• BIST 9466.97
  • Altın 2495.93
  • Dolar 32.5946
  • Euro 34.8018
  • Lefkoşa 25 °C
  • Mağusa 25 °C
  • Girne 24 °C
  • Güzelyurt 25 °C
  • İskele 25 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Taze sıkılmış portakal suyu ile yerel ürünler teşvik edildi

LAÜ’de “ 2. Geleneksel Yerli Ürünler ile Sağlıklı Yaşam” günleri başladı
Taze sıkılmış portakal suyu ile yerel ürünler teşvik edildi

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) “2. Geleneksel Yerli Ürünler ile Sağlıklı Yaşam” günleri çerçevesinde öğrencilerin yerel ürünlere ilgisini arttırmak amacıyla düzenlenen yerli ürünler şenliği,LAÜ Plaza Alanı ve Sağlık Fakültesi çim alanındagerçekleştirildi. 
Şenlik kapsamında üniversitenin Araştırma ve Uygulama Çiftliği’nde yetiştirilen narenciye ürünlerinden, Washington portakalı, greyfurt ve mandalinanın dağıtımı yapılarak, ayrıcaGastronomi Bölümü öğrencileri tarafındanürünlerin taze sıkılmış suları öğrencilere ikram edildi. 
Portakal suyu ikramı ve doğal ürünlerin dağıtımının örnek teşkil ettiği etkinlikte öğrencilerdüşüncelerini dile getirdiler:

Burak Yılmaz
Beslenme ve Diyetetik Bölümü 3. sınıf öğrencisiyim. Bu etkinliklerinikincisinin gerçekleşmesi çok güzel. Böylesi organizasyonların kampüste gerçekleşmesinden dolayı memnunum.Etkinliği gerçekleştiren üniversiteme teşekkür ediyorum.

Demirhan Eren
LAÜ’de 3’üncü yılım. Gastronomi Bölümü arkadaşlarımızın sunumuylageçen yıl da hazırlanan taze portakal sularınınbizlere ikram edilmesinden dolayı son derece mutluyuz. Baharla birlikte bu etkinliklerin artması bizleri sevindiriyor.

Berat Yüksel
Ankara’dan geliyorum. Üniversitemizde geleneksel hale getirilen böylesi etkinliklerin devam etmesi biz öğrenciler için son derece önemli. Bugün taze sıkılmış portakal, mandalin suyu ile ara öğünümüzü yaptık. Üniversitemize teşekkürler.

Ceren Özbayrak
Etkinliğimiz çok güzel, hepimiz bu sayede sağlıklı besleniyoruz. Arkadaşlarımla birlikte çok memnun kaldık. Üniversitemizin böyle etkinliklere öncü olduğunu görmek bizi çok mutlu ediyor.

Merve Bebek
3. sınıf İç Mimarlık Bölümü öğrencisiyim. Üniversitemiz kampüsünde gerçekleşen ve mevsiminde dağıtılan yerel ürünler ile çeşitli kültürel lezzetlerin bizlere sunulması, barbekü partisi gibi etkinliklerle biraraya gelmemiz üniversitemizin farkını ortaya koyuyor. Bizim üniversitemiz şahanedir diyorum. 

Sevgi Güzel
Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencisiyim. Okulumuzunbizleri düşünüp böyle etkinlikleri sık sık düzenlemesinden son derece memnunum. 

Hakan Mert Gündağ
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencisiyim. 
LAÜ’de ilk yılım. Üniversitemizin bu etkinliklere benzer birçok etkinlik düzenlemesi üniversitemize canlılık katıyor.

Osman Yürüyen
İlk ve Acil Yardım Bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Okulumuzun sosyal aktivite yapması, bizleri daha çok motive ediyor. LAÜ’ye teşekkür ederim.

Ferhat Karadaş
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğrencisiyim. 
Öğrenci arkadaşlarımızla bu etkinlikler sayesinde biraraya geldik ve güzel vakit geçirdik.

Tolga Güler
Portakal şenliğinin yapılması bizi heyecanlandırıyor. Öğrencilerin kaynaşması, tanışması açısından güzel ve önemli bir etkinlik. Devamının gelmesini diliyorum.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler