• BIST 9468.71
  • Altın 2495.182
  • Dolar 32.5987
  • Euro 34.8369
  • Lefkoşa 22 °C
  • Mağusa 23 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 21 °C
  • İskele 23 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

YDÜ’nün yeni transferi: Duygu Fırat!

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, kadrosunu güçlendirmeye hız kesmeden devam ediyor...
YDÜ’nün yeni transferi: Duygu Fırat!

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Mersin Büyükşehir Belediyesi oyuncusu Duygu Fırat’ın Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Murat Tüzünkan ve kulüp sponsorlarından Metin Kocabaş’ın katıldığı törenle kendisini Yakın Doğu Üniversiteli yapan sözleşmeyi imzaladığı belirtildi.

Uzun Forvet Pozisyonunun Genç Yeteneklerinden…

Fenerbahçe’den Burhaniye Belediye takımına transfer olan 1990 doğumlu uzun forvet Duygu Fırat, kariyeri boyunca Tarsus Belediye (Adana ASKİ), TED Ankara Kolejliler, OGM Orman Gençlik, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi takımlarında forma giydi. 2012-2013 sezonunda EuroCup’ta TED Ankara Kolejliler formasıyla parkeye çıkan Duygu Fırat, oynadığı 6 maçtamaç başına 22,5 dakika sahada verdiği mücadelede 10,3 sayı, 6,3 ribaund ve 0,8 asist ortalaması kaydetti. 2015-2016 sezonunda Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde Mersin Büyükşehir Belediyesi forması ile 3 sayı, 2 ribaund ve 0.5asist ortalamaları ile mücadele etti. Kadınlar Türkiye Kupası’nda 3 maçta oynayan Duygu Fırat,3,0sayı, 2,0 ribaund ve 0,3 asist ortalaması ile maç başına12,7 dakika parkede kaldı.U16, U18, U20 ve 3x3 A Milli takımlarında yer alan Duygu Fırat111 kez Milli takım formasını terletti.

duygu2.jpg

Duygu Fırat: “Sezon Sonunda Tüm Hedeflerimize Ulaşacağız.”

Yakın Doğu Üniversitesi’nin Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden bünyesine kattığı Duygu Fırat, sezon sonunda hedeflerine ulaşacaklarını söyledi. Genç oyuncu Duygu Fırat sözlerine şöyle başladı, “Basketbol hayatımda şimdiye kadar birçok takımın formasını giydim. Fenerbahçe altyapısından sonra yeniden Zafer Kalaycıoğlu ile çalışmaktan son derece mutluyum. Ayrıca bu yıl çok yüksek hedefleri olan Yakın Doğu Üniversitesi formasını giyecek olmanın heyecanını yaşıyorum. Yakın Doğu Üniversitesi’nin şampiyonluk yarışında, benim de payım olursa, çok sevineceğim. Yeni takımımda başarılı olmak için çalışmalara şimdiden başladım. İnşallah sezon sonunda Yakın Doğu Üniversitesi olarak tüm hedeflerimize ulaşırız” dedi.

Murat Tüzünkan:“Transferimizin Takımımıza Hayırlı Olmasını Temenni Ediyorum.”

duygu1.jpg

Duygu Fırat’ın Yakın Doğu ÜniversitesiKadın Basketbol Takımı’na transferi ile ilgili açıklamada bulunan Yakın Doğu ÜniversitesiSpor Kulübü Yönetim Kurulu üyesiMurat Tüzünkan, “Takım olarak kendimize koyduğumuz hedeflere ulaşmak için çok sıkı çalışıyoruz. Yeni sezonda hedeflerimiz çok büyük ve kadromuzu bu hedeflerimiz doğrultusunda şekillendiriyoruz. Duygu Fırat, uzun forvet pozisyonunda son derece başarılı ve potansiyeli yüksek bir oyuncu. Takımımıza güç katacak bir ismi daha renklerimize katmış olmaktan dolayı mutluyuz. Transferin hem takımımıza hem de kendisine hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler