• BIST 9556.17
  • Altın 2477.844
  • Dolar 32.4796
  • Euro 34.5839
  • Lefkoşa 30 °C
  • Mağusa 30 °C
  • Girne 24 °C
  • Güzelyurt 28 °C
  • İskele 30 °C
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

UKÜ Bahar Şenlikleri sona erdi...

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) “18. Bahar Şenlikleri” sona erdi...
UKÜ Bahar Şenlikleri sona erdi...

Gerçekleştirilen şenlikler boyunca kültür, sanat, spor ve eğlencenin ağırlıklı olduğu etkinliklerle UKÜ,  öğrencilerine ve başta Lefkoşalılar’a bir kez daha unutulmayacak bir şenlik yaşattı.

Öğrenci kulüpleri turnuvası büyük ilgi gördü

Bahar Şenlikleri  kapsamında öğrenci kulüpleri arasında turnuva düzenlendi. Şenliklerin ikinci ve üçüncü gününde de devam eden turnuvalarda kulüp üyeleri kıyayısa ve eğlenceli rekabetle karşı karşıya geldi.

CIU Arena’da KTSYD – UKÜ Karşılaşması

Spor Kompleksi CIU Arena’da gerçekleşen KTSYD (Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği) ile UKÜ karşılaşması da oldukça eğlenceli geçti. Rektör Prof. Dr. Halil Nadiri, Rektör Yardımcıları  Doç. Dr. Ahmet Adalıer ve Doç. Dr. Serkan Abbasoğlu, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Toycan’ın yanı sıra öğretim üyelerinin de katılımıyla oluşturulan UKÜ futbol takımı KTSYD karşısında 6-5 galip geldi. Heyecanlı geçen maçın sonunda Rektör Prof. Dr. Nadiri, KTSYD üyelerine madalyalarını takdim etti.

Saç ve makyaj defilesi düzenlendi

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu’na bağlı Saç Bakım ve Güzellik Hizmetleri Bölümü Bahar Şenlikleri’nin 2. gününde saç ve makyaj defilesi düzenledi. Defile birbirinden ilginç saç ve makyaj modelleriyle büyük ilgi topladı.

Saç ve makyaj defilesinin hemen ardından “Ironman and Ironwoman Ağırlık Şampiyonası” gerçekleştirildi. Yarışmada öğrenciler 80 kilo altı ve 80 kilo üstü olmak üzere iki farklı siklette yarıştı. Ağırlık şampiyonasında öğrenciler “Benchpress”, “Deadlift” ve “Halter” olmak üzere üç kulvarda yarıştı. Üniversite’nin söz konusu yarışmada sakatlanmalara ve istenmeyen durumlara karşı gerekli önlemleri aldığı görüldü.

Grup Öldüren Şampanya sahne aldı

Müzik Kulübü “Grup 5:15”in konserinin ardından Kuzey Kıbrıs’ın sevilen gruplarından Grup Öldüren Şampanya şenliklerin 2. gününde sahne aldı. Öğrencilerin konsere yoğun ilgi gösterdi.

Bahar Şenlikler’inin son gününde öğrenciler voleybol ve basketbol başta olmak üzere çeşitli spor dallarında karşılaşmalar gerçekleştirdi. Karşılaşmalarda yer alan öğrenciler büyük keyif aldıklarını belirtti.

Dans Kulübü yine sahnedeydi

Bu yıl 18. kez düzenlenen Bahar Şenlikleri’nde kendilerine has tarzlarıyla dikkat çeken UKÜ Dans Kulübü’nün dans gösterisi büyük beğeniyle izlendi. Dans Kulübü’nün ardından sahne alan UKÜ Müzik Grubu DJ Performansı da öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

Grup Rast rüzgarı esti

Kuzey Kıbrıs’ın sevilen gruplarından “Rastlaşma”, “Düş Bozumu” gibi albümleriyle büyük beğeni toplayan Grup Rast şenliklerin son gününde UKÜ’de sahne aldı. Öğrencilerin ve Lefkoşalılar’ın yoğun katılım gösterdiği konserde sevilen şarkılar hep bir ağızdan söylendi.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin 18. Bahar Festivali Rektör Prof. Dr. Halil Nadiri’nin Grup Rast’a teşekkür plaketi takdimiyle sona erdi.

Etiketler: , , , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler