• BIST 9043.44
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • Lefkoşa 26 °C
  • Mağusa 24 °C
  • Girne 23 °C
  • Güzelyurt 26 °C
  • İskele 24 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Zeki Çeler'e mesaj var

30.05.2017 tarihli mesajlar şöyle;
Zeki Çeler'e mesaj var

Sn. Zeki Çeler, Mecliste yaptığın salvo atışlarında ortalığı tozu dumana kattın. İlk Salvo atışında top mermisi Ata Atun’un güvertesine düştü. İkinci atışta Derviş Eroğlu’nun kızının gemisi isabet aldı ve küpeşte darmadağın oldu. 3’ncü atış Amiral Gemisine isabet etti. Ne hükümet nede hükümetçik bıraktı. Sevgili Zeki, burası Kuzey Kıbrıs mı? Kuzey Kore mi? Babadan oğula mal aktarımı var. Bu peşkeştir diyorsun da Kore’nin günahına giriyorsun.

**

Sn. Hüseyin Özgürgün, direksiyon başında oldukça sıkıntılı olarak yol almaya çalışıyorsun. Vallahi direksiyonunu sıkı sıkıya tuttuğun tomofilin aksona gardası ha kırıldım ha kırılıyorum diyor. Makine mangos etti. Tekerlek rulemaları dağıldı ve tomofil yampuri yampuri gidiyor. Ayrıca suya yağ karıştığı için cuvada da hayır kalmadı. Bence tomofil tumba olmadan gereğini yap. Yoksa kaportada da hayır kalmayacak.

**

Sn. Sibel Siber, Asiye teyze ah ilk defa Sibel kızımı bu kadar öfkeli gördüm. Canını zannedersem çok sıktılar ve kızımı kızdırdılar.  Sibel kızım elindeki tokmağı öyle ikide bir masaya vuracağına birisinin kafasına vursaydı diyor. Sn. Siber, en iyi nasihat; iyi örnek olmaktır. Duruşunuz ile bunu bugüne kadar çok iyi yaptınız. Saldırılar karşısında Allah Kerim diyerek bazı şeyleri zamana havale ettiniz. Ancak unutmayın Kerim’in kuyusu derin ve inilirse çıkılmaz. Bu nedenle nasihat ile uslanmayanların hakkı kötektir deyip tokmağı harekete geçirin.

**

Sn. Hüseyin Angolemli. Avusturya’da bir Bakanın hanımı bir şey almıştı tespit edilince bakan hemen istifa etmişti. Serdar Denktaş istifa etsin. Başka yolu yok. Meclis bu nedenle halk nezdinde itibarını kaybediyor.  Şimdi de bir bet izni söylentisi çıktı. Bu açıklanmalı diyorsun. Da, burasının ‘Bol kepçe lokantası ‘ olduğunu unutuyorsun.  Buralarda 10 bana bir oğluma, urup da vatandaşa yasası geçerlidir. Ünlü bir düşünür Kurdun elinden çobanlık gelmez diyor. Eeee biz zorla kurda çobanlık öğretmek istiyoruz. Anlıyorsun ya.

**

Sn. Abbas Sınay yolunu unuttuğunuz,  kapısının nereden açıldığını hatırlamadığınız Diyanellos Fabrikasından bozma Meclisi Mebusan’da kılıçlar çekildi. Ortalık karıştı. Ancak siz bu görsel şöleni, kaçırdınız. Sn. Sınay, herhalde arasıra gittiğiniz yerde gül, her zaman gittiğiniz yer kül olur sözünden hareketle Meclise gitmemeyi tercih ediyorsunuz.  Vallahi gitme zamanı gelmişse “Dur” demenin; Zaman geçmişse “Dön” demenin ve hizmet aşkı bitmişse “Yeniden” demenin; hiçbir anlamı yoktur. Bu nedenle halk yolcudur ‘Abbas’ bağlasan o mecliste durmaz diyor.

**

Sn. Serdar Denktaş, 50 yıl babam 27 yıl ben siyaset içindeyim. Oğluma verilen arazi 1 dolara kiralanmadı. Yasal prosüdür incelendi. Kira takdir komisyonundan geçti ve 35 yıllık kiralama yapıldı. Eylül ayında hayata geçmesi beklenen surlar içindeki başka bir yer restore ediliyor. Bakanlar Kurulundan geçti. Şirettlik ve düşmanlık ile üzerimize geliyorlar diyorsun. Çok da haklısınız. Balı kepçe ile götürenlere herkes susma hakkını kullanırken siz kepçeyi biraz büyütünce bu kadar şiretlik ve düşmanlık doğru olmaz kanaatindeyim.

**

Sn. Doğuş Derya, vallahi seni asmalı. Astıktan sonra kesmeli.  Kız durup dururken yine tuz kavurdun. Yok Eroğlu’nun torunu bilmem nereden ne aldı. Yok Atun’a bu kadar mal verildi. Yok Serdar Denktaş’ın oğlu, kızı ve aile şürekası onarıldı diyerek bombayı tam ortaya bıraktın. Sevgili Doğuş, tatlı suyun başı, kalabalık olur. Ve unutma fırsatlar da bulutlar gibi çabucak geçer gider.  Birileri kalabalıktan zor bela tatlı suyun başında yer bulurken, fırsatların çabucak geçip gitmemesinin çabası içerisindedir. Lütfen madalyonun öbür yüzüne birde bu gözünan bak ve birilerinin günahına girme.

**

Sn. Tufan Herhürman Milliyetçilik sosları ile hırsızlıkların üstü örttülüyor.  Oğlun için 3 tane idari işlem yapacaksın sonra çıkıp üstünü Milliyetçilik sosu ile örteceksin. Bağımsız milletvekilleri koltuk değneği olmayın. Artık bu meclise girmeyin diyorsun da, ufukta erken seçim bulutları göründü. Tam tamlar seçim var diye bas bas bağırıyor. Hangi babayiğit ayaklarına bu meclise girme diyecek. Ayaklar dinlese beyin dinlemez. Ancak birileri, buğulu Camlardaki sözler gibi olduklarını ve halk olarak bizlerin nefesi olmadan onların bir hiç olduğunu da unutmamaları gerekir.

**

Sn. Mustafa Özbilgehan kötü yönetimi protesto etmek adına bugün Başbakanlık önünde duran adam eylemi düzenleyeceğinizi öğrendik.  Sn. Özbilgehan, bugüne kadar traktörler ile uçan eylemi, hayvanlar ile yürüyen eylemi, Başbakanlık demir kapısını kırma eylemi ve buna benzer eylemler düzenlendi. Sayın hükümet yetkililerimiz, ne koşma, ne yürüme, ne uçma nede kırma eylemlerinden kendilerine pay çıkarttı. Şimdi durma eyleminden bir pay çıkartacaklarını hiç sanmam. Unutma başını acemi berbere teslim eden cebinden pamuğunu eksik etmez

**

Sn. Resmiye Canaltay, katılmış olduğunuz seçimde piyango size vurmamış ve üzülmüştünüz. Ancak bu defa piyango oğlunuza vurarak ilk ikramiyeyi kazanarak turnayı gözünden vurduğunuz söyleniyor. Piyangodan ilk ikramiye olarak çıkan, mini minnacık dönümlerce arazi üzerine şanınıza yarışır 5 yıldızlı otel yapılacağı söyleniyor. Sn. Canaltay, bizim Adile Teyze, hükümdar köylünün yumurtasını alırsa, adamları bütün tavukları alır diyor. Ne demek istediğini anlamadım. Siz anladınız mı?

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler