleriniz sanırım herkesi memnun etti. Ancak yanlışlıkla perdeye dokunduğum zaman perde aralandı. Perdenin arkasında siz, babanız ve Aksa Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kazancı vardı. Sizi anladık da babanızın özel bir görüşmedeki fonksiyonunu pek anlayamadık. Hurşidiye teyze Ceryanın gözü aydın. Adını özerkleştirme yerine sanırım özelleştirme koyacaklar diyor. Sn. Bakan ceryan bizi tepe tepe darmadağın etti.Önceleri türlü türlü, Ruh halimiz vardı. Bu aralar ne Ruhumuz kaldı nede hali.

**

GKK Komutanlığı, komuta ettiğiniz bazı birliklerde şiddet, dayak uyguladığı yönünde, bazı ailelerden şikayetler aldık. Askere gönderilen çocuklar ailelerin, özellikle annelerinin göz bebekleridir. Komutan olarak dayak ve şiddet olayından sizin haberiniz olmayabilir. Ancak, bazı Astsubay ve daha üst rütbeli subayların bu olaylarda fiili olarak yer aldığı üstüne basa basa iddia ediliyor. Komutanım, ailelerin size olan güveni tam olduğu için sizden bu olayların yaşanmaması için girişimde bulunmanızı istiyor. Kendinden güçlü bir insana denk gelmeyen bazı Kişilerkendini yıkılmaz ve güçlü zanneder. Sanırım bu kişiler sizi karşılarında görünce ne denli güçsüz ve aciz olduklarını anlayıp çark edecekler.

**

Sn. Derviş Çebiç, bizim Minik Kuşlar, gardiyan olan sizin yeğene kıyak geçtiğinizi öne sürüyor. Yeğeni vardiyadan aldığınızı ve mesai saatlerinde ifa edilen bir başka göreve aktardığınızı söylüyor. Bal tutan parmağını yalıyor tamam da diğer gardiyanlarda biz ‘Evredo’muyuz diye sormadan edemiyor. Sn. Çebiç, Adil amca kanat vardır Doğanı padişaha götürür;Kanat vardır Kuzgunu Ieşe götürür der. Aman Derviş ovlucuğuma kanat değişimi yaparak doğan kanatları taksın diyor..

**

Sn. Erhan Arıklı,Terör yasası istemek kötü değildir. Terör faaliyetlerinde bulunanları dinlemek izlemek kötü bir şey değildir. Bazı çevrelerin terör yasası istemeyi, terör faaliyetlerine bulaşanları dinlemeyi iç işlerimize karışmak olarak lanse ettiğini görüyoruz. Bu tamamen çarpıtmadır. Kuzey Kıbrıs, terör faaliyetlerinin ve ya yandaşlarının arka bahçesi olmamalıdır. Bizler, her zaman darbelerin karşısında olacağız. Olmaya da devam edeceğiz" dediniz. Masum insanların canına kıyan terör kabul edilmez. Da, ceryana zam. Tomofilin içeceği mazota zum. Yiyeceğe güm. Buda insan yaşamını zorlaştıran terörün bir başka boyutu değil mi? Başkan, bazıları  kendisini yeni Gelin gibi gösteren, cilveler eden, kamburu çıkmış kocakarıdan başka bir şey değildir. Bize lololo satmasınlar.

**

Sendikal Platform Yetkilileri, bizim Minik Kuşlar, Çarşamba günü saat 10.00’da eylem yapacağınızı söylüyor. Ayrıca bir Kurumun önünde (İsmi bizde mahfuz) yapacağınız eylemde basın bildirisi okuyarak zamları eleştireceğinizi dile getiriyor. Hatçe Teyze, bizimkileri dürte dürte nihayet uyandırdık. Belkim bundan sonra kaba yerlerini iskemleden kaldırırlar da belimizi büken bu zamların önünü almada yardımcı olurlar dedi.Sn.Yetkililer, emir erlerimiz, birçok konuda ‘Yeşil Işığı’ bize hiç yakmadı. Ama bizde, sizlerin sayesinde, kırmızıda hiç durmadık. Halka bu denli işkence çektirenlere baktıkça aklımdan geçenleri Şeytana anlattım. Yapma,günah dedi.

**

Sn. Hüseyin Yeşildağlı,  eskilerde kalan bir şarkı vardı. Sanırım Müzeyyen Senar söylüyordu. Şarkının içinde sen kalplerde açan bir çiçek, solmayan bir gülsün sözcükleri vardı. Geçtiğimiz gün gerçekleştirdiğimiz canlı yayında, programa mesaj gönderenler sizden hep sitayişle bahsetti. Kalplerinde açan bir çiçek olduğunuzu dile getirdi. Sanırım Hasan Mert isimli birisiydi. Gönderdiği mesajda, Hüseyin Yeşildağlı müdürümüz gelecek dertler ve problemler bitecek. Az kaldı beklemedeyik diyordu. Sn.Yeşildağlı, insan bir gönülde bir çiçek olacağına bence sizin gibi birçok gönülde ‘Buket’ olmalı.

**

Sn. Ahmet Noyan, İskele bölgesinde yapmayı planladığınız, 4 Vision projesi göz kamaştırıyor. 4 başarılı iş adamının, bir araya gelerek böylesi güzel bir projeye imza atması bana kar taneleri örneğini hatırlattı. Onlarda bir birlerine zarar vermeden görsel bir güzellik içerisinde yol almanın da mümkün olduğunu sergiliyorlar. Ancak, sosyal medyadaki paylaşımınızda, projenin LONG Beach bölgesinde olduğu yazılı. Halbuki bizim Minik Kuşlar projenin İskele Boğaz’ında olduğunu söylüyor. Sn. Noyan, başparmağın işaret parmağına sürünmesi sonrasında ortaya çıkan duygusal yaklaşım belki cebi doldurur. Fakat prestiji de erozyona uğratarak yerle bir eder. Ekmek Kadayıfının üzerine fazladan top top dondurma koyarsanız, fazladan konan dondurmalardan olursunuz. Dikkat edin kanat vardır. Doğanı padişaha götürür; Kanat vardır Kuzgunu Ieşe götürür. Bilmem anlatabildim mi?

