• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Lefkoşa 21 °C
  • Mağusa 20 °C
  • Girne 23 °C
  • Güzelyurt 22 °C
  • İskele 20 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Uyuşturucu ile mücadeleye İskele’ den tam destek

Sadıkoğlu: “Uyuşturucu ile mücadele konusunda biz varız”
Uyuşturucu ile mücadeleye İskele’ den tam destek

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu bugün (13 Ağustos) öğle saatlerinde Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu ile bir araya geldi. Sadıkoğlu ile Karaokçu’nun görüşmesine İskele Sahil Lions Kulübü Başkanı Övgü Tayfun ile Kulüp Sekreteri Zehra Ertay da eşlik etti.

Gündem: Uyuşturucu ile Mücadele

Geçtiğimiz günlerde İskele Sahil Lions ve Leo Kulüplerinin DAÜ Beach Club’ta düzenlediği “Uyuşturucuya Hayır” dalışına destek veren Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu’nun İskele Belediyesi’ne düzenlediği ziyaretin de gündem maddesi kuşkusuz Uyuşturucu ile mücadele oldu. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun göreve geldiği ilk günden bu yana ciddi bir farkındalık yarattığını söyleyen Karaokçu, uyuşturucu ile mücadele konusunda da İskele Belediyesi ile işbirliği içerisinde olmak istediklerini belirtti.

Karaokçu: “Bir çocuğumuzu bile bu illetten kurtarmak benim için büyük kazanım”

Milli Eğitim Bakanlığı’yla da sürekli görüşme halinde olduklarını söyleyen Hasan Karaokçu, uyuşturucu ile mücadele konusunda 2015 – 2016 Eğitim yılının 2. döneminde müfredata 75 saatlik bir ders koymayı amaçladıklarına vurgu yaptı. Amaçlarının farkındalığı arttırmak olduğunu belirten Karaokçu, bu sayede ailelere de daha rahatlıkla ulaşabileceklerine inanç belirtti. ‘Ülkemde bir çocuk bile uyuşturucuya bulaşmış ise bu beni rahatsız eder’ diyen Hasan Karaokçu, bir çocuğu bile bu illetten kurtarmanın kendisi için büyük kazanım olacağının altını çizdi.

Tayfun: “KKTC’de gençlerin sosyalleşebilmesi için merkezlere ihtiyaç var”

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu’nun İskele Belediyesi’ne düzenlediği ziyarete eşlik eden İskele Sahil Lions Kulübü Başkanı Övgü Tayfun da buradaki konuşmasında çocuklar ile gençlerin okul ve derslerin dışında sosyalleşmeye de ihtiyacı olduğunu, onun için de bir takım merkezlerin KKTC’ye kazandırılması gerektiğine dikkat çekti

Sadıkoğlu: “Uyuşturucu ile mücadeleye İskele olarak tam desteğiz”

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ise bölge olarak uyuşturucu ile mücadeleye tam destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Mücadele konusunda eğitimin önemine vurgu yapan Sadıkoğlu, eğitimin özellikle ailelerden başlanması gerektiğini söyledi. ‘Bilinçli anne babalar olduğu sürece, son yıllarda ülkemizde de yayılan uyuşturucu kullanımının önüne geçebiliriz’ diyen İskele Belediye Başkanı, bu konuda yapılacak her türlü çalışmaya destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Tüm sivil toplum örgütleri ile iyi ilişkiler içerisinde olduklarını da hatırlatan Sadıkoğlu, Başbakanlık bünyesinde bulunan Uyuşturucu ile mücadele Komisyonu’yla da başarılı işlere imza atacaklarına inanç belirtti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler