Kişi: Değişim yakın...

Önlerinde 2,5 ay bulunduğunu belirten Kişi, son sözü halkın söyleyeceğini ifade ederek, “Biz hazırız. Karşımıza nasıl bir tablo çıkacağını biliyoruz. Az sabır… Değişim yakın!” dedi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Sekreteri Mehmet Kale Kişi, geri sayımın sürdüğünü belirterek, her gün sahada olduklarını, halkla konuştuklarını ve ülkenin her köşesinde değişim iradesinin giderek güçlendiğini gördüklerini söyledi.

Kişi, halkın kime oy vermeyeceğine de değişimin CTP ile geleceğine de çoktan karar verdiğini savundu.

Giderayak açıklanan “sürpriz” icraatlar bir yana, halkın günlük hayatını doğrudan etkileyen sorunların büyümeye devam ettiğini belirten Kişi, toplu taşımanın durduğunu ifade etti.

“Sürpriz mi? Hayır” diyen Kişi, toplu taşımacıların kısa vadeli ve düzensiz düzenlemeler yerine öngörülebilir, sürdürülebilir ve uzun vadeli sözleşmeler istediklerini defalarca söylediklerini kaydetti.

Krizinin göz göre göre geldiğini savunan Kişi, bugün öğrenci, veli ve işletmecinin mağdur olduğunu belirterek, sorunu çözmek yerine suçlama oyunları oynandığını söyledi.

Enerji krizinin de aynı şekilde olduğunu belirten Kişi, yıllardır liyakatli bir yönetim anlayışına ve enerji kapasitesinin artırılmasına ihtiyaç olduğunu söylediklerini ifade etti.

Kişi, 15 Nisan’da Genel Başkan ve CTP heyeti olarak Teknecik’e yaptıkları ziyarette de bunu açıkça vurguladıklarını belirterek, “‘Enerji açığımız yok’ dediler. Bugün ise halkımız her gün elektrik kesintileriyle karşı karşıya” dedi.

Bunların sadece iki örnek olduğunu belirten Kişi, daha anlatacak çok şey olduğunu kaydetti.

“Artık suçlama değil, çözüm üretme zamanı” diyen Kişi, enerjide de toplu taşımada da, ekonomiden kamu yönetimine kadar her alanda sorunları adım adım çözecek projelerini peyderpey açıklamaya başladıklarını ifade etti.

Projelerinin hayal olmadığını belirten Kişi, bunların ayakları yere basan, mali etkileri hesaplanmış, uygulanabilir ve ülkeyi adım adım yeniden ayağa kaldırmayı hedefleyen projeler olduğunu söyledi.

Önlerinde 2,5 ay bulunduğunu belirten Kişi, son sözü halkın söyleyeceğini ifade ederek, “Biz hazırız. Karşımıza nasıl bir tablo çıkacağını biliyoruz. Az sabır… Değişim yakın!” dedi.