Altay, “Lefke maçını kazanmalıyız”

  • Yenicami Ağdelen Kulübü, Lefke maçına hazırlanıyor
  • Galibiyet serisini sürdürmek amacında olduklarını söyleyen YAK Teknik Direktör Turan Altay, “Lefke maçına mutlak kazanmak için gideceğiz. Başka düşüncemiz olamaz” dedi

K-Pet Süper Lig lideri Yenicami, iki gün önce liderliği elinden aldığı Lefke ile dış sahada yapacağı karşılaşmaya hazırlanıyor.

Lefke’nin cezası nedeniyle Güzelyurt Zafer Stadı’nda oynanacak karşılaşmaya 4 antrenmanla hazırlanacak olan YAK’ta hedef galibiyet olarak belirlendi.

Geçtiğimiz hafta Bostancı Bağcıl karşısında alınan 1-0’lik galibiyet sonrası galibiyet serisini sürdürmek amacında olduklarını söyleyen YAK Teknik Direktör Turan Altay, “Lefke maçına mutlak kazanmak için gideceğiz. Başka düşüncemiz olamaz” dedi.

YAK’ın önünde iki haftada oynayacakları iki zorlu karşılaşma olduğuna dikkat çeken Altay, “Gerek bu hafta oynayacağımız Lefke karşılaşması ve gerekse bir sonraki hafta oynayacağımız Doğan Türk Birliği karşılaşması, zirve mücadelesini yakından ilgilendiriyor. Her ikisi de çok önemli karşılaşmalar” şeklinde konuştu.

Hafif Sakatlıklar

Bostancı Bağcıl maçı sonrasında hafif sakatlıkları bulunan 1-2 futbolcu olduğunu, onların tedavilerini yapıldığını işaret eden YAK Teknik Direktörü Turan Alyat, “Hafis sakatlığı olan futbolcuların maç gününe hazır olmalarını sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

Lefke maçına 4 antrenmanla hazırlanacaklarını da sözlerine ekleyen tecrübeli teknik adam Altay, maçın Güzelyurt Zafer Stadı’nda oynanacak olmasının iki takımada avantaj sağlamadığını vurguladı. Altay, “Bizim gibi küçük ülkelerde ev sahibi veya deplasman diye bir şey söz konusu değildir” vurgulamasını yaptı.