Bankalararası Masa Tenisi Ligi start aldı

“Kurumlar Arası Yarışmalar” kapsamında düzenlenen ve 9 hafta sürecek olan 2014- 2015 Bankalar arası Masa Tenisi Ligi başladı. Ligin ana sponsorluğunu Limasol Türk Kooperatif Bankası üstlendi.

Limasol Bankası Genel Müdürü İlkin Yoğurtçuoğlu ve Masa Tenisi Federasyon Başkanı Mustafa Bekiroğulları lig öncesi bir protokol imzaladılar. Yoğurtçuoğlu imza töreninde yaptığı konuşmada Bankalar Arası Masa Tenisi Ligi’nin geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yapılmasını sevinçle karşıladıklarını, sağlıklı bir yaşam için de spor ve sporcuyu her zaman desteklediklerini belirtti.

Masa Tenisi Federasyon Başkanı Mustafa Bekiroğulları, Limasol Türk Kooperatif Bankası’nın spora yaptığı katkıları yakinen takip ettiklerini, bankalar arası masa tenisi ligine koydukları katkıdan ötürü de çok mutlu olduklarını belirtti.

Limasol Türk Kooperatif Bankası ana sponsorluğunda düzenlenecek olan ve Masa Tenisi Federasyonu’nda oynanacak karşılaşmalar önceki akşam start aldı ve ilk hafta geride kaldı.Tek Devreli lig usulü yapılacak ilk 7 hafta maçları sonrasında, iki haftalık periyotta da play off maçları yapılarak lig tamamlanacak.