• BIST 9712.95
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Lefkoşa 36 °C
  • Mağusa 34 °C
  • Girne 34 °C
  • Güzelyurt 35 °C
  • İskele 34 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

"Uçak bizim, para bizim....kimi göndereceğimizi size soracak değiliz"

KTOEÖS'ün resmi sosyal medya hesabından paylaştığı "Çanakkale Kampı'nda neler oldu?" başlıklı gönderisine yorumda bulunan Genel Orta Öğretim Dairesi Proje Koordinatörü olarak görevlendirilmiş elçilik memurunun sarf ettiği ağza alınmayacak sözler olay oldu
"Uçak bizim, para bizim....kimi göndereceğimizi size soracak değiliz"

Çanakkale Kampı olayının yankıları halen sürüyor. KTOEÖS'ün olayla ilgili resmi sosyal medya hesabından paylaştığı "Çanakkale Kampı'nda neler oldu?" başlıklı gönderisine yorumda bulunan Genel Orta Öğretim Dairesi Proje Koordinatörü olarak görevlendirilmiş elçilik memurunun sarf ettiği ağza alınmayacak sözler, KTOEÖS’ü harekete geçirdi.

Sendika tarafınca yapılan yazılı açıklamada, Tamer Özdemir isimli memurun görevden alınması talep edildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Eğitim Bakanlığında Genel Orta Öğretim Dairesi Proje Koordinatörü olarak görevlendirilmiş elçilik memuru, sendikamızın 'Çanakkale Kampında Neler Oldu' başlıklı kamuoyuyla paylaştığı bildirisinin altına sosyal medyada yorum yazmış. Bizlere, görev yaptığı daireye bağlı öğretmenlere, bin bir türlü hakaretin yanında ağır ithamlarda bulunuyor. Üstüne üstlük ' uçak bizim, para bizim....kimi göndereceğimizi size soracak değiliz' diyor.

1-060.jpg

Ankara'nın memuru kendini kaybetmiş. Nerede olduğunu unutmuş. Sayın memur, sayın elçilik yetkilileri, yıllardır varoluş mücadelesi vermekte olan, laik, demokratik, çağdaş, onurlu, ilkeli, bağımsız, farklılıklara saygı gösteren, insan haklarına saygılı, hukukun üstünlüğüne dayalı eşit, özgür bir yaşam için mücadele etmekte olan; ekonomik, siyasi, kültürel, çevresel tüm dayatmalarınıza karşı eğitimle, din işleri yasasıyla, kamplarınızla bu topluma yönelik dönüştürme çalışmalarınıza karşı mücadele eden Kıbrıslı Türklerin ülkesinde olduğunuzu size hatırlatmak isteriz.

Omurgasız siyasilerimiz bizlere hakaret etmenize, aşağılamanıza, itibarsızlaştırmaya çalışmanıza, dönüştürme politikalarınıza boyun eğebilir, harfiyen uyabilir, göz yumabilir, kulak tıkayabilir ancak bizler buna izin vermeyiz!

Bu ülkeyi yönettiğini iddia eden hükümet yetkililerine sormak isteriz;

Bu memleket kimin? Kim yönetiyor?

Eğer siz yönetiyorsanız, kendisini “bu evin efendisi” zanneden ve düşünce özgürlüğünü hazmedemeyip hakareti, aşağılamayı kendinde hak görüp başvuran bu zat için gereğini yapınız ve derhal görevden alınız!

Siz görevden almazsanız biz alacağız!

Biliniz ki, bu ülkeyi yaşanabilir bir ülke olmaktan gün geçtikçe uzaklaştıran, yağma talan peşkeş düzeniyle dayatmalara ve toplum mühendisliği hedefiyle uygulanan politikalara boyun eğen, fırsat veren, göz göre göre izin veren sizleri ne tarih, ne de gelecek nesiller asla affetmeyecek!

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler