• BIST 9524.59
  • Altın 2497.686
  • Dolar 32.5064
  • Euro 34.7322
  • Lefkoşa 22 °C
  • Mağusa 21 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 21 °C
  • İskele 21 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

YDÜ Hastanesi ödüle doymuyor

YDÜ Hastanesi ödüle doymuyor

Küresel Kalite, Mükemmellik ve İdeal Performans Ödülü Fransa merkezli Otherways Management & Consulting Association tarafından Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen uluslararası törende YDÜ Hastanesi’ne verildi.

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan. S. Günsel’in Otherways Management & Consulting Association tarafından düzenlenen ve elliden fazla ülkeden saygın kuruluşun temsilcilerini Berlin’de bir araya getiren uluslararası konferans ve ödül törenine katıldığı belirtildi.

Ödül, YDÜ Hastanesi’ne Hizmetlerini Beş Kıtaya Ulaştırdığı İçin Verildi…

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ne Küresel Kalite, Mükemmellik ve İdeal Performans Ödülü'nün, kuruluşundan bu yana geçen kısa süre içinde sağlıkta geldiği nokta ve geliştirdiği işbirlikleri sayesinde yüksek standarttaki sağlık hizmetlerini kendi ülkesi ve halkı yanısıra beş kıtanın insanına ulaştırması vesilesiyle layık görüldü. Ödül uluslararası katılım ile düzenlenen konferansın galasında YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan. S. Günsel’e taktim edildi.

Günsel; Kuzey Kıbrıs Sağlık, Eğitim Ve Turizm Alanlarında Nitelikli Bir Paydaş...

Almanya'nın başkenti Berlin'de gerçekleştirilen konferansta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), YDÜ adına bir de konuşma yapan Doç. Dr. İrfan S. Günsel, günümüz dünyasında gerek sağlık ve eğitimde gerekse de diğer alanlarda kıyasıya bir hizmet yarışının yaşandığı, bu yarışta da kalitenin ve insana verilen mutlak değerin belirleyici rolü bulunduğuna dikkat çekti. Günsel “Geliştirilen uluslararası işbirlikleri sayesinde Kuzey Kıbrıs’da eğitim ve sağlık başta olmak üzere turizm gibi alanlarda insanlığa sunduğumuz nitelikli hizmetlerimizi Dünya’ya anlatma fırsatı buluyoruz” dedi. Uluslararası işbirliklerinin düzenlenen toplantılar ve konferanslar ile daha da gelişerek pekiştiğini söyleyen Günsel “Kıbrıs Türk Halkı’nın gayretleri ile Kuzey Kıbrıs, Dünya’da sağlık, eğitim ve turizm alanlarında her geçen gün daha fazla tercih edilen nitelikli bir paydaş olarak, ürettiği değerlerini başta ülke insanı ile bütün Dünya’ya ulaştırmayı sürdürecektir” diye konuştu. 

İnsanımızla Birlikte Çalışmaya, Üretmeye Ve Mücadeleye Devam Edeceğiz …

Günsel konuşmasında, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ne layık görülen ödülün manevi değerinin bulunduğunu bu gururun da Kıbrıs Türk Halkı'na ait olduğunun altını çizdi. Kıbrıs Türk Halkı'nın çok büyük çabalarla dünyaya açılmaya devam ettiğini belirten Günsel “ürettiğimiz ve dünyaya sunduğumuz hizmetlerimiz aranan ve tercih edilen bir noktaya gelmiştir. Bu uğurda bizler ülke insanımız ile birlikte çalışmaya, üretmeye ve mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

Ödül Törenleri, Ülke İnsanımızın Başarılarını Dünyaya Duyuruyor…

Konuşmasında KKTC adına alınan ödüllerin sembolik olduğunu belirten Günsel ödüllerin ülke insanının başarılarını dünyaya duyurma imkanı verdiğini yineledi. Günsel “bu gün YDÜ Hastanesi özelinde ülkemize verilen ödül insanımızla birlikte uluslararası platformlarda elde ettiğimiz başarılarımızın sürdürülebilir olduğunu göstermesi bakımından önemli bir gösterge olmuştur” diye konuştu.

Kuzey Kıbrıs Medikal Turizm’de Alternatiftir…

Uluslararası kalite standartlarını yerine getiren YDÜ Hastanesi ile birlikte, Dünya’nın pek çok ülkesinden nakiller, kanser, kalp ve daha pek çok hayati riski yüksek hastalıklarda uluslararası hastanın Kuzey Kıbrıs’ı tercih ettiğini de vurgulayan İrfan Günsel, KKTC’nin Medikal Turizm’de de alternatif olduğuna işaret etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler