• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Lefkoşa 26 °C
  • Mağusa 24 °C
  • Girne 23 °C
  • Güzelyurt 25 °C
  • İskele 24 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C

UBP Cadı Kazanı gibi. Faiz Sucuoğlu bir aday 20 kez o kadını aradı!

UBP Cadı Kazanı gibi. Faiz Sucuoğlu bir aday 20 kez tutuklu bulunan P.G.'yi aradığını öne sürdü.
UBP Cadı Kazanı gibi. Faiz Sucuoğlu bir aday 20 kez o kadını aradı!

Geçtiğimiz haftaya ortaya çıkan VİDEO SKANDALI ile ilgili iddialar havada uçuşmaya devam ediyor.

Dr. Faiz Sucuoğlu Gazeteci Pınar Barut’un sunduğu programa katılıp soruları yanıtladı.

Sucuoğlu, “Hem Saner’in hem de sizin bu yarıştan ekarte edilmeniz kime yarardı?” sorusu üzerine de şunları söyledi;

“Asıl konuşulması gereken de bu. Saner ekarte edildi ve bütün oklar bize çevrildi. Dün başlayan ve mahkeme süresince 20 kusur defa birilerini karşılıklı arayan kimdir? Bunlar araştırılsın. Bu adaylardan biridir, malesef.

 

OKLAR SUCUOĞLU'NDA

Başbakan Ersan Saner'in UBP Kurultayı Başkanlık adaylığından VİDEO SKANDALINDA Dr. Faiz Sucuoğlu'nu işaret ederek çekilebileceği öne sürüldü.

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ersan Saner'in bugün yazılı bir açıklama yaparak VİDEO SKANDALI ile ilgili hukuk mücadelesi dahil her türlü mücadeleyi vereceğini açıklayacağı öne sürüldü.

Saner'in mahkemede ortaya çıkanlar hususunda konu hakkında 4 ay önce bilgisi olmasına rağmen Dr. Faiz Sucuoğlu'nun kaset ile ilgili herhangi bir adım atmadığını öne sürecek.

 

DR. Faiz Sucuoğlu ne dedi?

 

Sucuoğlu görüntüleri bana getirdiler, Facebook'tan arkadaşlık attılar, eşim kim bu kadın dedi?

Başbakan Ersan Saner’in sosyal medyada paylaşılan skandal videosunun ardında tutuklanan Zanlı Pınar Gökmen, Caner Kalaycı ve Güngör Sarıboğa bugün görülen duruşmada UBP milletvekili ve Genel Başkan Adayı Faiz Sucuoğlu’na yönelik iddialarda bulunmuştu.

Zanlılar Gökmen, Kalaycı, Sarıboğa ve Özsağlam'ın 15 Temmuz 2021 tarihinde Faiz Sucuoğlu ile bir mekânda buluştuklarını iddia edilmişti.

Söz konusu iddialara katıldığı bir TV programında yanıt veren Sucuoğlu, iddia edilen görüşmenin gerçekleştirildiğini söyledi.

Sucuoğlu Lefkoşa’da bir restoran yemek yediği sırada bir telefon aldığını zanlı Caner Güngör’ün “Abi çok önemli bir konu var muhakkak görüşmek gerek” dediğini aktardı.

“Bu tip çirkin şeylere beni alet etmeyin”

Söz konusu görüşme sonrası 3 kişinin yemek yediği restorana geldiğini kaydeden Sucuoğlu, “İkinci kata çıktık. Bana görüntüden söz ettiler. Ben bu tip çirkin şeylere beni alet etmeyin. Afiyet olsun yemeğinizi yeğin ben ücretini de öderim, güle güle” dediğini söyledi.

Sucuoğlu mahkemede anlatın olayının bu kadar olduğunu ayrıca söz konusu kişileri bir daha görmediğini ekledi.

“Facebook’tan bana yazdı…”

Öte yandan mahkemede Pınar Gökmen'in messenger üzerinden Faiz Sucuoğlu'na ulaşıp "Nedir bu yaşananlar, polis beni çağırırsa ben her şeyi anlatırım" yazdığını, Sucuoğlu'nun ise bu yazışmanın ardından Gökmen'i Facebook'ta arkadaş listesinden çıkardığını iddia edilmişti.

Sucuoğlu bu iddiaya ilişkin ise “Facebook’ta bana görüşmeden 1 ay sonra bir arkadaşlık isteği attı. Bende kabul ettim. Daha sonra eşim fark etti. Faiz “kim bu kadın diye sordu” bende bilmem dedim.

Arkadaşlıktan çıkarttım. Bir kerede “Faiz bey nasılsınız” dedi bende “iyiyim” yazdım” ifadelerini kullandı.  

Faiz Sucuoğlu’nun konuşması şöyle:

Eğer bunun bir ispatı varsa değil politikayı ülkeyi terk ederim. Bu bir düzmecedir ahlaksızlıktır. Ben bunu kabul etmem. Yalan üzerine kurulan bir senaryo var. Bu senaryo kurultaya yönelik.

Lefkoşa’da bir restoranda 2 arkadaşımla yemek yerken bu arkadaş beni aradı.

Caner Güngör “Abi dedi çok önemli bir konu var muhakkak görüşmek gerek” dedi. Ben yemekteyim dedim “Abi muhakkak gelelim dedi” geldiler.

İkinci kata çıktık. Tanımadığım kişi yanında iki kişi daha vardı yanında.  Bana “Daha önce bir politikacıyla ilişkisi oldu. Kendisine iş bulacak diye söz vermiş daha sonra iş bulmamış. Onun üzerine Gazimağusa Belediyesi’nde iş bulmuş. 1300 TL maaş vermişler. İsyan ediyor. Ben bunun bedelini ödettireceğim dediler.

Ne istiyorsun dedim. Bende görüntü vardır dedi. 4 ay önceki bir olay bu. Kardeşim dedim ben bu tip çirkin şeylere beni alet etmeyin. Afiyet olsun yemeğinizi yeğin ben ücretini de öderim güle güle dedim.

Olay bu kadar. Bir daha ne bu kadını gördüm ne diğer yanlarındakini.

Caner bey UBP’li olduğu için Mağusa’da veya Lefkoşa’da gördüm. Ama onun dışında her hangi bir temasım olmadı.

Bizim hatamız bu görüşmeyi kabul etmekti. Böyle bir görüntü var denmesine rağmen bana ben bu konuyu kendi eşime bile söylemedim. Bir komplo kurulmuş biz komploya kurban gidiyoruz.

Facebook’ta bana görüşmeden 1 ay sonra bir arkadaşlık isteği attı. Bende kabul ettim. Daha sonra eşim fark etti. Faiz “kim bu kadın diye sordu” bende bilmem dedim.

Arkadaşlıktan çıkarttım. Bir kerede “Faiz bey nasılsınız” dedi bende “iyiyim” yazdım.

 

MAHKEMEDE NELER OLDU?

Mağusa'da Mahkeme kararını açıkladı! Zanlılar 3'er gün daha tutuklu kalacaklar.

Skandal video davası zanlıları 3 gün daha tutuklu kalacak!

Yargıç Mine Gündüzer, özel hayatın gizliliğinin ifşa edildiğini söyledi. Yargıç, zanlı M.Ö'nün yönlendirilmesi ile zanlılar P.G, C.K, G.S'nin birlikte zanlı C.S'ye giderek videonun geri getirildiğine yönelik tespit olduğunu aktardı.

Bu konuda makul şüphe olduğunu belirten Yargıç Gündüzer, tahkikatın henüz tamamlanmadığına değindi.

 

NE OLDU?

Mağusa'da görülen SKANDAL VİDEO mahkemesinde avukatlar Sucuoğlu ismini ortaya koydu.

Avukatlar, mahkemede UBP milletvekili Faiz Sucuoğlu ismini de gündeme getirdi.

Yenidüzen Gazetesi'nden Ayşe Güler'in haberine göre Avukatlar, özetle söz konusu görüntülerin Aralık 2020'de çekildiğini, zanlı ile müşteki arasında 1.5 yıllık ilişkisi olduğunu öne sürdü.

Polis, bu iddiaya " soruşturma özel hayatın gizliliğini ihlal ile ilgili, ilişkileri olup olmadığıyla değil" yanıtını verdi.

Söz konusu videonun zanlı P.G tarafından silindiği, zanlı C.K ile G.S'nin "Bu işin içinde MİT var, devlet var" diyerek görüntülerin 15 Temmuz 2021'de geri getirildikten sonra Lefkoşa'da toplantıya gidildiğini öne sürüldü.

Bu toplantıda zanlılar P.G, C.K, G.S ve M.Ö ile birlikte UBP Milletvekili Faiz Sucuoğlu'nun da olduğu zanlı avukatları tarafından iddia edildi.

Görüntülerin zanlı C.S tarafından geri getirildikten sonra usb'ye aktarıldığı, bu usb'nin de gerçekleştirildiği söylenen toplantıda Faiz Sucuoğlu'na verildiği iddia edildi.

 

İLGİLİ HABER:

Kulis Haber: Saner adaylıktan VİDEO SKANDALINDA Sucuoğlu'nu işaret ederek çekilecek

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler