Eroğlu, Talat'ın kampanyasına benzer bir kampanya kullanacak

2010 yılı Nisan ayında seçime bağımsız cumhurbaşkanı adayı olarak giren 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat “nar konsepti” ile Cumhurbaşkanlığı için vatandaşlardan oy talep etmişti. Aradan geçen 4.5 yılda bu kez 2015 yılı seçimleri için 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da “Nar Konseptini” bu kez “Nar Çiçeği” ile seçim propaganda sürecinin kampanyasını yürürlüğe koymaya hazırlanıyor.

Cumhurbaşkanlığına yakın kaynaklar, Eroğlu’nun adaylığını açıklaması konusunda tereddütleri olduğunu ifade ederken, ailesinin ve danışmanlarının baskısı ile Cumhurbaşkanı’nın yeniden aday olduğu öğrenildi. Eroğlu’nun ekibinin, seçim için turuncu ve bordo birleşimi çiçek motifli bir logo kullanacağı ve bunun için günler öncesinden çalışma yaptığı ifade ediliyor.

Nar'ın bereket anlamına geldiği ifade edilmişti. Talat'tan sonra Eroğlu'nun da benzer renkleri seçmesi sosyal medyada yeni bir tartışma yaratacağa benziyor.

[caption id="attachment_41372" align="alignleft" width="600"] Derviş Eroğlu reklam kampanyasında Mehmet Ali Talat'ın renklerini ve nar konseptini kullanacak[/caption]