• BIST 9524.59
  • Altın 2492.323
  • Dolar 32.5526
  • Euro 34.6859
  • Lefkoşa 17 °C
  • Mağusa 17 °C
  • Girne 18 °C
  • Güzelyurt 13 °C
  • İskele 17 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Yeni yıl coşkunuzu Kuzey Kıbrıs Turkcell’le paylaşın

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yeni yıl öncesi hatırlatma:
Yeni yıl coşkunuzu  Kuzey Kıbrıs Turkcell’le paylaşın
Yılbaşının sevdiklerimizle iletişim ihtiyacını artıran bir dönem olduğunu anımsatan Kuzey Kıbrıs Turkcell, bu dönemde hem yurtdışına çıkacak hem de Kuzey Kıbrıs’tan yurtdışını arayacak müşterilerine yönelik avantajlı paketlerini yeniden hatırlattı.
Tatillerini Türkiye’de geçirecek Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri, cepten internet paketleri dahilindeki internetlerini Türkiye’de de kullanabiliyor.
Yılbaşı için Türkiye ve yurt dışındaki ülkeleri tercih eden Midi, Maxi, Mega, Gold ve Platinum Paketleri’ni kullanan Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler ise Akıllı Yurt Dışı Paketi ile günlük 19TL’ye birçok ülkede geçerli 30 SMS (kısa mesaj), 250MB internet, her yöne 30 dakika arama ve aranma yapabiliyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, yeni yıl tatilini yurt dışında geçirecek ya da Kuzey Kıbrıs’tan yurt dışındaki yakınları ile hasret giderecek müşterilerine avantajlı tarifelerini hatırlattı, “Turkcell’le yurt dışında da Kuzey Kıbrıs’la iletişiminiz özgürce devam etsin, sevdiklerinizle yılbaşı coşkunuzu dilediğiniz gibi paylaşınız” mesajı verdi.

Yılbaşının sevdiklerimizle iletişim ihtiyacını artıran bir dönem olduğunu anımsatan Kuzey Kıbrıs Turkcell, bu dönemde hem yurtdışına çıkacak hem de Kuzey Kıbrıs’tan yurtdışını arayacak müşterilerine yönelik avantajlı paketlerini yeniden hatırlattı.

Tatillerini Türkiye’de geçirecek Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerinin cepten internet paketleri dahilindeki internetlerini Türkiye’de de kullanabilecekleri açıklanırken, “Sevdiklerininizle fotoğraf ve yeni yıl anılarınızı rahatça paylaşabilir, Türkiye’de iken haftalık Roaming (uluslararası dolaşım) İndirim Paketi ile sevdiklerinizle %50’ye yakın indirimli görüşebilirsiniz” dendi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, yılbaşı için Türkiye ve yurt dışındaki ülkeleri tercih eden Midi, Maxi, Mega, Gold ve Platinum Paketleri’ni kullanan Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerin Akıllı Yurt Dışı Paketi ile günlük 19TL’ye birçok ülkede geçerli 30 SMS (kısa mesaj), 250MB internet, her yöne 30 dakika arama ve aranma yapabileceği belirtildi.

‘Yurtdışında kullanım için en avantajlı paketler’

Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan, yeni yılda yurt dışına çıkacak Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler için de indirimli roaming paketlerinin hesaplı iletişim imkanı sağladığını belirterek, “Müşterilerimiz yurt dışına çıkmadan önce Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezleri’mizi ziyaret ederek veya Çağrı Merkezi’mizi arayarak kendilerine en uygun paketin başlatılmasını sağlayabilirler” dedi.

Ozan Çağlar Aslan, Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerin nerede olursa olsun sevdikleriyle rahat ve kolay iletişim kurmalarının önemli olduğunu belirttiği açıklamasında “Sevdiklerimizle ve ailemizle iletişim kurmanın çok önemli olduğu yeni yıl gibi özel günlerde yurt dışı dakikaları, internet paketleri müşterilerimiz için büyük avantaj yaratıp, rahatlık sağlıyor ve mutluluk sebebi oluyor” diye konuştu.

‘Yurt dışını ararken de rahatlık’

Kuzey Kıbrıs Turkcell açıklamasında, Midi, Maxi, Mega gibi “İnterneti Bol Paketler”e sahip müşterilerin Türkiye yönüne ve Türkiye dışındaki ülkelere, ek bir ücret ödemeden, paket dakikalarını kullanarak arama yaparak sevdikleri ile iletişim kurabileceklerine dikkat çekildi.

Paket dahilindeki dakika ve kısa mesajlar diğer birçok ülke yönüne geçerli olurken, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in birçok paketindeki mevcut dakikaları ile Kuzey Kıbrıs’ta iken Türkiye yönüne cep telefonları aranabiliyor. Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler ‘İnterneti Bol Paketler’ ile Türkiye’de de geçerli olan mevcut internetlerini rahatça kullanabiliyorlar.

Paket İçerikleri Neler?

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yurt dışı paketleri hakkında şu bilgiler verildi:

Akıllı Yurt Dışı Paketi: Türkiye ve diğer birçok ülke için, Midi, Maxi, Mega, Gold ve Platinum Paketleri’ni kullanan müşterilerimizin Akıllı Yurt Dışı Paketi ile Roaming’de (uluslararası dolaşım) de kafası rahat. Akıllı Yurt Dışı Paketi ile günlük 19TL’ye 30 SMS (kısa mesaj), 250MB internet, her yöne 30 dakika arama ve aranma yapılabiliyor.

Roaming İndirim Paketi: Türkiye’de geçerli haftalık Roaming (uluslararası dolaşım) İndirim Paketi, Türkiye Roaming’de %50'ye yakın indirim sağlayarak 5 TL’lik paket ücreti ile dakikası 79 kuruştan arama ve aranma imkanı sunuyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler