• BIST 9079.97
  • Altın 2318.654
  • Dolar 32.35
  • Euro 34.9565
  • Lefkoşa 15 °C
  • Mağusa 17 °C
  • Girne 18 °C
  • Güzelyurt 16 °C
  • İskele 17 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C

"Velesbit Gönyeli'de yaşam biçimi olacak"

Benli: “Yüksek kaliteli hizmet vereceğiz. Çevreye çok önem vereceğiz. Daha çok yatırım yapacağız ve en önemlisi insana yatırım yapacağız. İnsanımızın günlük yaşam kalitesini artıracağız. Bunlar bizim hedeflerimiz ve mutluluk sebeplerimiz."
"Velesbit Gönyeli'de  yaşam biçimi olacak"

 

 

“Bisikletli Gönyeli Kursu”nu tamamlayan çocuk ve yetişkinlere, katılım belgeleri ve hediye olarak çocuklara bisikletleri verildi.

Gönyeli Sosyal Aktivite Merkezi’nde düzenlenen kokteylde konuşan Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, “Bisiklet Gönyeli’de yeniden bir yaşam biçimi olacak” dedi.
Kursun başlangıcında Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli'nin söz vermiş olduğu gibi bisikletlerine kavuşan çocuk, son derece muyluydu.
Etkinlik, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli'nin konuşması ile başladı.
Benli, en büyük amaçlarının bisiklet sevgisini çocuklarla birlikte tüm kente yaymak olduğunu ifade etti.
Benli konuşmasının ardından "Bisikletli Gönyeli Kursu"nu tamamlayan yetişkinlere katılım belgelerini, çocuklara ise katılım belgelerini ve bisikletlerini hediye olarak verdi.

 

Benli: Projelerimizin devam edecek


Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli etkinlikte yaptığı konuşmada Gönyeli'de uzun bir süredir zorlu bir yolculuk yaptıklarını, köyden kente dönüşümün ardından hizmet kalitesini çok daha ileriye taşıdıklarını belirterek, şunları söyledi:
“Biz hep uzakda olan bir yolu yürümeye çalıştık. Büyük hayallerimiz vardı. Bu hayallerimizin bir kısmını gerçekleştirdik. Biz bu yola çıktığımızda imkânlarımız kıttı. Bugün ülkenin en güçlü imkânlarına sahibiz. Yeni hedeflerimiz var. Yüksek kaliteli hizmet vereceğiz. Çevreye çok önem vereceğiz. Daha çok yatırım yapacağız ve en önemlisi insana yatırım yapacağız. İnsanımızın günlük yaşam kalitesini artıracağız. Bugün burada bulunduğumuz bu etkinlik de büyük fotoğrafın önemli bir parçası. Daha gülen yüzlü çocuklar, daha sosyal çocuklar yaratacağız. Bunlar bizim hedeflerimiz ve mutluluk sebeplerimiz."

 

"Kurslar artarak devam edecek"

 

Benli bisiklet kurslarını başlatarak bir ilke imza attıklarını ifade ederek bundan sonraki süreçte bu kursların devamının artarak geleceğini söyledi.

Bisiklet konusunun diğer sosyal etkinliklerden daha farklı olduğuna da değinen Benli, bisikletin çok daha hayata dair, büyük öneme haiz olduğunu söyledi. Benli, "Biz bisikleti burada heyecan haline getirerek çocuklarımızın yüzlerinin gülmesini sağladık ama esas uzandığımız yer bisikleti hayatını içine dahil etmek olacaktır. Avrupa'da bisiklet bir yaşam kültürü oldu. Bizde de olmalı" dedi.

 

1000 bisiklet müjdesi

 

Benli, Gönyeli halkına bir de müjde vererek, bisikletin yaşam biçimi haline gelmesi için çok daha ileri hedeflerle çalışacaklarını belirtti.
Benli konuşmasını şöyle tamamladı:
"Burada başlatılan bu heyecanı bütün kente yaymak istiyoruz. Yaklaşık olarak bin bisikleti temin ederek Gönyelililere vermek istiyoruz. Bisiklet sahibi olmak en kolay Gönyeli'de olmalı. Bisiklet sadece sosyal aktivitelerde değil yaşamın vazgeçilmez bir unsuru olarak hayatımızda olmalı. Bu nedenle herkesi bisiklet sahibi yapacağız, bunda kararlıyız. Son olarak bu projeye katkı koyan herkese teşekkür etmek istiyorum."

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler