Ali Başman, göreve devam dedi

Başkentin köklü kulüplerinden Küçük Kaymaklı’da görevi bırakma niyetinde olan ve bunu açıklayan Ali Başman önceki akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında yapılan baskılara olumlu yanıt vererek göreve devam kararı aldı.

Üç yıllığına seçilen ve görev süresi Haziran 2016’da tamamlanacak olan Ali Başman sezon içerisinde kulübün yaşadığı sıkıntılar ve futbolcuların habersizce takımdan ayrılması nedeniyle görevi sezon sonu bırakacağını açıklamıştı.

Başman “bizim görev süremiz devam ederken bu sebeplerden bırakmak istedim. Ama arkadaşlarım bu konuda baskıları oldu. Bende görev süremi tamamlamayı kabul ettim. Ancak günün sonunda önümüzdeki yıl görevim dolacak ve görevi devredeceğim” dedi.

Takımla ilgili gençleştirmeyi bu yıl yaptıklarını belirten Başman teknik direktör Vehbi Özerem ile de sıkıntı yaşamadıklarını ve devam etmelerinin muhtemel olduğunu söyledi.

Başman “henüz bu konuları konuşmadık. Ancak önümüzdeki hafta bu konuları da konuşmaya başlayacağız” dedi.

Takıma takviye yapacaklarını belirten Başman “bazı kulüplerde kiralık futbolcularımız vardı. Onları geri alacağız. Birkaç iyi transfer ile takımı güçlendirmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki hafta transferlerle ilgili çalışmalara başlayacağız” dedi.