Galatasaray tarih yazıyor...

Gran Canaria’yı 89-75 yenerek Eurocup’ta finale çok yaklaşan Galatasaray, taraftarlarını salonda sevindirmek istiyor.

Başarı prensibiyle hareket edilen futbolda hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray’ın yüzünü basketbolcuları güldürüyor. Galatasaray Odeabank,Eurocup yarı final ilk maçında İspanyol temsilcisi Gran Canaria’yı kendi sahasında 89-75 yenerek rövanş öncesi 14 sayılık bir avantaj elde etti. Asıl önemlisi ise sarı-kırmızılı taraftarların takıma verdiği inanılmaz destekti. Abdi İpekçi’de 10 bin taraftar adeta yeri göğü inletti.

BÜTÇEYİ KISMA BAŞKAN

Eurocup’ta şampiyon olacak takım önümüzdeki sezon doğrudan Euroleague’de mücadele etme hakkı kazanacağı için kupanın önemi iki kat daha arttı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de geri adım atmaya hazırlanıyor. Potada yaşanan başarılar sonrasında bütçeyi daraltmaktan vazgeçmeye hazırlanan Özbek, taraftarların isteklerine kulak veriyor.

ATAMAN’IN İNANCI TAM

Galatasaray Odeabank Antrenörü Ergin Ataman, bütçenin kısılması halinde görevini bırakacağını açıklamıştı. Sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi olan başarılı antrenörün yeni sezonda ne karar vereceği merak konusu. Ataman, “Taraftarlarımızın kalbi bizle atmaya devam etsin. İnşallah kupayı kazanacağız” diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.