Fazıl Say ve Genco Erkal büyüledi

Girne, Kuzey Kıbrıs Müzik Derneği'nin düzenlediği 21. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali çerçevesinde, dün akşam müzik ve sanatseverler için unutulmaz bir geceye ev sahipliği yaptı.

Türkiye'nin ünlü piyanisti Fazıl Say ve usta tiyatro sanatçısı Genco Erkal, Amfitiyatro’da sahne aldı ve 3 bin kişinin üzerinde katılımın gerçekleştiği gecede etkileyici bir performans sergilendi.
Girne Amfitiyatro, muhteşem manzarası ve tarihi atmosferiyle dün gece, duygusal ve mutlu anların yaşandığı bir müzik ve sanat şölenine dönüştü. Fazıl Say'ın büyüleyici piyano performansı ve Genco Erkal'ın etkileyici sahne şovları, katılımcıları adeta büyüledi. Geceye ‘Yaşamaya Dair’, ‘Ben İçeri Düştüğümden Beri’, ‘Nered en Gelip Nereye Gidiyoruz’ gibi ünlü eserler ile damgasını vuran sanatçıların performansı ve enerjisi, gece boyunca dinleyicileri derinden etkiledi.
Girne Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlik, sanatın ve müziğin bir araya geldiği özel bir buluşma noktası olarak hafızalara kazındı.