** 

İnsan Elbisesi giymiş yaratık, Şirinevler’de halk tarafından beslenen, bir sokak köpeğinin ayaklarını bağlayarak, onu vahşice öldürmüş olman içindeki öldürme güdüsünü ateşleyen şeytani dürtüyü öldürdü mü? Köpeğin üzerindeki izlere bakılırsa hiç utanmadan ve sıkılmadan ona işkence yaptığını da gösteriyor. İnsanlardan bir tabak yemek. Bir kap su bekleyen bu zavalı hayvanı vahşice katletmen, seni insan yapmaz. Aksine yaratık yapar. Bak Növber abla sana sesleniyor. Ve be yaratık, insan olmamana rağmen üzerine geçirdiğin ‘İnsan elbisesini’ üzerinden çıkart. Çıkart ki, pis görüntünü herkes görsün diyor.Ben yaptıkların için sanaağzımla sövmüyorum. Ama inan küfürü aratangülüyorum .

**

Sn. Kubilay Özkıraç, yapmış olduğunuz zehir zermberek açıklamada,  elektriğe yapılan zammın esas amacının Kıb-Tek’i  batırarak özelleştirmenin zeminini hazırlamak olduğunu belirttiniz. Ayrıca KKTC halkının her ay 41 milyar AKSA’ya vergi verdiğini Otellere verilen teşviklerin de hemen kaldırılması gerektiğini,Kıb-Tek’in bir otelden 9 milyar bir üniversiteden de 12 milyar alacağının hala tahsil edilemediğini belirttiniz. Sn. Özkıraç, bugüne kadar karnına vurduğumuz ensesi kalın, gerdanı sarkıklar, hep ah arkam dedi. Emekçilerden yanayım diyen partilerin içine sızan cüzdanı kabarık sermaye sahipleri emeğin kalelerini Fatih’in ‘Şahin’ toplarının yeni versiyonları ile yerle bir etti. Dürte dürte uyandıramadığımız bu halk uykudayken, daha çok zeytinyağına bulandırılmış zam kazıcığınıauvvv bile diyemeden yiyecek. Sevgili Kubilay, yaramızı gören tuzluğu alıp geliyor.Napalım..

**

Sn. Emrah Yeşilırmak, Yenierenköy Belediye Başkanı olarak toprağı eşeledik. Enkazı gördük ve kaldırmaya başladık dediniz. Ayrıca enkazda, tahsilatta, çalışanların yapısında, vatandaşa yapılması gereken temel hizmetlerde, mali yapıda, çalışanların disiplinsizliği, işe gelmemeleri de var diyorsunuz. Sn. Yeşilırmak, maksadınızın bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek olduğu taaaa Lefkoşa’da bile biliniyor. Ebuzittin amca, o Emrah ovlucuğuma söyleyin. Çekti gelmedi. İtti gitmedi. O disiplin yoksulu çalışanları gabsalıversin. Nasihat ile uslanmayanın hakkı kötektir. Koskoca heriflere dayak atamayacağına göre goysun kapının önüne nereye giderlerse gitsinler. Aha koskoca devlet da arkasında dedi. Sn. Yeşilırmak, Trip atmak kıza, gönül almak erkeğe, ancak nasihat ile uslanmayana da ‘Hadde Barra’ Mahalleye, Dikomo’ya kadar yolunuz var demekte sizlere yakışır. 

**

Sn. Ayşegül Baybars, iptal edilen vatandaşlıklar ile ilgili olarak Bakanlığın, iptal edilen vatandaşlıklarla ilgili açılmış olan davalarda, kişilerin dava sürecinden olumsuz etkilenmeleri ihtimalini ortadan kaldırmak için, ara emrinin gerekli olduğu davalarda buna itiraz edilmeyeceğini açıkladınız. Ayşegül Hanım, Nöber aba, onlar zaten itiraz edemezdi. Çünkü Avukat bile bulamadılardiyor. Abdullah Kulakdiker amcamız ise, ah be gızım. Ben sana söylediydim. Böyükböyük efendilerin çektiği o kulağın kopmak üzeredir. Bir ara gelde dikelim dedim. Ama dinlemedin diyor. Sn. Bakan, deneyim para ile satılmaz. Yaşanarak hemde kafayı yara yara öğrenilir.

**

Sn. Meryem Nil Karatay, sosyal medyadaki paylaşımınızda, bütün kanallar yalakalığa başlamış. Hepsi sözde darbeyi bayraklarla kutluyor diyorsunuz. Meryem hanım, 15 Temmuz Pazar günüydü. .Yani mangallar yakılır, rakılar fon deep yapılırdı. TV patronları da hafifçe kafayı bulunca ‘Reislerine’ yaranmak için yelkenleri fora etti. Hulusi Bey amca bir dostu ziyarete gittim. Yerler, duvarlar vıcık vıcık yağ içindeydi. Yürürken yağdan dolayı düştüm ve kolumu kırdım dedi. Sn. Karatay, her tarafta bir telaş ortalığısarmış gidiyor. Batıda Yıl Başı. Doğuda yani bizde yağlama ve grasolama telaşı.. Bu işi teşvik eden de bizim ‘Tellal başı’

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler