• BIST 9079.97
  • Altın 2309.877
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.0749
  • Lefkoşa 19 °C
  • Mağusa 18 °C
  • Girne 19 °C
  • Güzelyurt 19 °C
  • İskele 18 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

YDÜ Rektörü Dr. Suat İ. Günsel'e Queen Victoria Nişanı verildi

Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel Queen Victoria Nişanı ile Ödüllendirip Akdeniz Bölgesi Sorumluluğu verildi...
YDÜ Rektörü Dr. Suat İ. Günsel'e Queen Victoria Nişanı verildi

İngiltere’nin Londra şehrinde yapılan Europe Business Assembly kurumunun çatısı altında yer alan Oxford AcademicUnion’un düzenlediği ödül gecesinde, Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Dr. Suat İ. Günsel Queen Victoria Nişanı ile ödüllendirilerek kendisine Oxford Academic Union’un Akdeniz Bölgesi sorumluluğu verildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 30 ülkeden yüksek öğretim liderleri, rektör, profesör ve bilim adamlarından oluşan Oxford AcademicUnion, Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel’i Queen Victoria Commemorative Nişanı ile birlikte Oxford AcademicUnion Akdeniz Temsilciliği yetkisi ile ödüllendirdi.

Nadir ödül, Dr. Suat İ. Günsel’e verildi…

Oxford AcademicUnion tarafından Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel’e takdim edilen Queen Victoria Nişanı, şirket ve özel kurumlardaki iş stratejilerinde kurumsal sosyal sorumluluk ilkelerinin özümsendiğine işaret eden önemli bir nişan olarak biliniyor. Birey ve kuruluşların gerek ulusal gerekse uluslararası platformlarda yer alan çığır açan projelere katılımı, hayır/bağış kurumlarına yardımları ve toplumun yaşam kalitesinde farklılık yaratacak faaliyetlerle toplumsal yaşama bulundukları çarpıcı katkılara istinaden takdim edilen ödül, bu alanda ön plana çıkmış ender sayıda insana takdim ediliyor.

Eğitime katkılarından dolayı Akdeniz Temsilciliği Yetkisi Dr. Suat İ. Günsel’in…

30 ülkeden yüksek öğretim liderleri, rektör, profesör ve bilim adamlarından oluşan Oxford AcademicUnion, eğitime sağlanan katkılara önem vermektedir. Yakın Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde eğitime vermiş olduğu önem ve katkıları dolayısıyla Oxford AcademicUnion tarafından Oxford Academic Union Akdeniz Temsilciliği’ne layık görüldü.

Dr. Suat İ. Günsel: “En büyük ödülümüz halkımıza, bölgemize ve dünyaya verdiğimiz eğitim ve yarattığımız toplumsal fayda”

Ödül ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel “Bu gibi prestijli ödüller birey ve kurumların yarattığı değerlerin uluslararası alanda takdir edildiğini göstermesi açısından çok önemli. Biz Yakın Doğu Üniversitesi olarak kuruluşumuzdan bu yana bu gibi ödüllere yabancı bir kurum değiliz. Bizim için en büyük ödül ailemizin yarattığı toplumsal faydadan yararlanmış bireylerin yüreklerindeki mutluluk yüzlerindeki gülümsemedir.

Bizler için en büyük ödül Kıbrıs Türk halkına, Türkiyemizin insanına, bölgemize ve dünyanın her köşesine verdiğimiz eğitimle yarattığımız katkı ve artı değerdir. Biz insanımızı adada kıtalı gibi yaşatmanın öncülüğünü yaptık. Bugün aldığımız ödül adada kıtalı gibi yaşayan halkımız adına bize verilmiş bir sorumluluk nişanıdır. Queen Victoria Nişanı yalnızca bizi ödüllendirmekle kalmıyor, aynı zamanda bizleri Akdeniz bölgesinde Oxford Academic Union’un temsilcisi kılarak çok önemli bir sorumluluğu da  veriyor. Uluslararası ortamda eğitim ve toplumsal katkı alanlarındaki öncülüğümüzün göstergesi olan bu ödül diğer aldığımız ödüller gibi bizim için çok değerlidir ve hem kişisel hafızamızda hem de kurumsal kültürümüzde  müstesna bir yeri olacaktır“ dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler